ponury63 21.12.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Poniżej kwoty od poszczególnych Forumowiczów (niestety, chyba jest błąd, bo z podsumowania na I stronie wychodzi 11.609 zł + 20 $, natomiast z tego podliczenia o 5 zł więcej - więc może komuś niesprawiedliwie zaliczyłem o 5 zł za dużo - oczywiście korekty jak najbardziej wskazane) Aaggaa - 155 zł Agatka77 - 10 zł Agduś - 30 zł Agnieszkakusi - 96 AGP - 20 zł Aka-jonek - 100 zł Aka z Ina - 145 zł Altager - 85 zł Altariela - 110 zł Amalfi - 60 zł Amtla - 105 zł Andulka - 100 zł Aneta s - 480 zł Anetina - 80 zł Ania klepka - 35 zł Aniahubi - 15 zł Aniawmuratorze - 40 zł Anjamen - 60 zł Anna Wiśniewska - 10 zł Anonimowy - 50 zł Arctica - 20 zł Armidia - 201 zł Bartolinka - 178 zł Barranki2 - 105 zł Basiah2 - 150 zł Beauty - 40 zł Betina 71 - 125 zł Bpis - 165 zł Braza - 60 zł Chef Paul - 20 USD Coolibeer - 838 zł Daggulka - 180 zł Dankaf - 20 zł DarioAS - 20 zł Depi - 60 zł DPS - 160 zł Edzia - 100 zł Elena76 - 50 zł Elutek - 20 zł Ew-ka - 100 zł Ewusia - 30 zł Frosch - 135 zł Galka - 100 zł Gwoździk - 250 zł Irma - 20 zł Ivonesca - 198 zł Jokka - 35 zł Joola - 250 zł Kala67 - 117 zł Karolina i Artur - 25 zł Kaśka73 - 30 zł Kawika - 121 zł Kiwuśka - 25 zł Krzymi - 80 zł Lidszu - 120 zł Madmegs - 30 zł Madomator - 20 zł Magda 34 - 30 zł Magi 77- 20 zł Magpie101 - 40 zł Maksiu - 50 zł Malka - 79 zł Maluszek- 150 zł Margoth* - 10 zł MARTINA1 - 180 zł Meg60 - 35 zł Megana - 15 zł Michał i Magda - 50 zł Monah - 117 zł Monia i marek - 20 zł Moniha - 200 zł MonikaC - 20 zł Monikach - 330 Monis - 88 zł Monjan - 15 zł Monka - 43 zł Nefer - 50 zł Nelli Sza - 40 zł Ngel - 110 zł Nitubaga - 20 zł Odlo78 - 210 zł Olgusieniunieczka - 100 zł Orvis - 650 zł Pinkmaggituz - 25 zł Rasia - 104 zł Saskja - 30 zł Shell - 20 zł Skaba - 50 zł Sloneczko - 135 zł Stukpuk - 20 zł Sure - 25 zł Swojaczka - 70 zł Św. Mikołaj nr 1 - 500 zł Św. Mikołaj nr 2 - 550 zł Tabaluga1 - 165 zł TINEK - 50 zł Verunia - 40 zł Wiolasz - 20 zł Wu - 96 zł Xavieer - 140 zł XRV - 200 zł XX - 55 zł Yeti - 16 zł Zazdrośnica - 22 zł Zbigniew100 - 405 zł Ziaba - 140 zł ZuzankaT - 60 zł Zuz@nka - 40 zł Poza licytacją: + Bramer - 110 zl Jeszcze raz serdecznie Wam dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 21.12.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ... Bramer , jeśli jesteś zainteresowany deklaruję się wysłać Ci identyczny zestaw kulinarny ( czyli drugiej osobie najwyżej podbijającej w/w fanty ) ... Frosiu! naturalnie, żem zainteresowany, jak najbardziej deklarowana kwota dla Frania, a żur do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ... Bramer , jeśli jesteś zainteresowany deklaruję się wysłać Ci identyczny zestaw kulinarny ( czyli drugiej osobie najwyżej podbijającej w/w fanty ) ... Frosiu! naturalnie, żem zainteresowany, jak najbardziej deklarowana kwota dla Frania, a żur do mnie z pzryjemnoscia !!!! prosze wiec ponurego o dopisanie : Bramer - 110 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.12.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja też poproszę o adresy, na jakie mam wysłać miód i Paulinkę. Pieniążki za wylicytowane fanty przeleję dziś na konto Agnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dagulka Maczuga do odebrania u Zuzanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.12.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Qurcze . cały wieczór do nocy padł mi net . Nie zaliczyłam końca licytacji i do tego...kawika podkupiła mi pierniczki od magpie ,,smacznego . Basiah2 prześlij na priv adres na który mam wysłać aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.12.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 witam ciesze się że został mój aniołek i pierniczki od magpie złośliwość rzeczy martwych - nat mi nie działał wieczorem wwwwwwrrrrr proszę o adresy na priv - kochanych ludzisków które wylicytowały moje przedmioty dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 21.12.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kurcze, w sobotę wysiadł mi net i przegapiłam końcówkę aukcji Złośliwość rzeczy martwych. Dziękuję wszystkim za 2 tygodnie wspaniałej rywalizacji Kala67 dziękuję za wylicytowanie mojego fantu, proszę o adres na jaki mam wysłać ruletkę na priv. Pieniążki przeleję jak otrzymam numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam Ja także proszę o adresiki swoje na mój priv To wyślę WAM cebulki... choćby i dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Proszę o podawanie na prive adresów do wysłania fantów. Koszty przesyłki proszę doliczyć do wylicytowanej ceny i przelać na konto Franusia. Sama nie wiem, ile poczta sobie zażyczy, szczegóły omówimy na pw. Daggulka, jutro wyślę książeczki. z książeczkami aż tak bardzo się nie spieszy .... wyślij kiedy będziesz miała czas .... odnośnie kosztów przesyłki .... tutaj masz link do cennika: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm standardowo przesyłka ekonomiczna : do 1kg - 9,50 , od 1kg do 2 kg - 11zł Nie wierzę w cenniki poczty polskiej. Ostatnio wysyłałam książki. Za dwie pojedyncze zapłaciłam po 4,9 zł, za trzy zapakowane razem - 7 zł. Dzień później małż wysyłał jedną książkę (fakt, że grubszą, ale nie ważyła więcej niż tamte trzy) i zapłacił 12 zł!!! Podobno liczy się też... kształt przesyłki (ta najdroższa była zbliżona do kwadratu)! No ja poniekąd potrafię to zrozumieć, bo 5 kg sypkiego styropianu zajęłoby im w samochodzie dużo miejsca, chociaż waży niewiele, ale żeby książka, która z natury ma zwartą formę??? Nie lubię monopolistów! A paczkę wyślę dzisiaj idąc po Magdę do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pierwszy raz uczestniczyłam w takiej AKCJI i wiecie co ..... warto było się włączyć.Kasiorka poszła w świat (do Frania).Pozdrawiam.b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dagulka Maczuga do odebrania u Zuzanki to są trzy opcje: albo mi ja zuzanka przyśle , albo ktoś z Warszawiaków ją odbierze od zuzanki i mi na kulig przywiezie , albo pozostaje odebrać na przyszłorocznym zlocie forumowym ... jakoś to bedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 A paczkę wyślę dzisiaj idąc po Magdę do szkoły. to napisz mi ile za przesyłkę ... dolicze do kasy dla Frania , dziś wieczorkiem zrobię przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Melduję posłusznie, że kasa poszła już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Proszę o podawanie na prive adresów do wysłania fantów. Koszty przesyłki proszę doliczyć do wylicytowanej ceny i przelać na konto Franusia. Sama nie wiem, ile poczta sobie zażyczy, szczegóły omówimy na pw. Daggulka, jutro wyślę książeczki. z książeczkami aż tak bardzo się nie spieszy .... wyślij kiedy będziesz miała czas .... odnośnie kosztów przesyłki .... tutaj masz link do cennika: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm standardowo przesyłka ekonomiczna : do 1kg - 9,50 , od 1kg do 2 kg - 11zł Nie wierzę w cenniki poczty polskiej. Ostatnio wysyłałam książki. Za dwie pojedyncze zapłaciłam po 4,9 zł, za trzy zapakowane razem - 7 zł. Dzień później małż wysyłał jedną książkę (fakt, że grubszą, ale nie ważyła więcej niż tamte trzy) i zapłacił 12 zł!!! Podobno liczy się też... kształt przesyłki (ta najdroższa była zbliżona do kwadratu)! No ja poniekąd potrafię to zrozumieć, bo 5 kg sypkiego styropianu zajęłoby im w samochodzie dużo miejsca, chociaż waży niewiele, ale żeby książka, która z natury ma zwartą formę??? Nie lubię monopolistów! A paczkę wyślę dzisiaj idąc po Magdę do szkoły. Ja niby mam leciutkie ale w razie wpłacę 10 zł ----> podam swój adres na priv a pieniążki wyślę dzisiaj w ciągu dnia, wiem że przed świętami na poczcie masakra więc się nie łobrażę jak dotrze paczka po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Bardzo się cieszę, że mogłam wziąć udział w tak pięknej akcji To wspaniałe uczucie, że można pomóc takiemu kochanemu maluszkowi jakim jest Franio Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję za licytację i wspaniałą atmosferę. Pieniążki poszły do Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 21.12.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 poproszę o adres Mikołaja , który wylicytował ikonkę dziś już pewnie nie zdążę wysłać (no chyba że od razu dostanę adres) i wreszcie będę wiedziała gdzie wysyłać listy i o adresy osób licytujących zdjęcia Komtura mazurskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dzięki za możliwość licytacji, no bo co można więcej napisać i jeszcze to żeby Franio rósł i zdrowiał na pociechę swojej rodziny. My dołożyliśmy tylko małą kropelkę ale może się przyda ps. ja myślę, że dopiero na koncie się okaże ile zostało zebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.12.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Właśnie sprawdziłem: moja nocna dyspozycja przelewu została już zrealizowana - kasiorka wypłynęła z banku Odnośnie moich zobowiązań też chyba wszystko jasne: - Glizdeczka została zakopana przez aagaa'ę tuż przed nastaniem wiecznej zmarzliny i podobno jest już nawet świątecznie wystrojona (choć zdjęcia nie przysłała ) - coolibeer czeka na wiosnę - gdy tylko poczujesz w skrzydełkach wiosenny podmuch, zaćwierkaj przez GG, tel. lub priv i przyleć czym prędzej po stęsknionego Frania (namiary masz) JANINKI-AMORKI82, czy nasze chlebki już się pieką(?), bo odbyły się już zakulisowe rozmowy i możliwe, że będę odbierał oba bochenki, znaczy się: ten drugi przekażę w dzień Wigilii aadzee tak, żeby trafił prosto na świąteczną kolację (no oczywiście jeśli się oprę pokusie... ) A tak na poważnie dasz radę jeszcze przed Wigilią, czy przygniotły cię świąteczne przygotowania...? Będę jechał z żoną na opatrunek do Matki Polki w środę (ok. 11:00), gdybyś do tego czasu dała radę i pojawiła się w Łodzi to mogę odebrać. Jeśli nie - to myślę, że chyba zgadamy się dopiero po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 21.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Właśnie sprawdziłem: moja nocna dyspozycja przelewu została już zrealizowana - kasiorka wypłynęła z banku Odnośnie moich zobowiązań też chyba wszystko jasne: - Glizdeczka została zakopana przez aagaa'ę tuż przed nastaniem wiecznej zmarzliny i podobno jest już nawet świątecznie wystrojona (choć zdjęcia nie przysłała ) - coolibeer czeka na wiosnę - gdy tylko poczujesz w skrzydełkach wiosenny podmuch, zaćwierkaj przez GG, tel. lub priv i przyleć czym prędzej po stęsknionego Frania (namiary masz) JANINKI-AMORKI82, czy nasze chlebki już się pieką(?), bo odbyły się już zakulisowe rozmowy i możliwe, że będę odbierał oba bochenki, znaczy się: ten drugi przekażę w dzień Wigilii aadzee tak, żeby trafił prosto na świąteczną kolację (no oczywiście jeśli się oprę pokusie... ) A tak na poważnie dasz radę jeszcze przed Wigilią, czy przygniotły cię świąteczne przygotowania...? Będę jechał z żoną na opatrunek do Matki Polki w środę (ok. 11:00), gdybyś do tego czasu dała radę i pojawiła się w Łodzi to mogę odebrać. Jeśli nie - to myślę, że chyba zgadamy się dopiero po świętach. yeti wysłałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts