Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam czasu na bieżące śledzenie tego wątku, robię to od czasu do czasu :oops: ale ... serce rośnie. Niesamowicie jesteście.. Dziękuję Wam jeszcze raz. I cieszę się, że dzięki krasnalowi poznało się tyle osób na FM :D A przygoda aaggii... bezcenna :D :D

Pozdrowienia od cioć i wujków przekazuję krasnalowi co wieczór :D

Ivonesco kolczyki wczoraj dotarły :D , żeby nie byc monopolistką-egoistką dwie pary dzielę pomiedzy swoje siostrzyczki, a jedne -te niebieskie(CUDNE!!) zostawiam dla siebie.

Widzisz Franiu ..... iluż to ludzi uszczęśliwiłeś.

Duży, duży rośnij!!!

ciesze się, że się podobają :-)

pozdrawiam sylwestrowo

jamles Ty wiesz jak ja mogę dusić, nie? Pieczarki duszone nawet nie źle mi wychodzą. :roll: :wink: :lol:

Aniu jak zobaczyłam Twój adres, to pierwsze co pomyślałam, to, że sie pomyliłaś. Ale zaraz potem przyszło mi do głowy, że nie znasz mojego adresu i dopiero wtedy zaczęłam wietrzyć jakiś podstęp. :lol:

A to ci froschia! :D

Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!!! Oby nasz Franuś zawsze miał dla nas tylko dobre wiadomości a my wszyscy abyśmy czytali ich w zdrowiu i szczęściu, goszcząc tutaj ku zadowoleniu naszej Redakcji. :wink: :D

Alunka dostałam dziś okrągły pojemnik. Dziękuję, jest śliczny :) Wprawdzie udało mi się wylicytować jeszcze prostokątny, ale w wirze świątecznych przygotowań mogło Ci to umknąć :wink:

A ja wylicytowałam jeden pojemnik a wczoraj dostałam przesyłkę a tam dwa śliczne pudełka z reniferami :roll: chyba zaszła pomyłka, ale może coś zaradzimy. Wysyłam pw.

Aga pisałam kilka postów wyżej :wink: Wyślij proszę info na priv czy to mają być jpgi, wtedy mailem, czy tradycyjne 10x15 pocztą polską :wink:

no to jestem ładnie zakręcona :roll: :oops: Proszę jpg. Nie wiem czy będzie dobrze jak dostanę na pw na forum czy lepiej podać maila? Jest jakaś różnica w jakości fotek?

Dziękuję bardzo Kasiorkowi - płytka dotarła do mnie, jest świetna, pojęcia nie macie, jak się cieszę, że udało się ją wylicytować! :D

Od jutra zacznę produkcję i wysyłkę chlebków, no i warzywka też pojadą! :D