ewusia 02.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 A ja dziękuje bardzo aka-jonek i ewusi za pajaca Dotarł wczoraj cały i zdrowy Juz grał dla Frania cieszę się i mam nadzieję że będzie potrafił ukoić niepokoje Franusia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 02.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Poszewki odebrałam od rodziców wczoraj, są śliczne i pewnie będą ozdobą na moim wypoczynku jak dokupię odpowiednie jaśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.01.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Ivonesca, pieski dotarły, są SUPER! Chyba będziemy zamawiać jeszcze, już poza konkursem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Kochani to kiedy wpadacie do mnie wszyscy, he? Powitanie wiosny moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 02.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 a betonik już dojrzeje będzie świeżutki ,mięciutki akurat do macania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Kochani to kiedy wpadacie do mnie wszyscy, he? Powitanie wiosny moze? na wiosne najlepiej.....niech sie troche ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 dzis dostalam piekny porcelanowy kubek od madmegs !!!!! dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 03.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Xavieer, bardzo się cieszę, że miodek dotarł - niech Wam służy na zdrowie ! aka z Ina - przyślij adres na PW - grzybki ciągle czekają Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ivonesca, pieski dotarły, są SUPER! Chyba będziemy zamawiać jeszcze, już poza konkursem Dzięki cieszę się, że się podobają :-) zamówić można i wpłacić pieniążki na Frania a ja tylko muszę zatrudnić córkę do dziergania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Melduję, że dotarły do mnie serduszka od Anety S. Są prześliczne i jeszcze raz bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Anieszko mailem lepiej, Wyślij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Anetko, czytnij swoje privy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kurs decou coś tam doszedł Ślicznie dziękuję za dedykację Oraz dziś otrzymałem przepięknego misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Paty, gdzie jesteś? łomateńko Słoneczko nie doszedł naszyjnik???????????????? w razie co wyślę drugi ......................informuj........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Chciałam serdecznie podziękować Frosi - przesyłka dotarła wczoraj po południu Wieczorem skonsumowaliśmy zawartość pierwszego słoiczka konserwa jest rewelacyjna ...ino mało Świeży chlebek, korniszony i konserwa - niebo w gębie!!!! Za bonusik w postaci wina wielkie buziaki i masa uścisków jak mawia moja córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 cieszę się , że smakowało następnym razem wystawię na licytację litrowy słoik , choć prawdopodobnie i ten mógłby byc za mały uściskaj dziewczynki od cioci frosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Chciałam zameldować, że dzisiaj nadany został worek warzyw dla Krzymiego, a i do Bartolinki pojechał chlebek Pocztexem - powinien jutro po południu dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Margoth czytam, tylko jakos nie moge sie doprosić Wszystkich aby podali mi niezbędne info, chciałabym to wszystko porozsyłać w miarę razem. Od jutra będę juz u siebie i będę mieć trochę więcej czasu, póki co byłam na wyjeżdzie i nie miałam zbyt wiele czasu na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 05.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Anetko, bardzo proszę zerknij na priva:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 05.01.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Justa, dziękuję, obrusik dotarł szczęśliwie i jest tak piękny, jak myślałam dzięki, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts