Żelka 20.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Wspaniali ludzie , dziękuję wszystkim za piękną aukcje. Jeśli ktoś był chętni na jakiś z tych moich trzech obrazków a nie wygrał, to chętnie zrobię w zamian za przekazanie Frankowi oferowanej (a potem przebitej) kwoty. Proszę tylko dać mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Prosze: butelke (1/2 l) NALEWKI BERNARDYŃSKIEJ zwanej PAULINKĄ od Tabaluga1 za 40 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 20.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 START---> Ustawienia---> Panel Sterowania ----> Klawiatura zmienić na polski programisty albo koło zegarka w dolnym prawym roku masz ikonke klawiaturki klikasz i zmieniasz - thanks a lot - tyle że w Viście to więcej tych okienek trzeba otworzyć ale ctrl+shift pomogło na...sklerozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 20.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kurcze... Musiałem iść zmieść śnieg z balkonu no i daguulka mi maczuga skradnęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kurde spóźniłam sie. Jakiś orvis mi przelicytował obrazek Oczywiście deklarowaną kwotę i tak wpłacę, ale już miałam miejsce na niego. Już nie można, czy można póki nie padnie ostatnie słowo licytującego? Ja myślę. że jeszcze masz czas, powalczymy? Ok. Jeszcze mnie z neta wywaliło. Daję 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Prosze: butelke (1/2 l) NALEWKI BERNARDYŃSKIEJ zwanej PAULINKĄ od Tabaluga1 za 40 zl. wiemy, wpisałem to, ale widac system nie uznaje dwóch modyfikujących i wyleciało Zróbmy tak - ja zaktualizuję teraz i umówmy się że na 22.00 będzie wszystko na błysk - do sprawdzenia Prośba do Edzi i Maksia - nie zmieniajcie teraz nic w I poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Mam pytanie gdzie jest podany numer konta, na który należy wysłać pieniążki ? i chyba mój post z 20:12 nie został dostrzeżony, więc się przypomnę fanty od Anety s * serduszko ecru [zobacz] - cena wywoławcza 10 zł - lidszu - 15 zł * serduszko czerwone [zobacz] - cena wywoławcza 10 zł - lidszu - 15 zł sama siebie przebiję, dam po 25 zł fanty od Kawiki * breloczek do kluczy z czterolistną koniczynką (dł. 7 cm) [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł - anetina - 50 zł - przebijam na 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 20.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://forum.muratordom.pl/nr-konta,t176596.htm tu jest numer konta Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Mam pytanie gdzie jest podany numer konta, na który należy wysłać pieniążki ? i chyba mój post z 20:12 nie został dostrzeżony, więc się przypomnę fanty od Anety s * serduszko ecru [zobacz] - cena wywoławcza 10 zł - lidszu - 15 zł * serduszko czerwone [zobacz] - cena wywoławcza 10 zł - lidszu - 15 zł sama siebie przebiję, dam po 25 zł fanty od Kawiki * breloczek do kluczy z czterolistną koniczynką (dł. 7 cm) [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł - anetina - 50 zł - przebijam na 60 zł lidszu osobiście Cię wpisywałam, ale widać zdublowałam się z kimś i to co napisał wyżej ponury...nie zmieniło A nr konta tu... http://forum.muratordom.pl/nr-konta,t176596.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ... pieniążki przelałem na podane konto ... ... zaksięgowane będą na pewno jutro ... Dziękuję Wszystkim za twórcze spędzenie czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Zróbmy tak - ja zaktualizuję teraz i umówmy się że na 22.00 będzie wszystko na błysk - do sprawdzenia Prośba do Edzi i Maksia - nie zmieniajcie teraz nic w I poście oki doki :D tylko uaktualnij wszystko, włącznie z podsumą pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kasiorka poszła. Dziekuję za gorącą rywalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 PS. Gratuluję coolibeer : trunki Twoje Dzięki mam nadzieję że będą do spożycia bo będziemy ich smakowali na kuligu forumowiczowym Wiesz, nie mnie oceniać swój wyrób ale powinny "dawać radę". Jak nie, to mi dasz pusta butelka po głowie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję współlicytującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 no to pakuję walizy i jadę sprzątać, co by przed świętami wyrobić się z robotą u XRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Malcia a już wiesz u kogo sprzątasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Malcia a już wiesz u kogo sprzątasz no wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 kurcze i kobitki mnie zostawiły tylko z 2 cebulkami... skupiłem się żeby rakijki i franiówki nie stracić a tu poleciały mi po cebulkach Dla tak WALECZNEGO napewno znajdzie się GRATIS cebulkowy Dziękuję WAM wszystkim za wylicytowanie cebulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 kurcze i kobitki mnie zostawiły tylko z 2 cebulkami... skupiłem się żeby rakijki i franiówki nie stracić a tu poleciały mi po cebulkach Dla tak WALECZNEGO napewno znajdzie się GRATIS cebulkowy Dziękuję WAM wszystkim za wylicytowanie cebulek chwilami to juz prawie na noże szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kurcze... Musiałem iść zmieść śnieg z balkonu no i daguulka mi maczuga skradnęła... jak mi ją odbierzesz od zuzanki i na kulig przywieziesz to Ci ją pozwolę na następnej licytacji wylicytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts