Karollinka 20.03.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Gosia o jakiej kwocie myslicie i na ile lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 My myślimy o 80 tyś na 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 My myślimy o 80 tyś na 10 lat. my tez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.03.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Gosiu ja nie licze kostki i nakladów na ogród. To będziemy robic powoli. My chcemy wziąć kredyt na samo wykańczanie mając tynki, wylewki, kominek i elewacje zew, może jeszcze uda się zrobic podłogi.Kredyt chcemy na kuchnie, łazienki, meble do salonu i sypialni, schody i drzwi wew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Gosiu ja nie licze kostki i nakladów na ogród. To będziemy robic powoli. My chcemy wziąć kredyt na samo wykańczanie mając tynki, wylewki, kominek i elewacje zew, może jeszcze uda się zrobic podłogi. Kredyt chcemy na kuchnie, łazienki, meble do salonu i sypialni, schody i drzwi wew. My podobnie:) Na elewacje mamy pieniążki odłożone. Kredyt chcielibyśmy na dokończenie wnętrz. Na zewnątrz i garaż oddzielny dokończylibyśmy później. A fajnie było by zamieszkać na Boże Narodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 20.03.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ale się temat rozwinął fakt, bez kredytu mało kogo stać na chatkę, my chcemy 260 tys. może chcielibyśmy więcej ale zdolność kredytowa taka tylko. Mamy mieszkanie warte jakieś 120 tys. Sprzedamy, jak nam się środki z kredytu wykończą / no chyba żebyśmy nie dostali /:) Narazie o tym nie myślę, ale trzeba się pewnie będzie przeorganizować. Jak dostałam info z pierwszego banku,że nici z kredytu, to pomyślałam sobie, że chyba trzeba spylać z tego kraju!!! Póki co, życzmy sobie pozytywnych decyzji kredytowych, i aby to co weźmiemy, wystarczyło i jeszcze parę groszy na waciki zostało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.03.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Gosiu działkę my też mamy taką że bez kostki długo nie pociągniemy. Jak pada deszcz to można utopić buty, ale jak nie pada to też jest nie lepiej. Pytałam pana który układa kostkę to mówił że robocizna kosztuje 27-30 zł + materiały = ok 80 zł/m2 (oczywiście z tańszą kostką). Z tego co ja liczyłam to od domku do ogrodzenia jest około 100 m2, jeszcze chodniki wokół domu + taras. O wjeździe to już nie wspomnę, że też trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Gosiu my też chcemy i musimy zrobić wszystko od razu, mogą zostać drobiazgi do dokupienia ale w domu ma być tak, żeby przez kilka lat nie dokładać.U nas na szczęście kostki przed domem nie będzie aż tak dużo, a to co planujemy może poczekać. Najważniejszy jest środek a potem powoli zrobi się resztę. Najlepiej byłoby wziąć 150tys i porobić wszystko ale to zbyt duże obciążenie psychiczne dla mnie. Wolę nie mieć kostki a spać spokojnie że na ratę mam i mogę sobie pozwolić na jakiś wyjazd i na to żeby dziecku wielu rzeczy nie odmawiać. Co roku w sezonie jakieś pieniądze wpływają więc będziemy robić na bieżąco resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 29.03.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Mam dwie wiadomości, jak to zwykle bywa dobra i zła.... zacznę od złej: moje dzieci złapały wirusa, starszy wymiotuje a młodszy ma rozwolnienie.Dobra to taka, że............................................................... mamy pozytywną decyzję z Getin Banku!!!!!!!!! czekamy jeszcze na PKO. To na tą chwilę tyle!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.03.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 gratulacje i zdrówka dla pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Mam dwie wiadomości, jak to zwykle bywa dobra i zła.... zacznę od złej: moje dzieci złapały wirusa, starszy wymiotuje a młodszy ma rozwolnienie.Dobra to taka, że............................................................... mamy pozytywną decyzję z Getin Banku!!!!!!!!! czekamy jeszcze na PKO. To na tą chwilę tyle!!!! Pieniążki dostaniecie w najlepszym czasie, kiedy sezon się zaczyna. Fajnie bo będziecie mogli wykorzystać lato na budowę. Również życzę zdrówka dla dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.04.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Grandzia no to kamień z serca. Aby patrzeć jak ruszycie z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 06.04.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 hmm właśnie dziś podpisaliśmy cyrograf...:)Co prawda nie z diabłem, ale z PKO BP. marża nieco wyższa niż w getinie, ale prowizja 700 zL a nie 8500.kończę kobitki, bo jutro trzeba wstać i do pracy! Ktoś w końcu na ten kredyt musi zarobić!!!! Goga, czekaliśmy ok 2 tyg na PKO moim zdaniem expres. No i zero kosztów, niewiele papierów, żadnych mapek,wyciągów z ksiąg, operatów szacunkowych za 800 zł,wypisów i wyrysów, oświadczeń,zaświadczeń, umów z wykonawcami, wyciągów z konta, tel do pracodawcy, przeniesień własności i takich tam. PORÓWNANIU Z POPRZEDNIMI BANKAMI, TO PEŁEN LUZIK:) no i majewski w reklamie:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 30.04.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 dzięki goga! przeczytane po świętach, ale się jak najbardziej liczy:)Przy okazji się pochwalę, że ruszyliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 30.04.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Karollinka, czy ty dostałaś moją odpowiedź na priv??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.06.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Brawo, prace pięknie idą do przodu:) i czekam na fotki widoków ze stropu bo we mnie ciekawość wzbudziłaś Buziaczki:* Dołączam się do kolejki czekających na widok ze stropu. Cieszy bardzo widok prac które to coraz nowsze przynoszą efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Karollinka, czy ty dostałaś moją odpowiedź na priv??? :eek:nie, nie dostałam a zainteresowana jestem nadal, jak znajdziesz chwilkę do napisz. Dawno mnie nie było a koniczynka pięknie rośnie, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 16.06.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 nie wiem co z tą pocztą wiadomości dochodzą i wychodzą jak chcą. mój adres e-mail :[email protected] daj znak ton prześlę ci info na e-maila, tylko muszę sobie przypomnieć o co pytałaś co do widoków, to jak przeczytałam post gogi to miałam ochotę odpisać, że przystojnego bruneta na leżaku widać I nawet oczami wyobraźni go ujrzałam:) ale to nie to.... miejsce jest chyba zaczarowane:) w poniedziałek zalali strop, lejemy go wodą, a że wody jeszcze nie ma to wiadrami na górę. Od trzech dni się chmurzy ale żeby niebo choć kapkę wody uroniło. NIC. Siostra mówi, że jakbym "kankana" na stropie zatańczyła to może niebo zlitowałoby się. Dziś lało a i owszem, ale 1 km dalej. Widać było z mojego pięknego stropu jak w oddali chmura ciemna, deszcz na świat wydaje.A Im dłużej na tę chmurę patrzyłam, tym dalej ona była:) Dopędziłam ją autkiem jak już do domu wracałam, ale za nic w świecie zawrócić nie chciała:) Dobra kończę, bo pomyślicie, że z wariatką do czynienia macie:) a ja taka prawie normalna jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 17.06.2011 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Az sie usmiechnelam mimo ze godzina nie radosna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts