Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pieniążki już poszły. Ode mnie całość 110 pln ale..... jedno zdjęcie było dla koleżanki i ona dodatkowo jeszcze wpłaci te 25 pln- ot taki bonus. Piszę, żeby się Aga nie zdziwiła jak dostanie 25 pln od niewiadomokogo ;-) Bo to osoba spoza FM

Wieeeelkie ucałowania dla Franulka, Agnes, Glizdeczki a także Was wszystkich, którzy wystawialiście swoje cudeńka i dla tych którzy tak dzielnie licytowali- w tak słusznej przecież sprawie :-)

choć zdjęć nie wygrałam :( , pieniążek posłałam :lol:

bo to dla Krasnalka odbyła się walka

widoki bajkowe a fotki przecudne...

obecnie brak ściany - powiesić je trudno :lol:

no może na pulpit fotkę bym dostała

by po zacnej aukcji pamiątka została :D

Dla Krasnalka i Krasnalowej Rodziny na ten Nowy Rok, i Was Wszystkich obecnych tu, życzenia przede wszystkim zdrówka, bo jak ono dopisze to i wszystko inne też :D

Spokojnych Radosnych Świąt i żeby każdy nadchodzący dzień był lepszy od mijającego

Kama- słuchaj bo nie pamiętam, które zdjęcia licytowałaś ale jeśli Norwegię to zapytaj AnetyS- może dostaniesz choć jedno zdjątko. A jeśli nie to zgadzam się odstąpić jedno swoje- a co! niech stracę. Albo jeśli AnetaS się zgodzi to zrobię jedną odbitkę także dla Ciebie. Żebyś też miała pamiątkę po takiej fajnej aukcji.

Kochani piszcie proszę na priv w sprawie zdjęć , komu które i w jakiej formie posłać. Mi jest trudno to wszystko ogarnąć, nie Gniewajcie się proszę że nie wysyłam do Was wiadomości na priv ale poprostu nie mam takiej mozliwości :oops: Jestem teraz u rodziców, z którymi widuje się dwa razy do roku i nie chcę spędzać długich godzin przed kompem, mam nadzieje że Zrozumiecie :wink:

Każdy może otrzymać zdjęcie, jest tylko jeden warunek - trzeba zasilic Franiowe konto :wink:

Gość coolibeer
Kawika, dziękuję za kolczyki http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ave.gif, już je mam :o Piękne są!

No to Poczta Polska mnie zadziwiła :o :o :o :o

Mnie też właśnie o 19 otrzymałem zestaw alkoholi od Agneski :) Wino chińskie, Franiowa Cytrynówka i torba orzeszków :) Wielkie ukłony :) Wszystko pięknie i bezpiecznie zapakowane. Ukłony dla Poczty Polskiej :)

Agnes Dziękuję

Muszę przyznać ,że gdy dowiedziałem się iż paczka została wysłana we wtorek straciłem nadzieję na przybranie choinki piernikami o Agnieszki :cry:

A tu

http://lh5.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzZ_de6x3KI/AAAAAAAAA4Y/HU-x2MB40M8/P1080415.JPG

http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzZ-gBJFN3I/AAAAAAAAA38/--zwGXzJ7xk/P1080414.JPG

Jaka niespodzianka . :) :) :)

I miodzik od Tabalugi jest. :)

Wszystko przyszło pięknie zapakowane.