DPS 22.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przelew w imieniu Chefa Paula też dzisiaj wykonałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Pieniążki przelane Zdrowych i wesołych świąt dla Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A ja głupia c..a nadal nie mogę znaleźć nr konta dla Frania, help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Poszło z całusami i życzeniami wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 22.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Pieniążki już poszły. Ode mnie całość 110 pln ale..... jedno zdjęcie było dla koleżanki i ona dodatkowo jeszcze wpłaci te 25 pln- ot taki bonus. Piszę, żeby się Aga nie zdziwiła jak dostanie 25 pln od niewiadomokogo Bo to osoba spoza FM Wieeeelkie ucałowania dla Franulka, Agnes, Glizdeczki a także Was wszystkich, którzy wystawialiście swoje cudeńka i dla tych którzy tak dzielnie licytowali- w tak słusznej przecież sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 22.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A ja głupia c..a nadal nie mogę znaleźć nr konta dla Frania, help napisz do Edzi- poda Ci numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 22.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 choć zdjęć nie wygrałam , pieniążek posłałam bo to dla Krasnalka odbyła się walka widoki bajkowe a fotki przecudne... obecnie brak ściany - powiesić je trudno no może na pulpit fotkę bym dostała by po zacnej aukcji pamiątka została Dla Krasnalka i Krasnalowej Rodziny na ten Nowy Rok, i Was Wszystkich obecnych tu, życzenia przede wszystkim zdrówka, bo jak ono dopisze to i wszystko inne też Spokojnych Radosnych Świąt i żeby każdy nadchodzący dzień był lepszy od mijającego Kama- słuchaj bo nie pamiętam, które zdjęcia licytowałaś ale jeśli Norwegię to zapytaj AnetyS- może dostaniesz choć jedno zdjątko. A jeśli nie to zgadzam się odstąpić jedno swoje- a co! niech stracę. Albo jeśli AnetaS się zgodzi to zrobię jedną odbitkę także dla Ciebie. Żebyś też miała pamiątkę po takiej fajnej aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Melduję, że przelew wykonany Paczuszki z ciasteczkami dla dziewczyn wysyłam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Kochani piszcie proszę na priv w sprawie zdjęć , komu które i w jakiej formie posłać. Mi jest trudno to wszystko ogarnąć, nie Gniewajcie się proszę że nie wysyłam do Was wiadomości na priv ale poprostu nie mam takiej mozliwości Jestem teraz u rodziców, z którymi widuje się dwa razy do roku i nie chcę spędzać długich godzin przed kompem, mam nadzieje że Zrozumiecie Każdy może otrzymać zdjęcie, jest tylko jeden warunek - trzeba zasilic Franiowe konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Melduję, że przelew wykonany Paczuszki z ciasteczkami dla dziewczyn wysyłam jutro za ciasteczka przelew poszedł wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Melduję, że przelew wykonany Paczuszki z ciasteczkami dla dziewczyn wysyłam jutro za ciasteczka przelew poszedł wczoraj Super! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Kawika, dziękuję za kolczyki http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ave.gif, już je mam Piękne są! No to Poczta Polska mnie zadziwiła Mnie też właśnie o 19 otrzymałem zestaw alkoholi od Agneski Wino chińskie, Franiowa Cytrynówka i torba orzeszków Wielkie ukłony Wszystko pięknie i bezpiecznie zapakowane. Ukłony dla Poczty Polskiej Agnes Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.12.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Coolibeer , podasz dane do wysyłki? Przepraszam, że dopiero teraz, ale byłam przez ostatnie dni bez komputera, musiał zaliczyć naprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 23.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 moja cytrynówka dotarła dzisiaj - przez całe Święta cała rodzina pije zdrówko Frania !!! to będą fajne Święta... Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Muszę przyznać ,że gdy dowiedziałem się iż paczka została wysłana we wtorek straciłem nadzieję na przybranie choinki piernikami o Agnieszki A tu http://lh5.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzZ_de6x3KI/AAAAAAAAA4Y/HU-x2MB40M8/P1080415.JPG http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzZ-gBJFN3I/AAAAAAAAA38/--zwGXzJ7xk/P1080414.JPG Jaka niespodzianka . I miodzik od Tabalugi jest. Wszystko przyszło pięknie zapakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Z Najlepszymi życzeniami świątecznymi - przelew poszedł http://d.wiadomosci24.pl/g2/b7/24/66/52855_1198002126_0180_p.jpeg Wesołych a przede wszystkim zdrowych SWIĄT i całego przyszlego 2010 roku życzy Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Cebulki kwiatów dziś otrzymałem i sadzenie będzie jutro w Wigilie zobaczymy co z tego wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniha 23.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 moje aniołki dotarły dzisiaj, beda mnie cieszyc cale Swieta i jeszcze dlugo po, bo zawisly w salonie.Wszystkim Wesołych świat , a szczegolnie Franulowi i jego rodzince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Melduję, że przelew wykonany Paczuszki z ciasteczkami dla dziewczyn wysyłam jutro za ciasteczka przelew poszedł wczoraj ja też już posłałam pieniążki dla Frania na zdrówko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 dziś otrzymałem fanta od jooli i pierniczki od justy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts