AgnesK 30.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kasiorka wysłana Za nadwyżkę proszę kupić krasnalowi zabawkę od cioci Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nie mam czasu na bieżące śledzenie tego wątku, robię to od czasu do czasu ale ... serce rośnie. Niesamowicie jesteście.. Dziękuję Wam jeszcze raz. I cieszę się, że dzięki krasnalowi poznało się tyle osób na FM A przygoda aaggii... bezcenna Pozdrowienia od cioć i wujków przekazuję krasnalowi co wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 30.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Co mam zrobić by dostać wylicytowany półgolfik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 30.12.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Co mam zrobić by dostać wylicytowany półgolfik? Swojaczka, skarbeczku, napisałam do Ciebie 28.12.09 na priv pytanie o adres, gdzie mam wysłać, ale nie czytasz, bo wciąż mam wiadomość w folderze "Do wysłania". Odpisz, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A ja dzis dostalam aniolki od Anny Wiśniewskiej! Sa cudne!!!!! froschia jak przyjedzies do mnie na ten zjazd Muratora to ja Cie udusze! Dziekuję Ci kochana za taką milą niespodzianke!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ivonesco kolczyki wczoraj dotarły , żeby nie byc monopolistką-egoistką dwie pary dzielę pomiedzy swoje siostrzyczki, a jedne -te niebieskie(CUDNE!!) zostawiam dla siebie. Widzisz Franiu ..... iluż to ludzi uszczęśliwiłeś. Duży, duży rośnij!!! ciesze się, że się podobają pozdrawiam sylwestrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Otrzymałam aniołka od Anety S i pieska od Ivoneski dzięki wielkie dziewczyny ciesze się że dotarł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Dogalopował właśnie kotek od Ivonesca pienkny jezd no i super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A ja dzis dostalam aniolki od Anny Wiśniewskiej! Sa cudne!!!!! froschia jak przyjedzies do mnie na ten zjazd Muratora to ja Cie udusze! Dziekuję Ci kochana za taką milą niespodzianke!!!!!!! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Szczęśliwego Nowego Roku http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzyFEYcWgFI/AAAAAAAAA88/XkwGgDlPDuc/mediumkcmrpq56495891cee3c7b47911.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ......froschia jak przyjedzies do mnie na ten zjazd Muratora to ja Cie udusze! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 jamles Ty wiesz jak ja mogę dusić, nie? Pieczarki duszone nawet nie źle mi wychodzą. Aniu jak zobaczyłam Twój adres, to pierwsze co pomyślałam, to, że sie pomyliłaś. Ale zaraz potem przyszło mi do głowy, że nie znasz mojego adresu i dopiero wtedy zaczęłam wietrzyć jakiś podstęp. A to ci froschia! Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!!! Oby nasz Franuś zawsze miał dla nas tylko dobre wiadomości a my wszyscy abyśmy czytali ich w zdrowiu i szczęściu, goszcząc tutaj ku zadowoleniu naszej Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 a w jaki sposób ja mogę dostać wygrane fotki? Dla wszystkich szczęśliwego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.12.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Alunka dostałam dziś okrągły pojemnik. Dziękuję, jest śliczny Wprawdzie udało mi się wylicytować jeszcze prostokątny, ale w wirze świątecznych przygotowań mogło Ci to umknąć A ja wylicytowałam jeden pojemnik a wczoraj dostałam przesyłkę a tam dwa śliczne pudełka z reniferami chyba zaszła pomyłka, ale może coś zaradzimy. Wysyłam pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 31.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Armidia, dziękuję Jakiś niestrudzony kurier się trafił z paczuszką. Teraz słodko przywitam Nowy Rok !!! Pozdrawiam, Xavieer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Aga pisałam kilka postów wyżej Wyślij proszę info na priv czy to mają być jpgi, wtedy mailem, czy tradycyjne 10x15 pocztą polską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dostałam wczoraj osobiście przywiezione pałeczki z autografem od Gwoździka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.01.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Aga pisałam kilka postów wyżej Wyślij proszę info na priv czy to mają być jpgi, wtedy mailem, czy tradycyjne 10x15 pocztą polską no to jestem ładnie zakręcona Proszę jpg. Nie wiem czy będzie dobrze jak dostanę na pw na forum czy lepiej podać maila? Jest jakaś różnica w jakości fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję bardzo Kasiorkowi - płytka dotarła do mnie, jest świetna, pojęcia nie macie, jak się cieszę, że udało się ją wylicytować! Od jutra zacznę produkcję i wysyłkę chlebków, no i warzywka też pojadą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 A ja dziękuje bardzo aka-jonek i ewusi za pajaca Dotarł wczoraj cały i zdrowy Juz grał dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts