Grandzia13 10.02.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Grandzia, ja też jestem na etapie kremów na wysypki, stosuje Emoluim krem specjalny - super działa na atopowe zapalenie skóry - wygładza i wybiela, a także krem robiony w aptece. A jak tam maleństwo i mamusia się czują? Pozdrowienia, A&R Tę markę też znamy Czujemy się dobrze, Mateusz urodził się spory [4350] je jak smok i rośnie jak na drożdżach. Z dnia na dzień coraz "gramotniejszy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.02.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam serdecznie koniczynkę spod Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 14.07.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ja też chciałam zobaczyć jak "sąsiadka" dziś wygląda a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 29.08.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja to mam refleks! nie ma co. Ale nie zaglądałam na to forum kupę czasu. Sorki koleżanko Goga i Sąsiadeczko Beatko:)U mnie nadal wieje nudą, no z małym szczegółem zasypałam fundamenty 200 tonami piachu:) Kłopoty finansowe nie mają końca. Mój szanowny mąż miał taką pracę, że jakby jej nie miał. Teraz zaczął powiedzmy "zarabiać". Więc może coś uzbieramy. Planowo na wiosnę coś chciałabym zrobić. Gmina mi też nie sprzyja. czekam na MPZ, bo miałabym kupca na działki, ale jak to jeszcze potrwa to się facet rozmyśli. Tak byłoby miodzio:) Poza tym prądu nie ma i narazie dalej nie będzie. Czasami wydaje mi się , że ta budowa to utopia. Potem czytam forum, oglądam dzienniki koleżanek sympatycznych i znów nabieram ochoty na nowy dom. W lipcu musiałam wrócić do pracy, a obiecałam sobie, ze tym razem pobędę w domu do pierwszych urodzin. Z drugiej strony to dobrze, bo przynajmniej trochę kasy przybędzie.( Pensja pomniejszona o opiekunkę) To na tyle. Pozdrawiam odwiedzających:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.08.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Oj tak, zgadzam się Grunt to nastawienie. Ja od początki miałam takie: "coś na pewno się wydarzy- ciekawe co?" no i staram sie do wszystkiego podchodzić na zasadzie: to oczywiste ze coś musiał się schrzanić, a skoro tak to trzeba mysleć jak to posprzątać a nie płakać nad rozlanym mlekiem. No i jak na razie jestem ostoją spokoju, a nawet jak się wkurzam to bardzo krótko. I konkretnie. zadzownilam nawet do szefa hurtowni budowlanej na skargę na handlowca No więć trzymaj się cieplutko- co ma być to będzie byle do przodu, nawet jesli tiptopkami :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 witaj Grandzia, jak miło że do nas zajrzałaś, nic sie nie martw tym że nie bardzo co się dzieje, zbierajcie kasę cierpliwie bo jak tylko dostaniesz wszystkie pozwolenia to bedziesz miała za co ruszyc z robotą:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 wita sie kolejna koniczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 14.12.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 witamy nową koniczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.12.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Grandzia, co się dzieje w Waszej koniczynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 18.01.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 o i nawet nowe wpisy są... a gospodyni nawet nie zajrzy:) Laski trzymajcie kciuki, może tym razem uda się zacząć, po raz kolejny jak co roku, robimy podejście do kredytu. Tym razem zdolność kredytowa jest, kwestia tylko umowy o pracę mojego małżonka. zobaczymy!!! Paaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 05.02.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 i tak trzymaj Goga jeszcze przez czas jakiś... w czwartek wnioski do banków i będziemy czekać na decyzję nie wiem czemu, ale nie wierzę, że sie uda. Zawsze jak zrobię krok w przód, to potem muszę trzy do tyłu zrobić. Może muszę popracować nad podejściem do sprawy. Mówię o sobie, że jestem realistką, inni często twierdzą, że jednak pesymistka ze mnie...może na własne życzenie ściągam na siebie wszystkie plagi egipskie:) ale co tam pożyjemy, zobaczymy. Tymczasem szukam rzeczoznawcy do wyceny, bo nie mam jeszcze, i to mnie wkurza. Fakt, że decyzja zapadła dopiero wczoraj, a czas nagli, bo mają zmienić zasady przyznawania kredytu z dopłatą. Do przedwczoraj brałam pod uwagę tylko kredyt w euro, bo nie wiedziałam że kwalifikuję się do tego drugiego. a jednak:) koniczynka też się kwalifikuje bo ma 139,9m2 a dopłaty dot. projektów do 140m2, i to wszystko właśnie za piękne mi sie wydaje.... Chyba zwariuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 16.02.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 poskładane:) dostałam dziś info, że w BIKu jesteśmy czyści jak łza:) . wnioski wysłane do banków dwóch:) Poza tym dostałam dwie wyceny na wystawienie SSO: 33 000 zł i 40 000 zł kolosalna różnica, nieprawdaż??? to tyle .... czekamy! Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 17.02.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Grandzia, koniecznie pogadaj sama z ludzmi, ktorym te firmy wczesniej budowaly. Bo roznie to bywa niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Grandzia, koniecznie pogadaj sama z ludzmi, ktorym te firmy wczesniej budowaly. Bo roznie to bywa niestety. Ja też koniecznie sprawdziłabym te firmy, nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 18.02.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ok, ok zrobię oczywiście tak jak mówicie. Totolotka jutro nie puszczajcie, bo nie ma po co!. Ja tę bajeczną sumkę zgarnę. :)Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 01.03.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 w totka nie ja wygrałam:9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 05.03.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 kuzyn też kiedyś trafił 5tkę, szczęśliwy był do czasu, kiedy kolekturę odwiedził, wtedy masę ludzi trafiło i za tę 5tkę wziął 1800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 17.03.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 no niby tak.... nastawił się na większą kwotę, więc się trochę "zdziwił":) tak a propos zdziwienia, to ja się zdziwię jeśli kredyt dostanę. Wszystko wskazuje na to, że jednak nie. Jeszcze czekamy ale marne szanse:( Doradca zapewniał, że wszystko jest ok, a tu lipa...Millenium: sugerował się operatem, który był zawyżony moim zdaniem, i udzieliłby kredytu, pod warunkiem, że wyłożylibyśąmy jeszcze 130 000 zł.Multi: zarzucili nam, że działka i projekt stoi na mnie, a nie na nas obojga, trzeba by było przepisać , co i tak nie dałoby nam gwarancji, że bank udzieli kredytu.DB zarządał umowy z wykonawcą, podpisaliśmy taką, na co oni, że i tak nie dadzą, bo nie podobają się im dochody które w dużej mierze składają się z premii, więc ryzykowne:) Tego nie przeskoczymy, moja firma tak płaci od zawsze. niska zasadnicza, do tego premia, ryczałt itdZostały dwa ostatnie banki: pko bp i getin bank... Złoszczę się, że chcieliśmy skorzystać z kredytu z dopłatami. Może dlatego nici z tego, nie wiem już sama. Znów narobiłam sobie nadziei... Na dodatek boli mnie szczęka po tym jak w zeszłą środę usunęłam zęba, masakra Poza tym jest ok:). Pozdrówka Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 18.03.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dzięki, wiedziałam, komu się w rękaw wypłakać Ja też zapisałam się na targową listę PKO BP:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 19.03.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 My mamy kredyt w ALior. moze tam zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts