Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Coś czuję, że będzie więcej tej kasy, bo się fanty cudownie mnożą. Ode mnie pierwsza wpłata już poszła, ale Ivonesca zaprzęgnie córkę do pracy i dwie broszki, które mi się wymsknęły powstaną na specjalne zamówienie. To i przelew specjalny jeszcze popłynie :D

Wusia, Zazdrośnica, Daggulka - paczki do Was wysłałam dzisiaj (jaki śmieszny telefon do Wusi wykonałam przy okazji!!!).

Kochani bardzo Wam wszystkim dziękuję za wzięcie udziału w licytacji :lol: :lol: :lol:

Odnośnie zdjęć, napiszcie proszę czy Chcecie otrzymać jpg czy też papier format 10x15.

Pozostałe fanty poślę pocztą, Podajcie tylko adresy :wink:

Życzę wszystkim radosnych i rodzinnych Świąt :wink:

ale było fajnie, no :D

Kochani, ja niestety kasiorkę prześlę dopiero po świętach, bo skończyły mi się kody do inteligo :cry: :evil: Może dojdą przed świętami to od razu wysyłam. Na pocztę ani do banku nie idę, bo tak jak kto pisał dzikie tłumy. Za zwłokę zobowiązuję się wpłacić coś więcej na grzechotkę dla Franulka :wink:

Jednak forum to fajne miejsce, no :D :D :D :D

Aneta, ja poproszę na maila.

Kochani, spójrzcie proszę do wątku Redakcji pt "dziękujemy" i ja dopisałam tam kilka słów podziękowań dla Was.

Przed chwilą robiłam przelew do apteki za Synagis dla Frania. Powiem szczerze, że uśmiałam się do łez z tytułu przelewu "macanie betonu" :D Chciałabym zobaczyć minę pracownika banku, który przeczytałby taki tytuł przelewu :D

Dziękuję Wam jeszcze raz

Za zwłokę zobowiązuję się wpłacić coś więcej na grzechotkę dla Franulka :wink:

.

Aga, ty mnie nie denerrrwuj!!

Kochani, bardzo Was proszę, rozkładajcie i na 10 rat, wpłacajcie po świętach czy po Sylwestrze.. Przecież wiadomo jaki jest zabiegany czas.

A ja poprosze jeszcze o adres anety s i swojaczki. Przesyłki poszły juz do Armidii, Koliberka i Zbysia :D

JANINKI-AMORKI82, czy nasze chlebki już się pieką(?), bo odbyły się już zakulisowe :wink: rozmowy i możliwe, że będę odbierał oba bochenki, znaczy się: ten drugi przekażę w dzień Wigilii aadzee tak, żeby trafił prosto na świąteczną kolację (no oczywiście jeśli się oprę pokusie... :roll: )

A tak na poważnie dasz radę jeszcze przed Wigilią, czy przygniotły cię świąteczne przygotowania...?

Będę jechał z żoną na opatrunek do Matki Polki w środę (ok. 11:00), gdybyś do tego czasu dała radę i pojawiła się w Łodzi to mogę odebrać. Jeśli nie - to myślę, że chyba zgadamy się dopiero po świętach.

Yeti wysłałam jeszcze jednego priva (a właściwie dwa bo coś privy z mojej skrzynki nie wychodzą choć widzę cię on-line) z nową opcją ;-). Czekam na odpowiedź :-).

A wszystkim licytującym i darczyńcom ofiarowującym fanty chciałabym serdecznie podziękować za możliwość uczestniczenia w tak wspaniałym wydarzeniu, w tak fantastycznej atmosferze i w tak doborowym towarzystwie.

Dla Frania i rodziny - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!

Wesołych Świąt Kochani!

Jejku, wylicytowałam kubek gorącej kawy i.... zwiedzanie Benia w Lublinie, a także serduszko szklane. Ktoś mi niestety podebrał chromolitografię... :(

ale nic to, najważniejsze, to teraz wykonac przelew. Niestety, na koniec licytacji bylam bez netu w nowym domu i teraz nie wiem, skąd mam wziąc numer rachunku?? Poratujecie informacją na pw, pliis?

Kochani, spójrzcie proszę do wątku Redakcji pt "dziękujemy" i ja dopisałam tam kilka słów podziękowań dla Was.

Przed chwilą robiłam przelew do apteki za Synagis dla Frania. Powiem szczerze, że uśmiałam się do łez z tytułu przelewu "macanie betonu" :D Chciałabym zobaczyć minę pracownika banku, który przeczytałby taki tytuł przelewu :D

Dziękuję Wam jeszcze raz

ja nie płaczę tylko mi się oczy pocą :cry: to MY dziękujemy za Frania :D i za Tomka przy okazji, tacy wspaniali bohaterowie nam się trafili aż się chce być dobrym człowiekiem ot co :D