sylwiaradek 17.06.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Az sie usmiechnelam mimo ze godzina nie radosna:) Oczom nie wierzę post napisany 3.30:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 17.06.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Az sie usmiechnelam mimo ze godzina nie radosna:) czyżby nocne karmienie? albo cóś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 17.06.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Ehhh dzieciaki;) ja nie śpię od 4.30 bo moja mała dostała gorączki:( konieczna wizyta w ośrodku dłużyła się niemiłosiernie. Chorych multum, trzeba czekać w kolejce, spędziłyśmy tam 2 godziny. Jula na razie bez antybiotyku ale w razie czego receptę mamy. Jestem w szoku ile ludzi choruje o tej porze roku, normalnie jak w jesieni:eek: Kolejki w ośrodkach niesamowite, okres oczekiwania na wizytę 2 dni to jakaś paranoja. Współczuję ci bo znam ten ból:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 17.08.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 służba zdrowia jaka jest, każdy widzi:) szkoda słów. A tak z innej beczki:) wczoraj najadłam się strachu, bo nieopodal mojej działki w lasku zaparkował dostawczak z windą. Ja, głupia baba od razu pomyślałam, że po moją dachówkę /która od 3 tyg na działce stoi/ przyjechał. A jeśli nie po nią to na pewno betoniarkę zwędzi albo coś. Tkwiłabym zapewne na tej mojej działce, aż by sobie nie pojechał ale z dziećmi byłam, i rad nie rad trzeba było do domu wracać. nie spałam pół nocy, śniły mi się jakieś koszmary. W pracy nie mogłam się skupić, a mój szanowny M dopiero po 10 rano pojechał sprawdzić czy wszystko jest:) Myślałam że jajko zniosę Na szczęście nic nie zginęło a ja dzięki temu mam dziś wyśmienity humor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.12.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img195.imageshack.us/img195/5459/3976a.jpg Uploaded with ImageShack.us Karollinka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.04.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 04.04.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 w domu??? wiem... nic już nie dokumentuję. nadrobię straty w wolnej chwili, tylko tej brak... W pracy nie wolno w domu jestem czwarta w kolejce do komputera. Dopchać się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts