Gość coolibeer 21.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 - coolibeer czeka na wiosnę - gdy tylko poczujesz w skrzydełkach wiosenny podmuch, zaćwierkaj przez GG, tel. lub priv i przyleć czym prędzej po stęsknionego Frania (namiary masz) Oczywiście albo poczekam na piękne zimowe słoneczko i +15 wtedy od razu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pieniazki wplacilam dla Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.12.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 melduję, że pieniążki poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Tez prosze o adres na priva, by MARTYNA1 i bpis Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 21.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pieniążki dla Frania wypłynęły ode mnie z samiutkiego ranka, jak tylko mnie własne dziecię obudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 i ja melduję że pieniążki poszły, zaokrągliłam kwotę (do góry oczywiście ) Redakcji dziękuję za możliwość wzięcia udziału w licytacji w słusznej sprawie - a dla Frania moc dobrych życzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 coolibeer - pierniczki zostały Twoje, ale cebulki są moje dobrze ze wiecej ich jest ponury - ale super że zrobilście podsumowanie - od razu wiem ile trzeba wpłacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 coolibeer - pierniczki zostały Twoje, ale cebulki są moje dobrze ze wiecej ich jest Nasze bo też udało mi się 2 wylicytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 coolibeer - pierniczki zostały Twoje, ale cebulki są moje dobrze ze wiecej ich jest Nasze bo też udało mi się 2 wylicytować no tak ... nasze zobaczymy u kogo wcześniej amarylis zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 coolibeer - pierniczki zostały Twoje, ale cebulki są moje dobrze ze wiecej ich jest Nasze bo też udało mi się 2 wylicytować no tak ... nasze zobaczymy u kogo wcześniej amarylis zakwitnie one kwitną raz w roku a z racji tego że to młode cebulki zakwitną za około 2 lata dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 coolibeer - pierniczki zostały Twoje, ale cebulki są moje dobrze ze wiecej ich jest Nasze bo też udało mi się 2 wylicytować no tak ... nasze zobaczymy u kogo wcześniej amarylis zakwitnie one kwitną raz w roku a z racji tego że to młode cebulki zakwitną za około 2 lata dopiero będziem czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kochani! licytacja dobiegła końca, nie mamy jeszcze info ile udało się zebrać ... Mam nadzieję, że nie Będziecie mieli nic przeciwko jeśli pieniążków będzie ciut więcej Postanowliliśmy z mężem wysłać zdjęcia wszystkim licytujących o ile będzie na to Wasza zgoda, mam nadzięję że zaakceptujecie nasz pomysł Edzia Podaj proszę trochę technicznych kwestii, jak ma się odbywać przekazanie fantów, kiedy itp. super pomysł zdjęcia będą wysłane w formie elektronicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 21.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja równiez prosze osoby które wygrały moje fanty o adresy do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 21.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja mam pytanie techniczne: kwoty za przesyłki wysyłam osobom wysyłającym, czy Frankowi? Przelew główny zrobiłem już wczoraj ale nie pomyślałem o kosztach wysyłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.12.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja mam pytanie techniczne: kwoty za przesyłki wysyłam osobom wysyłającym, czy Frankowi? Przelew główny zrobiłem już wczoraj ale nie pomyślałem o kosztach wysyłki... Osoby wystawiające fanty na licytację informowały czy pokrywają koszty przesyłki. Jeżeli osoba od której fanta wylicytowałeś nie pokrywa tych kosztów to wysyłasz do tej osoby, jeżeli pokrywa to nie trzeba nic dodatkowo przelewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.12.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Melduję, że kasa została przelana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 21.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Osoby wystawiające fanty na licytację informowały czy pokrywają koszty przesyłki. Jeżeli osoba od której fanta wylicytowałeś nie pokrywa tych kosztów to wysyłasz do tej osoby, jeżeli pokrywa to nie trzeba nic dodatkowo przelewać Dziękuję Krajanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.12.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Osoby wystawiające fanty na licytację informowały czy pokrywają koszty przesyłki. Jeżeli osoba od której fanta wylicytowałeś nie pokrywa tych kosztów to wysyłasz do tej osoby, jeżeli pokrywa to nie trzeba nic dodatkowo przelewać Dziękuję Krajanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ode mnie tez poszło. Wspaniałych Świąt dla Agnes i jej dzielnego Frania oraz dla wszystkich biorących udział w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.12.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Przelano. Na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts