aaggaa 20.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 nie było mnie dziś praktycznie na forum bylim w gosciach a potem goscie u nas .podebrano mi chlebek i przespałam cebulki .Bardzo dziękuję za współudział w licytacji - wszystko dla maleńkiego naszego Frania .kaskę wpłaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 kawika podaj mi adres na priv, bo chce jeszcze jutro nadac przesylke to moze na swieta dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A ja w kwestii lekko formalnej: co piszecie w tytule przelewu? ja napisałam kwoty i za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 już jest napełniona wiśniówką dagulki i czeka na przekazanie mówiłam , ze się kolorystycznie nie skomponuje ... lepiej by wyglądała z Martini tudzież jakimś Bols'em ... no ale - z w/w wiśniówka zdecydowanie najlepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ja już ustaliłem z AgnesKą że zrobię 2 wpłaty z powodu wielkości wylicytowanych przedmiotów i wyraziła zgodę Dzięki jeszcze raz AgnesK dagulka gwarantuje że ta wiśniówka długo w tej babie nie posiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 w tytule przelewu piszę tylko "od daggulki" ... a to trza inaczej tytułować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 To ja przelicytuję samą siebie i za serduszko szklane nr 1 - cena wywoławcza 10 zł - Megana - 15 zł daję 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Dobry wieczór Przyłączam się z prośbą o adresy do wysyłki - licytujących moje litografie orvisa i amalfi słać na e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 moim zdaniem jak ktoś ma podliczone np. 231 zł i wpłaca 231 to wystarczy pisać od kogo bo nie ma sensu chyba pisać za jakie rzeczy bo u mnie by miejsca nie starczyło napisze dla Frania od Coolibeerka wpłata 1 i wpłata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 w tytule przelewu piszę tylko "od daggulki" ... a to trza inaczej tytułować? A czy ktoś może wzór zrobić, co pisać i gdzie na przelewie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 20.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ja wpisałam tylko nick w tytule przelewu Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A ja w kwestii lekko formalnej: co piszecie w tytule przelewu? ps. Cooliber zamorduje Cię nawet nie zauważyłam, że przelicytowałeś moją "matrjoszkę" i to o ile? O zeta? już jest napełniona wiśniówką dagulki i czeka na przekazanie Też cię lubie Joola Agneska wylicytowałem franióweczkę więc nie będę nie zadowolony Jestem wręcz szczęśliwy że mi się udało Kokiberku wyślij cioci jooli adresik na priv, to Ci chłopka roztropka wyślę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 już jest napełniona wiśniówką dagulki i czeka na przekazanie mówiłam , ze się kolorystycznie nie skomponuje ... lepiej by wyglądała z Martini tudzież jakimś Bols'em ... no ale - z w/w wiśniówka zdecydowanie najlepiej smakuje Mi nie chodziło o zawartość tylko o samą babę-matrjoszkę-przecież ona ma wartość niemal historyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 w tytule przelewu piszę tylko "od daggulki" ... a to trza inaczej tytułować? A czy ktoś może wzór zrobić, co pisać i gdzie na przelewie ? Oprócz numeru konta i kwoty ... Wystarczy wpisać...Licytacja dla Franusia i podać swoj nick... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 20.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Przelew poszedł w tytule nick, bez opisu przedmiotów, a reszta formalności to już może być po Świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Oprócz numeru konta i kwoty ... Wystarczy wpisać...Licytacja dla Franusia i podać swoj nick... Edziu, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 już jest napełniona wiśniówką dagulki i czeka na przekazanie mówiłam , ze się kolorystycznie nie skomponuje ... lepiej by wyglądała z Martini tudzież jakimś Bols'em ... no ale - z w/w wiśniówka zdecydowanie najlepiej smakuje Mi nie chodziło o zawartość tylko o samą babę-matrjoszkę-przecież ona ma wartość niemal historyczną to jak ją opróżnię to dostaniesz pustą napełnisz i wystawisz ją dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 już jest napełniona wiśniówką dagulki i czeka na przekazanie mówiłam , ze się kolorystycznie nie skomponuje ... lepiej by wyglądała z Martini tudzież jakimś Bols'em ... no ale - z w/w wiśniówka zdecydowanie najlepiej smakuje Mi nie chodziło o zawartość tylko o samą babę-matrjoszkę-przecież ona ma wartość niemal historyczną to jak ją opróżnię to dostaniesz pustą napełnisz i wystawisz ją dalej Zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 coolibeer...... własnie rozmawiałam z mężem.....i jest szansa, że dostaniesz rakijke osobiście do rąk własnych w Istebnej!! dam znac jak zapadnie jakaś decyzja... no chyba, że Ci sie spieszy.....to wyśle pocztą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 nie było mnie dziś praktycznie na forum bylim w gosciach a potem goscie u nas .podebrano mi chlebek (...) Tak jak ci na priv odpowiedziałem: ...ciesz się - tylko po znajomości ci tego drugiego nie buchnąłem..., a bardzo mnie korciło, żeby ci numerek wywinąć . Naprawdę sam się sobie dziwię, że się powstrzymałem... To chyba przez te Święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts