orvis 20.12.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kurde spóźniłam sie. Jakiś orvis mi przelicytował obrazek Oczywiście deklarowaną kwotę i tak wpłacę, ale już miałam miejsce na niego. Już nie można, czy można póki nie padnie ostatnie słowo licytującego? Ja myślę. że jeszcze masz czas, powalczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 20.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 czy już koniec??? bo muszę do pracy wracać!!!! tak koniec:) - to ja jeszcze słówko oficjalnie: na płytkę Kasiorka była zarezerwowana 100 (stówka) i tyle wplacam dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 jak by co to cebulka nr 6,7, 8 i 10 po 7 i ciacha pikantne za 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Edzia, gdzie to konto? Ja już wpłacam, bo coolibeer gotowy tą licytację do rana przeciągnąć i jeszcze mi ktoś mój bochenek zeźre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a ja za ruletke okrągle 50 zł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 20.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 konto jest podane w osobnym wątku Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Edzia, gdzie to konto? Ja już wpłacam, bo coolibeer gotowy tą licytację do rana przeciągnąć i jeszcze mi ktoś mój bochenek zeźre W osobnym temacie http://forum.muratordom.pl/nr-konta,t176596.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 20.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 płyta kasiorka 3 - 85 zł Wysłany: Nie, 20 Grudzień 2009 20:00 Czy 21.00 to ju po licytacji, bo nie ma mnie na liscie I czy ktos moze mi powiedziec jak zmienic czcionki na klawiaturze bo mi sie popryetawiaz , o wlasnie tak poprzestawialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! licytacja dobiegła końca, nie mamy jeszcze info ile udało się zebrać ... Mam nadzieję, że nie Będziecie mieli nic przeciwko jeśli pieniążków będzie ciut więcej Postanowliliśmy z mężem wysłać zdjęcia wszystkim licytujących o ile będzie na to Wasza zgoda, mam nadzięję że zaakceptujecie nasz pomysł Edzia Podaj proszę trochę technicznych kwestii, jak ma się odbywać przekazanie fantów, kiedy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 płyta kasiorka 3 - 85 zł Wysłany: Nie, 20 Grudzień 2009 20:00 Czy 21.00 to ju po licytacji, bo nie ma mnie na liscie I czy ktos moze mi powiedziec jak zmienic czcionki na klawiaturze bo mi sie popryetawiaz , o wlasnie tak poprzestawialy START---> Ustawienia---> Panel Sterowania ----> Klawiatura zmienić na polski programisty albo koło zegarka w dolnym prawym roku masz ikonke klawiaturki klikasz i zmieniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 20.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 płyta kasiorka 3 - 85 zł Wysłany: Nie, 20 Grudzień 2009 20:00 Czy 21.00 to ju po licytacji, bo nie ma mnie na liscie I czy ktos moze mi powiedziec jak zmienic czcionki na klawiaturze bo mi sie popryetawiaz , o wlasnie tak poprzestawialy ctrl+shift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ale ja się cieszę bo będę opijał Franusia zdrówko Tylko nie przesadź z ilością A tak pro forma : czyli teraz osoba co wylicytowała wpłaca na konto i ja wysyłam "dary" ? Po jakim "haśle" mam wiedzieć czy wysłać ? W sensie, że ktoś napisze "wpłaciłem" i tyle ... ? No chyba, że to już gdzieś ktoś opisał, a ja nie ogarnąłem pozdrawiam, majki PS. Gratuluję coolibeer : trunki Twoje /edit/ oooo ... pokryłem się ... w pisaniu z Anetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 płyta kasiorka 3 - 85 zł Wysłany: Nie, 20 Grudzień 2009 20:00 Czy 21.00 to ju po licytacji, bo nie ma mnie na liscie I czy ktos moze mi powiedziec jak zmienic czcionki na klawiaturze bo mi sie popryetawiaz , o wlasnie tak poprzestawialy odrobinka cierpliwości... musimy sie komisyjnie naradzić jak tą propozycje rozstrzygnąć... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Xavieer - wysłałam Ci wiadomość na priv w sprawie odbioru obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 jesteście wszyscy przewspaniali dziękuję forumowiczom , Redakcji i Moderatorom za możliwość uczestniczenia w tak pięknej akcji Bramer , jeśli jesteś zainteresowany deklaruję się wysłać Ci identyczny zestaw kulinarny ( czyli drugiej osobie najwyżej podbijającej w/w fanty ) monikach Tobie skarbie będę musiała coś dorzucić w ramach rekompensaty za stratę Mikołaja- Ręce -Opadają ..coś wymyślę ..cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 PS. Gratuluję coolibeer : trunki Twoje Dzięki mam nadzieję że będą do spożycia bo będziemy ich smakowali na kuligu forumowiczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 zdążyłem wykasować................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A tak pro forma : czyli teraz osoba co wylicytowała wpłaca na konto i ja wysyłam "dary" ? Po jakim "haśle" mam wiedzieć czy wysłać ? W sensie, że ktoś napisze "wpłaciłem" i tyle ... ? Wszyscy wpłacają kwoty na podany numer konta >> http://forum.muratordom.pl/nr-konta,t176596.htm jeśli nie od razu, to proszę sobie ten numer z danymi zapisać Osoby które wylicytowały fanty oraz ich darczyńcy kontaktują się ze sobą, ustalają adres oraz inne kwestie, np. kto ponosi koszt przesyłki Potwierdzenia.. wszystko opiera się na zaufaniu, tak było zawsze i nikt nigdy nie zawiódł.. Za jakiś czas zamieszczę podsumowanie kwot od wszystkich licytujących, na razie sprawdzamy na 3 pary oczu czy wszystko jest wpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 płyta kasiorka 3 - 85 zł Wysłany: Nie, 20 Grudzień 2009 20:00 Czy 21.00 to ju po licytacji, bo nie ma mnie na liscie I czy ktos moze mi powiedziec jak zmienic czcionki na klawiaturze bo mi sie popryetawiaz , o wlasnie tak poprzestawialy odrobinka cierpliwości... musimy sie komisyjnie naradzić jak tą propozycje rozstrzygnąć... pozdrawiam m. Płyta nr 3 jest Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 kurcze i kobitki mnie zostawiły tylko z 2 cebulkami... skupiłem się żeby rakijki i franiówki nie stracić a tu poleciały mi po cebulkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts