malka 28.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dogalopował właśnie kotek od Ivonesca pienkny jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 28.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dojechały dzisiaj do mnie wszystkie wylicytowane przedmioty.Bardzo dziękuję wszystkim i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Melduję, że przelew wykonany Paczuszki z ciasteczkami dla dziewczyn wysyłam jutro za ciasteczka przelew poszedł wczoraj ja też już posłałam pieniążki dla Frania na zdrówko !! smaczne ciasteczka doszły, już w połowie zjedzone przez dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 kasę dziś wpłaciłam .... sorki, ze tak późno - ale jak się ma sklerozę to tak właśnie wygląda książki od Agduś przyszły - piękne są - moja Kaśka zachwycona .... Xavieer właśnie odebrał ode mnie obrazek ... śmy se kilka godzin poklachali przy okazji .... świetny facet - 3 godziny jak z bicza - na pewno bedzie jeszcze niejedna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Wiadomość dla Anety S Doszło, doszło serduszko, jest urocze Dziękuję bardzo Niech Franiu rośnie duuuuuuży i zdrowy Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.12.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Otrzymałam aniołka od Anety Si pieska od Ivoneski dzięki wielkie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dotarł naszyjnik z opalem od Asia.malczewska ... boszszszs- jakie cudo - 1000 razy ładnieszy niz na zdjęciu - i ogroooooomny ... a na zdjęciu taki malusi ... Asiu - bardzo dziekuje .... piękna rzecz ... domyslam się, że warta znacznie więcej niż kwotę za którą wylicytowałam ... starsza córa jak wzięła do reki to już mi nie oddała czyli fanty podzielone: książki od Agduś - młodsza córa - zachwycona naszyjnik od Asi.malczewskiej - starsza córa- wniebowzięta maczugę coolibra odbiore oisobiście - bedzie dla męża na niegrzeczna żonę a dla mnie pobyt u kordziny w lutym .... wssssszystko pasuje ... Więc dziekuje wszystkim za udaną licytacje ... a Franiowi zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ivonesco kolczyki wczoraj dotarły , żeby nie byc monopolistką-egoistką dwie pary dzielę pomiedzy swoje siostrzyczki, a jedne -te niebieskie(CUDNE!!) zostawiam dla siebie. Widzisz Franiu ..... iluż to ludzi uszczęśliwiłeś. Duży, duży rośnij!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 29.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Melduję, że obrazki haftowane od Żelki dotarły do mnie przed chwilą Są prześliczne! A wykonanie...cóż, tylko pogratulować staranności, dokładności i cierpliwości! A jest i gratis w postaci cudnych kartek! ( czy to też Twoja robota, Żelko? ) Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Hej! Ciesze sie, ze sie moje haftowanie podoba! Kartki takze mojej roboty. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 29.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Alunka dostałam dziś okrągły pojemnik. Dziękuję, jest śliczny Wprawdzie udało mi się wylicytować jeszcze prostokątny, ale w wirze świątecznych przygotowań mogło Ci to umknąć kala67 moja ruletka dotarła??? Wysyłałam jeszcze przed Świętami, mam nadzieję, że dotarła w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 kala67 moja ruletka dotarła??? Wysyłałam jeszcze przed Świętami, mam nadzieję, że dotarła w całości ja też mam taką nadzieję.... na kulig ma zabrać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 29.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 kala67 moja ruletka dotarła??? Wysyłałam jeszcze przed Świętami, mam nadzieję, że dotarła w całości ja też mam taką nadzieję.... na kulig ma zabrać .... W takim razie pierwszą grę proszę zadedykować Franiowi. Wypijcie jego zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 kala67 moja ruletka dotarła??? Wysyłałam jeszcze przed Świętami, mam nadzieję, że dotarła w całości ja też mam taką nadzieję.... na kulig ma zabrać .... W takim razie pierwszą grę proszę zadedykować Franiowi. Wypijcie jego zdrówko mnie tam dwa razy nie trza namawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 kala67 moja ruletka dotarła??? Wysyłałam jeszcze przed Świętami, mam nadzieję, że dotarła w całości ja też mam taką nadzieję.... na kulig ma zabrać .... W takim razie pierwszą grę proszę zadedykować Franiowi. Wypijcie jego zdrówko mnie tam dwa razy nie trza namawiać DOSZŁA!!!!!!!!!!! mąż dostał ruletke pod choinkę na kulig oczywiście zabierzemy...........tylko ja się boję w nia grać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 przywiozę też na kulig rakijkę dla cooliberka!!! mam nadzieje, że ja zdąże przyjechać zanim On wyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 29.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 DOSZŁA!!!!!!!!!!! mąż dostał ruletke pod choinkę To super na kulig oczywiście zabierzemy...........tylko ja się boję w nia grać !!! Nie bój żaby, Dagga Cię podszkoli i strach minie szybciej niż Ci się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 zapomniałam dodać, że oczywiście pieniążki za ........wylicytowaną ruletkę, cebule, filiżankę, zwiedzanie Benia w Lublinie i macanie betonu u Małgoś....zostały przelane dla Frania!! .....mam nadzieje, że będzie mi dane kiedyś poznac osobiście małego Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Paty, dziękuję za prześlicznego fanta! Wysłałaś go jeszcze przed Wigilią, a przyszedł dopiero dzisiaj. Ale warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Agnesk dzięki piękne za grzyby. Dotarły dziś i uległy cudownemu rozmnożeniu Pozdrawiam. Proszę, proszę Cała przyjemność po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts