Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

Gość coolibeer

- coolibeer czeka na wiosnę - gdy tylko poczujesz w skrzydełkach wiosenny podmuch, zaćwierkaj przez GG, tel. lub priv i przyleć czym prędzej po stęsknionego Frania :wink: :D (namiary masz)

Oczywiście albo poczekam na piękne zimowe słoneczko i +15 :) wtedy od razu jestem :)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
coolibeer - pierniczki zostały Twoje, ale cebulki są moje :p

dobrze ze wiecej ich jest ;-)

Nasze :) bo też udało mi się 2 wylicytować :p

no tak ... nasze 8)

zobaczymy u kogo wcześniej amarylis zakwitnie :p

one kwitną raz w roku a z racji tego że to młode cebulki zakwitną za około 2 lata dopiero :)

coolibeer - pierniczki zostały Twoje, ale cebulki są moje :p

dobrze ze wiecej ich jest ;-)

Nasze :) bo też udało mi się 2 wylicytować :p

no tak ... nasze 8)

zobaczymy u kogo wcześniej amarylis zakwitnie :p

one kwitną raz w roku a z racji tego że to młode cebulki zakwitną za około 2 lata dopiero :)

będziem czekać :D

Kochani! licytacja dobiegła końca, nie mamy jeszcze info ile udało się zebrać ... Mam nadzieję, że nie Będziecie mieli nic przeciwko jeśli pieniążków będzie ciut więcej :wink: Postanowliliśmy z mężem wysłać zdjęcia wszystkim licytujących o ile będzie na to Wasza zgoda, mam nadzięję że zaakceptujecie nasz pomysł :wink:

Edzia Podaj proszę trochę technicznych kwestii, jak ma się odbywać przekazanie fantów, kiedy itp. :wink:

super pomysł :-)

zdjęcia będą wysłane w formie elektronicznej?

Ja mam pytanie techniczne: kwoty za przesyłki wysyłam osobom wysyłającym, czy Frankowi? Przelew główny zrobiłem już wczoraj ale nie pomyślałem o kosztach wysyłki...

Osoby wystawiające fanty na licytację informowały czy pokrywają koszty przesyłki.

Jeżeli osoba od której fanta wylicytowałeś nie pokrywa tych kosztów to wysyłasz do tej osoby, jeżeli pokrywa to nie trzeba nic dodatkowo przelewać

Osoby wystawiające fanty na licytację informowały czy pokrywają koszty przesyłki.

Jeżeli osoba od której fanta wylicytowałeś nie pokrywa tych kosztów to wysyłasz do tej osoby, jeżeli pokrywa to nie trzeba nic dodatkowo przelewać

Dziękuję Krajanko :D

:D