Margoth1719503976 06.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Margoth czytam, tylko jakos nie moge sie doprosić Wszystkich aby podali mi niezbędne info, chciałabym to wszystko porozsyłać w miarę razem. Od jutra będę juz u siebie i będę mieć trochę więcej czasu, póki co byłam na wyjeżdzie i nie miałam zbyt wiele czasu na kompa OK, anetko, nie spieszy się, poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 06.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A dziś wieczorkiem zniknął prawie cały bochen Depesiowego chlebka, jakeśmy do niego usiedli, takeśmy go zjedli . PYCHOTA!!!! spróbuję sama popełnić takie smaczne dzieło. dzięki Anetko b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Nie ma za co, kochana, to dla mnie jest wyróżnienie, że zechcieliście właśnie mój chlebek licytować. I to ja dziękuję. Życzę powodzenia w wypiekach, w razie jakichkolwiek pytań - wiesz, wal jak w dym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Przyszedł listowy, otworzyłam paczkę ... i wcinam juz drugą kromkę pysznego Depesinego chlebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzisiaj otrzymałam sweterek-przecudnej urody i osobliwego wdzięku -od Margoth. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 do mnie dziś przybył fant od betib - anielska zawieszka. oczywiście piękny. proszę przekazać podziękowania Marzenie na serduszka od anety s nadal czekam, a wiem, że wysyłała przed Świętami... Poczta Polska w okresie okołoświątecznym zasługuje na miano Snail Mail, to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 08.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzisiaj otrzymałam sweterek-przecudnej urody i osobliwego wdzięku -od Margoth. Dziękuję! Cieszę się, że się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Armidio, bardzo proszę, odezwij się. Niepokoję się, bo nie odpowiadasz na PW, a wczoraj powinien był do Ciebie dotrzeć chlebek Pocztexem. Może wyjechałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Monah kurcze Wszyscy, którym wysyłałam fanty w tym samym czasie co do Ciebie już dostali czemu wciąż ich nie Dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 09.01.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 no właśnie też się zastanawiam, bo wysyłałaś dawno... jeżeli masz jeszcze dowód wysyłki, możesz mi zeskanować i wysłać na maila? inaczej chyba na poczcie tez przesyłki nie odszukam, a podejrzewam, że się zagubiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Kochani prawie wszystko porozsyłane, zdjęcia też Sprawdzcie proszę swoje poczty. Jeśli Kogoś pominęłam baaaardzo przepraszam i proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Monah kurcze wysyłałam wszystko prawie jako awykła przesyłka w kopercie babelkowej bez dowodu wysyłki o ja głupia i naiwna dajmy szanse jeszcze poczcie jak nie dojdzie to pomyślę co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 09.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 no prob, Aneta. poczekamy, może jeszcze dojdzie... a jak nie to trudno, fanty były symboliczne, o licytację przecież chodziło. spoko luz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Kochani, sprawdziłam dzisiaj stan franiowego konta. Wszystkich wpłat jest na dzisiaj dokładnie: 11.228 zł Serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Kochani prawie wszystko porozsyłane, zdjęcia też Sprawdzcie proszę swoje poczty. Jeśli Kogoś pominęłam baaaardzo przepraszam i proszę o kontakt. dostałam, bardzo dziękuję zdjęcie jest przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam w Nowym Roku !!!!! Ja obraz od Jacqueline otrzymałam tuż po nowym roku, a dziś zdjęcia od Anetki. Pieniążki poszły na konto Franusia !!!!!! Będą pewnie dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam wszystkich !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 09.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 doszło zdjęcie drzewa.... jest jeszcze piękniejsze, niż mi się na początku zdawało... dzięki Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 11.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Alunek i Andulka po całym zamieszaniu dostałam prostokątny pojemnik, jest tak samo śliczny jak okrągły. Dziękuję za fatygę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 11.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hej, Karolino i Arturze! Właśnie doszła do mnie bransoletka z kamieni, cuuudna, kolorowa, bardzo mi się podoba Dzięki wielkie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 To jak z kalendarkiem - są chętni wielbiciele żagli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts