Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

Poniżej kwoty od poszczególnych Forumowiczów

(niestety, chyba jest błąd, bo z podsumowania na I stronie wychodzi 11.609 zł + 20 $, natomiast z tego podliczenia o 5 zł więcej - więc może komuś niesprawiedliwie zaliczyłem o 5 zł za dużo :roll: - oczywiście korekty jak najbardziej wskazane)

Aaggaa - 155 zł

Agatka77 - 10 zł

Agduś - 30 zł

Agnieszkakusi - 96

AGP - 20 zł

Aka-jonek - 100 zł

Aka z Ina - 145 zł

Altager - 85 zł

Altariela - 110 zł

Amalfi - 60 zł

Amtla - 105 zł

Andulka - 100 zł

Aneta s - 480 zł

Anetina - 80 zł

Ania klepka - 35 zł

Aniahubi - 15 zł

Aniawmuratorze - 40 zł

Anjamen - 60 zł

Anna Wiśniewska - 10 zł

Anonimowy - 50 zł

Arctica - 20 zł

Armidia - 201 zł

Bartolinka - 178 zł

Barranki2 - 105 zł

Basiah2 - 150 zł

Beauty - 40 zł

Betina 71 - 125 zł

Bpis - 165 zł

Braza - 60 zł

Chef Paul - 20 USD

Coolibeer - 838 zł

Daggulka - 180 zł

Dankaf - 20 zł

DarioAS - 20 zł

Depi - 60 zł

DPS - 160 zł

Edzia - 100 zł

Elena76 - 50 zł

Elutek - 20 zł

Ew-ka - 100 zł

Ewusia - 30 zł

Frosch - 135 zł

Galka - 100 zł

Gwoździk - 250 zł

Irma - 20 zł

Ivonesca - 198 zł

Jokka - 35 zł

Joola - 250 zł

Kala67 - 117 zł

Karolina i Artur - 25 zł

Kaśka73 - 30 zł

Kawika - 121 zł

Kiwuśka - 25 zł

Krzymi - 80 zł

Lidszu - 120 zł

Madmegs - 30 zł

Madomator - 20 zł

Magda 34 - 30 zł

Magi 77- 20 zł

Magpie101 - 40 zł

Maksiu - 50 zł

Malka - 79 zł

Maluszek- 150 zł

Margoth* - 10 zł

MARTINA1 - 180 zł

Meg60 - 35 zł

Megana - 15 zł

Michał i Magda - 50 zł

Monah - 117 zł

Monia i marek - 20 zł

Moniha - 200 zł

MonikaC - 20 zł

Monikach - 330

Monis - 88 zł

Monjan - 15 zł

Monka - 43 zł

Nefer - 50 zł

Nelli Sza - 40 zł

Ngel - 110 zł

Nitubaga - 20 zł

Odlo78 - 210 zł

Olgusieniunieczka - 100 zł

Orvis - 650 zł

Pinkmaggituz - 25 zł

Rasia - 104 zł

Saskja - 30 zł

Shell - 20 zł

Skaba - 50 zł

Sloneczko - 135 zł

Stukpuk - 20 zł

Sure - 25 zł

Swojaczka - 70 zł

Św. Mikołaj nr 1 - 500 zł

Św. Mikołaj nr 2 - 550 zł

Tabaluga1 - 165 zł

TINEK - 50 zł

Verunia - 40 zł

Wiolasz - 20 zł

Wu - 96 zł

Xavieer - 140 zł

XRV - 200 zł

XX - 55 zł

Yeti - 16 zł

Zazdrośnica - 22 zł

Zbigniew100 - 405 zł

Ziaba - 140 zł

ZuzankaT - 60 zł

Zuz@nka - 40 zł

Poza licytacją:

+ Bramer - 110 zl

Jeszcze raz serdecznie Wam dziękujemy :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

Bramer , jeśli jesteś zainteresowany deklaruję się wysłać Ci identyczny zestaw kulinarny ( czyli drugiej osobie najwyżej podbijającej w/w fanty ) :D

...

Frosiu!

naturalnie, żem zainteresowany, jak najbardziej :D

deklarowana kwota dla Frania, a żur do mnie :D

z pzryjemnoscia !!!! :D

prosze wiec ponurego o dopisanie :

Bramer - 110 zl

Kurcze, w sobotę wysiadł mi net i przegapiłam końcówkę aukcji :evil: :evil: Złośliwość rzeczy martwych.

Dziękuję wszystkim za 2 tygodnie wspaniałej rywalizacji :D Kala67 dziękuję za wylicytowanie mojego fantu, proszę o adres na jaki mam wysłać ruletkę na priv.

Pieniążki przeleję jak otrzymam numer konta.

Proszę o podawanie na prive adresów do wysłania fantów. Koszty przesyłki proszę doliczyć do wylicytowanej ceny i przelać na konto Franusia. Sama nie wiem, ile poczta sobie zażyczy, szczegóły omówimy na pw.

Daggulka, jutro wyślę książeczki.

z książeczkami aż tak bardzo się nie spieszy .... wyślij kiedy będziesz miała czas ....

odnośnie kosztów przesyłki .... tutaj masz link do cennika:

http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm

standardowo przesyłka ekonomiczna :

do 1kg - 9,50 ,

od 1kg do 2 kg - 11zł

Nie wierzę w cenniki poczty polskiej. Ostatnio wysyłałam książki. Za dwie pojedyncze zapłaciłam po 4,9 zł, za trzy zapakowane razem - 7 zł. Dzień później małż wysyłał jedną książkę (fakt, że grubszą, ale nie ważyła więcej niż tamte trzy) i zapłacił 12 zł!!! Podobno liczy się też... kształt przesyłki (ta najdroższa była zbliżona do kwadratu)! No ja poniekąd potrafię to zrozumieć, bo 5 kg sypkiego styropianu zajęłoby im w samochodzie dużo miejsca, chociaż waży niewiele, ale żeby książka, która z natury ma zwartą formę??? Nie lubię monopolistów!

A paczkę wyślę dzisiaj idąc po Magdę do szkoły. :)

Dagulka Maczuga do odebrania u Zuzanki :)

to są trzy opcje: albo mi ja zuzanka przyśle , albo ktoś z Warszawiaków ją odbierze od zuzanki i mi na kulig przywiezie , albo pozostaje odebrać na przyszłorocznym zlocie forumowym ... :roll:

jakoś to bedzie ... :D

Proszę o podawanie na prive adresów do wysłania fantów. Koszty przesyłki proszę doliczyć do wylicytowanej ceny i przelać na konto Franusia. Sama nie wiem, ile poczta sobie zażyczy, szczegóły omówimy na pw.

Daggulka, jutro wyślę książeczki.

z książeczkami aż tak bardzo się nie spieszy .... wyślij kiedy będziesz miała czas ....

odnośnie kosztów przesyłki .... tutaj masz link do cennika:

http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm

standardowo przesyłka ekonomiczna :

do 1kg - 9,50 ,

od 1kg do 2 kg - 11zł

Nie wierzę w cenniki poczty polskiej. Ostatnio wysyłałam książki. Za dwie pojedyncze zapłaciłam po 4,9 zł, za trzy zapakowane razem - 7 zł. Dzień później małż wysyłał jedną książkę (fakt, że grubszą, ale nie ważyła więcej niż tamte trzy) i zapłacił 12 zł!!! Podobno liczy się też... kształt przesyłki (ta najdroższa była zbliżona do kwadratu)! No ja poniekąd potrafię to zrozumieć, bo 5 kg sypkiego styropianu zajęłoby im w samochodzie dużo miejsca, chociaż waży niewiele, ale żeby książka, która z natury ma zwartą formę??? Nie lubię monopolistów!

A paczkę wyślę dzisiaj idąc po Magdę do szkoły. :)

Ja niby mam leciutkie ale w razie wpłacę 10 zł ----> podam swój adres na priv a pieniążki wyślę dzisiaj w ciągu dnia, wiem że przed świętami na poczcie masakra więc się nie łobrażę jak dotrze paczka po świętach :p :wink:

Właśnie sprawdziłem: moja nocna dyspozycja przelewu została już zrealizowana - kasiorka wypłynęła z banku :D

Odnośnie moich zobowiązań też chyba wszystko jasne:

- Glizdeczka została zakopana przez aagaa'ę tuż przed nastaniem wiecznej zmarzliny i podobno jest już nawet świątecznie wystrojona :D (choć zdjęcia nie przysłała :evil: )

- coolibeer czeka na wiosnę - gdy tylko poczujesz w skrzydełkach wiosenny podmuch, zaćwierkaj przez GG, tel. lub priv i przyleć czym prędzej po stęsknionego Frania :wink: :D (namiary masz)

JANINKI-AMORKI82, czy nasze chlebki już się pieką(?), bo odbyły się już zakulisowe :wink: rozmowy i możliwe, że będę odbierał oba bochenki, znaczy się: ten drugi przekażę w dzień Wigilii aadzee tak, żeby trafił prosto na świąteczną kolację (no oczywiście jeśli się oprę pokusie... :roll: )

A tak na poważnie dasz radę jeszcze przed Wigilią, czy przygniotły cię świąteczne przygotowania...?

Będę jechał z żoną na opatrunek do Matki Polki w środę (ok. 11:00), gdybyś do tego czasu dała radę i pojawiła się w Łodzi to mogę odebrać. Jeśli nie - to myślę, że chyba zgadamy się dopiero po świętach.

Właśnie sprawdziłem: moja nocna dyspozycja przelewu została już zrealizowana - kasiorka wypłynęła z banku :D

Odnośnie moich zobowiązań też chyba wszystko jasne:

- Glizdeczka została zakopana przez aagaa'ę tuż przed nastaniem wiecznej zmarzliny i podobno jest już nawet świątecznie wystrojona :D (choć zdjęcia nie przysłała :evil: )

- coolibeer czeka na wiosnę - gdy tylko poczujesz w skrzydełkach wiosenny podmuch, zaćwierkaj przez GG, tel. lub priv i przyleć czym prędzej po stęsknionego Frania :wink: :D (namiary masz)

JANINKI-AMORKI82, czy nasze chlebki już się pieką(?), bo odbyły się już zakulisowe :wink: rozmowy i możliwe, że będę odbierał oba bochenki, znaczy się: ten drugi przekażę w dzień Wigilii aadzee tak, żeby trafił prosto na świąteczną kolację (no oczywiście jeśli się oprę pokusie... :roll: )

A tak na poważnie dasz radę jeszcze przed Wigilią, czy przygniotły cię świąteczne przygotowania...?

Będę jechał z żoną na opatrunek do Matki Polki w środę (ok. 11:00), gdybyś do tego czasu dała radę i pojawiła się w Łodzi to mogę odebrać. Jeśli nie - to myślę, że chyba zgadamy się dopiero po świętach.

yeti wysłałam priva ;-)