EDZIA 19.01.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Monkę proszę o adres do wysyłki komturowego zdjęcia z "mleczykami " chyba że chce abym, przechowała do kolejnej licytacji, jak zdjęcie wylicytowane przez ngel ? EDZIU czy ikonka dotarła do Mikołaja ? Ikonka doszła- dziękuję. Mikołaj pod wrażeniem - jest przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 amalfi - sorry a wścibstwo ale kiedy one do Ciebie doszły? Przyznam już się martwiłam, że może przesyłka jeszcze nie dotarła - nawet miałam pisać do Ciebie dzisiaj z pytaniem Spokojnie, przyszły jakiś czas temu, ale moje przesyłki odbiera zwykle sąsiad, który pracuje na zmiany i się często mijamy, więc dał mi ją z opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To dobrze, pozdrowienia w takim razie dla uczynnego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.01.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Aneta s-dzięki za pacynkę,dotarła w całośći ,jest świetna i zawsze będzie przypominała tą licytację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Fajnie, że przesyłki dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Krzymi, martwię się trochę, czy warzywka do Was dotarły? Odezwij się, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam W dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem solniczki od Elutka Solniczka super śliczna (Elutek też ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam W dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem solniczki od Elutka Solniczka super śliczna (Elutek też ) pozdrawiam TINEK, jesteś bardzo miły tak miły, że o mało co nie dałabym Ci tego, po co przyjechałeś /tej solniczki, oczywiście... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam W dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem solniczki od Elutka Solniczka super śliczna (Elutek też ) pozdrawiam TINEK, jesteś bardzo miły tak miły, że o mało co nie dałabym Ci tego, po co przyjechałeś /tej solniczki, oczywiście... / OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Monkę proszę o adres do wysyłki komturowego zdjęcia z "mleczykami " chyba że chce abym, przechowała do kolejnej licytacji, jak zdjęcie wylicytowane przez ngel ? Tak, tak matko dyrektorko przechowaj jak możesz i wystaw ponownie do licytacji w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 10.02.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Krzymi, martwię się trochę, czy warzywka do Was dotarły? Odezwij się, proszę... Doszlo i juz jest spozyte. Zamawiamy sie na nastepna aukcje. I wogole to dziekujemy bardzo. Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts