magpie101 25.12.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Mój przelew też poszedł już wczoraj wieczorkiem. Udało mi się też wysłać wczoraj wylicytowane fanty, może dojdą na święta? Zdróweczko dla naszego MALEŃSTWA Paulinka doszla wczoraj, wieczorem degustowalismy - pyszna byla, a mocna....... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 A ja coś przekornie - licytacja poświąteczna... Jakoś wcześniej z czasem było nietęgo więc choćby teraz - kalendarz z żaglowcami, format chyba A2 (taki spory), całość w kolorze. Zdjęcia postaram się dorzucić jeszcze dziś. Termin? A on taki ważny? Zaproponuję do 1 stycznia. I drobny prezencik na nowy rok . Zapraszam nie tylko miłośników wielkich łodzi pod żaglami. Oczywiście kalendarz na 2010 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Chciałam baaardzo podziękować Janinki-Amorki!!! Fotokalendarz dorał w sam dzień Wigilii, znalazł się pod choinką i był gwoździem wieczoru między prezentami! Dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.12.2009 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Widzę, że zdążyłem w samą porę Ja też dziękuję Janinki-Amorki. Chlebek już został nadgryziony - pychotka . (Nie wystawiasz przypadkiem jeszcze jakiegoś bochenka na innej aukcji ) Drugi bocheneczek też już oficjalnie przekazany i pewnie podzielił los pierwszego (aagaa, przy okazji dziękuję za miłą wizytę - no jesteście niemożliwi! - misie jeździły do późnego wieczora w kieszeniach małolatów, pierniczki do przyozdobienia jutrzejszego stołu już się raczej nie nadadzą - noszą wyraźne ślady zębów . Tylko ja swój skarb ocaliłem; stoi pod kluczem i czeka na okazję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 26.12.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 chciałam prosić wszystkie osoby które wygrały moje aukcje o kontakt ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Wstępnie zdjęcie dostępne na e-mail. A może ma ktoś wolne miejsce w jakimś albumie, żebym mógł wrzucić je tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Janinki-Amorki. dz5ęję bardzo za przepyszny chlebek był(niestety ) prze smaczny oczywiście wszystko dzieki yety i jego uprzejmości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 DLA ŚMIECHU !!!!!! opowiem wam moją przygodę związaną z licytacją .cała rodzina się śmiała i nie tylko .zacznę od początku . licytacja zażarta trwała o choinkę od yety dogadaliśmy się i przekopaliśmy roślinki . licytacja trwała nadal kupiłam z licytacji chlebek - yety też . Facet naprawdę super miły zaproponował że obierze oba bochenki i ja mam odebrać chlebek od niego !!!!!!!!!!!!!!! Jadę z mężulkiem pod umówiony adres w pierwszy dzień świąt o umówionej godzinie . tak zaaferowana pomyliłam numer bloku z mężem znaliśmy tylko imię "Darek"Dzwonimy domofonem -wpuszczają nas - kupa ludzi w domu pytamy o Darka ? akurat wyszedł na spacer z psem rozebrani mamy siadać tylko ja koniecznie chcę z gospodynią a ona mnie pyta skąd znam jej męża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja że z internetu z miny się zorientowaliśmy że pomyliliśmy adresy choć reszta gości nas poinformowała żę w razie czego możem wrócić to był następny blok Tam rozpoznaliśmy Darka poznaliśmy jego rodzinkę i znajomych było super mam nadzieją że dużo zamieszania im nie narobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Ja nie wiem co się z tą pocztą naszą kochaną w tym roku stało, ale widać, że ona też przyłączyła się do licytacji dla Frania i wielu forumowiczów mogło cieszyć się wygranymi przedmiotami Ja też się bardzo zdziwiłam kiedy we wtorek dotarła do mnie paczka od kawiki z breloczkiem z czterolistną koniczynką .Breloczek znalazł już swoje miejsce i wierzę, że będzie mi przynosił szczęście aaggaa, niezła historia chciałabym zobaczyć minę żony pierwszego Darka, kiedy mówiłaś jej, że znasz jej męża w internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Ja nie wiem co się z tą pocztą naszą kochaną w tym roku stało, ale widać, że ona też przyłączyła się do licytacji dla Frania i wielu forumowiczów mogło cieszyć się wygranymi przedmiotami Ja też się bardzo zdziwiłam kiedy we wtorek dotarła do mnie paczka od kawiki z breloczkiem z czterolistną koniczynką .Breloczek znalazł już swoje miejsce i wierzę, że będzie mi przynosił szczęście aaggaa, niezła historia chciałabym zobaczyć minę żony pierwszego Darka, kiedy mówiłaś jej, że znasz jej męża w internetu ta niby żona nie była skora do zartów dobrze ze nie byłam sama...... oddałam buty prezenty własną torbę i kurtkę Rakiem się wycofywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 (...)poznaliśmy jego rodzinkę i znajomych było super mam nadzieją że dużo zamieszania im nie narobiliśmy Ależ my takie zamieszanie bardzo lubimy - mieszajcie częściej i dłużej! Rzeczywiście było super! Ja tylko przyglądałem się wam czasem trochę podejrzliwie (wam i tym moim przyjaciołom), czy wy mnie przypadkiem w balona nie robicie... Niby to spotkaliście się pierwszy raz u mnie..., ale byliście w takiej komitywie, jakbyście się znali przynajmniej od 10 lat . Właściwie to nadal pewien nie jestem . (...a najlepiej wam wychodziło wspólne nabijanie się ze mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Melduję posłusznie, że cebulki od Takiej Onej i Onego dotarły ...i gwarantuję, że zakwitną jako pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 magpie - dzięki pierniczki pyszne, pieknie zapakowane dotarły w środe przed Wigilią dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 28.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Chciałam baaardzo podziękować Janinki-Amorki!!! Fotokalendarz dorał w sam dzień Wigilii, znalazł się pod choinką i był gwoździem wieczoru między prezentami! Dziękuję bardzo!!! DPSia bardzo się cieszę, że kalendarz dotarł na czas bo już się martwiłam i straciłam nadzieję, mam nadzieję, że kalendarz się Wam podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 28.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Widzę, że zdążyłem w samą porę Ja też dziękuję Janinki-Amorki. Chlebek już został nadgryziony - pychotka . (Nie wystawiasz przypadkiem jeszcze jakiegoś bochenka na innej aukcji ) Drugi bocheneczek też już oficjalnie przekazany i pewnie podzielił los pierwszego (aagaa, przy okazji dziękuję za miłą wizytę - no jesteście niemożliwi! - misie jeździły do późnego wieczora w kieszeniach małolatów, pierniczki do przyozdobienia jutrzejszego stołu już się raczej nie nadadzą - noszą wyraźne ślady zębów . Tylko ja swój skarb ocaliłem; stoi pod kluczem i czeka na okazję ) Yeti - szkoda, że nie mieliśmy możliwości dłużej pogadać (akurat trafiłeś w niezłe zamieszanie ), mam nadzieję, że kiedyś to nadrobimy! najlepsza była moja babcia bo nie mogła zrozumieć jak to komuś chleb przywiozłam i to w dodatku poznanemu przez internet (no bo jak wytłumaczyć komuś kto nie ma pojęcia o komputerach, internecie, a o czymś takim jak forum w życiu nie słyszał, że to była aukcja forumowa dla Frania ) ale została udobruchana bo i jej bochenek przywiozłam, który zresztą zaraz rodzina pożarła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Paty, gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 kasiorka wysłana Za nadwyżkę proszę kupić krasnalowi zabawkę od cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Agnesk dzięki piękne za grzyby. Dotarły dziś i uległy cudownemu rozmnożeniu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.12.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Tola Dzisiaj przyszła ARONIÓWKA TOLI i dwa kieliszki. Poczekamy z otwarciem na odpowiednią okazię. Dzięki wielkie. Jestem umówiony :oops:na odbiór osobisty butelki własnoręcznie malowanej przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zbigniew, to mnie uspokoiłeś, bo już się martwiłam. Mam nadzieję, że nalewka zgodnie z obietnicą zapewni zdrowie i wprawi w dobry humor Pozdrawiam serdecznie i na drugą butelczynę zapraszam do nas A kieliszki to taki bonus, żeby po wypiciu coś trwałego zostało na pamiątkę po tej pięknej akcji Franusiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts