justa 21.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Coolibeer, Bartolinka proszę o adresy, fanty czekają Dziękuję za fajną zabawę, niestety Coolibeerek zgarną mi rakiję Ja biedna całą niedzielę "w trasie" nie miałam jak go podbić, ale nic to. Zabawa była przednia i myślę, że wynik będzie lepszy niż myślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 21.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Melduję, że poooszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 21.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Poszło Dla Franusia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.12.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Mój grosik, też poszedł Dużo zdrówka Franiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kaska powędrowała do Frania. Po raz pierwszy licytowałam,ale nie ostatni; dziękuję.Ciepło pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Coś czuję, że będzie więcej tej kasy, bo się fanty cudownie mnożą. Ode mnie pierwsza wpłata już poszła, ale Ivonesca zaprzęgnie córkę do pracy i dwie broszki, które mi się wymsknęły powstaną na specjalne zamówienie. To i przelew specjalny jeszcze popłynie Wusia, Zazdrośnica, Daggulka - paczki do Was wysłałam dzisiaj (jaki śmieszny telefon do Wusi wykonałam przy okazji!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Piszę, co najważniejsze: POSZŁO Wszystkim LICYTUJĄCYM: WESOŁYCH ŚWIAT a dla Frania DUŻO ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 21.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Szukam, szukam i nie mogę znaleźć - na jaki nr konta mam wysłać pieniądze? Proszę o wszelkie potrzebne dane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.12.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kochani bardzo Wam wszystkim dziękuję za wzięcie udziału w licytacji Odnośnie zdjęć, napiszcie proszę czy Chcecie otrzymać jpg czy też papier format 10x15. Pozostałe fanty poślę pocztą, Podajcie tylko adresy Życzę wszystkim radosnych i rodzinnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dla wszystkich .... http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3169996 Wspaniałych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ale było fajnie, no Kochani, ja niestety kasiorkę prześlę dopiero po świętach, bo skończyły mi się kody do inteligo Może dojdą przed świętami to od razu wysyłam. Na pocztę ani do banku nie idę, bo tak jak kto pisał dzikie tłumy. Za zwłokę zobowiązuję się wpłacić coś więcej na grzechotkę dla Franulka Jednak forum to fajne miejsce, no Aneta, ja poproszę na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 21.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pieniążki wysłane!!! Życzę wszystkim RADOSNYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kochani, spójrzcie proszę do wątku Redakcji pt "dziękujemy" i ja dopisałam tam kilka słów podziękowań dla Was. Przed chwilą robiłam przelew do apteki za Synagis dla Frania. Powiem szczerze, że uśmiałam się do łez z tytułu przelewu "macanie betonu" Chciałabym zobaczyć minę pracownika banku, który przeczytałby taki tytuł przelewu Dziękuję Wam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Za zwłokę zobowiązuję się wpłacić coś więcej na grzechotkę dla Franulka . Aga, ty mnie nie denerrrwuj!! Kochani, bardzo Was proszę, rozkładajcie i na 10 rat, wpłacajcie po świętach czy po Sylwestrze.. Przecież wiadomo jaki jest zabiegany czas. A ja poprosze jeszcze o adres anety s i swojaczki. Przesyłki poszły juz do Armidii, Koliberka i Zbysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 21.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Poszlo i moje. Dziekuje Wszystkim .Nastepna Raza bedzie ,,ostrzej"Pozdrawiam swiatecznie. Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 21.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 JANINKI-AMORKI82, czy nasze chlebki już się pieką(?), bo odbyły się już zakulisowe rozmowy i możliwe, że będę odbierał oba bochenki, znaczy się: ten drugi przekażę w dzień Wigilii aadzee tak, żeby trafił prosto na świąteczną kolację (no oczywiście jeśli się oprę pokusie... ) A tak na poważnie dasz radę jeszcze przed Wigilią, czy przygniotły cię świąteczne przygotowania...? Będę jechał z żoną na opatrunek do Matki Polki w środę (ok. 11:00), gdybyś do tego czasu dała radę i pojawiła się w Łodzi to mogę odebrać. Jeśli nie - to myślę, że chyba zgadamy się dopiero po świętach. Yeti wysłałam jeszcze jednego priva (a właściwie dwa bo coś privy z mojej skrzynki nie wychodzą choć widzę cię on-line) z nową opcją . Czekam na odpowiedź . A wszystkim licytującym i darczyńcom ofiarowującym fanty chciałabym serdecznie podziękować za możliwość uczestniczenia w tak wspaniałym wydarzeniu, w tak fantastycznej atmosferze i w tak doborowym towarzystwie. Dla Frania i rodziny - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia! Wesołych Świąt Kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Mój przelew dla Frania też już poszedł.Na zdrowie, Maleństwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Jejku, wylicytowałam kubek gorącej kawy i.... zwiedzanie Benia w Lublinie, a także serduszko szklane. Ktoś mi niestety podebrał chromolitografię... ale nic to, najważniejsze, to teraz wykonac przelew. Niestety, na koniec licytacji bylam bez netu w nowym domu i teraz nie wiem, skąd mam wziąc numer rachunku?? Poratujecie informacją na pw, pliis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kochani, spójrzcie proszę do wątku Redakcji pt "dziękujemy" i ja dopisałam tam kilka słów podziękowań dla Was. Przed chwilą robiłam przelew do apteki za Synagis dla Frania. Powiem szczerze, że uśmiałam się do łez z tytułu przelewu "macanie betonu" Chciałabym zobaczyć minę pracownika banku, który przeczytałby taki tytuł przelewu Dziękuję Wam jeszcze raz ja nie płaczę tylko mi się oczy pocą to MY dziękujemy za Frania i za Tomka przy okazji, tacy wspaniali bohaterowie nam się trafili aż się chce być dobrym człowiekiem ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts