Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edzia, gdzie to konto?

Ja już wpłacam, bo coolibeer gotowy tą licytację do rana przeciągnąć i jeszcze mi ktoś mój bochenek zeźre :wink: :lol:

W osobnym temacie

http://forum.muratordom.pl/nr-konta,t176596.htm

Kochani! licytacja dobiegła końca, nie mamy jeszcze info ile udało się zebrać ... Mam nadzieję, że nie Będziecie mieli nic przeciwko jeśli pieniążków będzie ciut więcej :wink: Postanowliliśmy z mężem wysłać zdjęcia wszystkim licytujących o ile będzie na to Wasza zgoda, mam nadzięję że zaakceptujecie nasz pomysł :wink:

Edzia Podaj proszę trochę technicznych kwestii, jak ma się odbywać przekazanie fantów, kiedy itp. :wink:

Gość coolibeer
płyta kasiorka 3 - 85 zł

Wysłany: Nie, 20 Grudzień 2009 20:00

Czy 21.00 to ju po licytacji, bo nie ma mnie na liscie

I czy ktos moze mi powiedziec jak zmienic czcionki na klawiaturze bo mi sie popryetawiaz , o wlasnie tak poprzestawialy

START---> Ustawienia---> Panel Sterowania ----> Klawiatura zmienić na polski programisty

albo koło zegarka w dolnym prawym roku masz ikonke klawiaturki klikasz i zmieniasz :)

Ale ja się cieszę bo będę opijał Franusia zdrówko :)

Tylko nie przesadź z ilością :lol: :wink:

A tak pro forma : czyli teraz osoba co wylicytowała wpłaca na konto i ja wysyłam "dary" :wink: ?

Po jakim "haśle" mam wiedzieć czy wysłać ? W sensie, że ktoś napisze "wpłaciłem" i tyle ... ?

No chyba, że to już gdzieś ktoś opisał, a ja nie ogarnąłem :wink:

pozdrawiam, majki

PS. Gratuluję coolibeer : trunki Twoje 8)

/edit/ oooo ... pokryłem się ... w pisaniu z Anetą :oops: :wink:

płyta kasiorka 3 - 85 zł

I czy ktos moze mi powiedziec jak zmienic czcionki na klawiaturze bo mi sie popryetawiaz , o wlasnie tak poprzestawialy

odrobinka cierpliwości... musimy sie komisyjnie naradzić jak tą propozycje rozstrzygnąć...

pozdrawiam

m.

jesteście wszyscy przewspaniali

dziękuję forumowiczom , Redakcji i Moderatorom za możliwość uczestniczenia w tak pięknej akcji

Bramer , jeśli jesteś zainteresowany deklaruję się wysłać Ci identyczny zestaw kulinarny ( czyli drugiej osobie najwyżej podbijającej w/w fanty ) :D

monikach Tobie skarbie będę musiała coś dorzucić w ramach rekompensaty za stratę Mikołaja- Ręce -Opadają :( ..coś wymyślę :roll: ..cmok cmok

A tak pro forma : czyli teraz osoba co wylicytowała wpłaca na konto i ja wysyłam "dary" :wink: ?

Po jakim "haśle" mam wiedzieć czy wysłać ? W sensie, że ktoś napisze "wpłaciłem" i tyle ... ?

Wszyscy wpłacają kwoty na podany numer konta >> http://forum.muratordom.pl/nr-konta,t176596.htm

jeśli nie od razu, to proszę sobie ten numer z danymi zapisać

Osoby które wylicytowały fanty oraz ich darczyńcy kontaktują się ze sobą, ustalają adres oraz inne kwestie, np. kto ponosi koszt przesyłki

Potwierdzenia.. wszystko opiera się na zaufaniu, tak było zawsze i nikt nigdy nie zawiódł..

Za jakiś czas zamieszczę podsumowanie kwot od wszystkich licytujących, na razie sprawdzamy na 3 pary oczu czy wszystko jest wpisane ;)

płyta kasiorka 3 - 85 zł

odrobinka cierpliwości... musimy sie komisyjnie naradzić jak tą propozycje rozstrzygnąć...

pozdrawiam

m.

Płyta nr 3 jest Twoja