Mariolka1719505394 05.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hej, buszuje trochę po stronach z aranżacjami i znalazłam psychotest - dla wszystkich którym się wydaje, że nie wiedzą co uczynić z salonem Na końcu artykułu jest plik w pdfie http://www.meble.pl/aktualnosci,salon-dla-kazdego,9339.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 05.12.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Co by mi nie wyszlo w tym tescie to i tak musze kupic meble Komandor...Beznadzieja. To chyba reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 07.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No chyba jasne, że jest to reklama. Cyt: Komandor zaprasza do rozwiązania psychotestu, aby wybrać styl, który będzie najbardziej do Ciebie pasował Firma po prostu oferuje meble w różnych stylach i taki test ma stanowić tego dodatkowe potwierdzenie. Ciekawe jednak jak to jest z ludźmi, którym sam Komandor nie opowiada stylem. Dla tych chyba należałby poszukać innych stron z aranżacjami. Chociaż fajnie by było, aby ktoś stworzył taki test "dla niezdecydowanych/leniwych", po którego wypełnieniu wiadomo jakiej firmy meble są dla kogoś najlepsze, albo że komuś pasują robione na wymiar (i tu by były podane namiary na takie miejsca z podziałem na województwa). Tyle, że wymagałoby to zapewne duuuuużo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariolka1719505394 07.12.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no to z reklamy fakt, ale oczywiście nie można sobie 'wyciąć' nazwę marki i podstawić pod siebie wiadomości ogólne;] Ja uwielbiam wszelkie testy i ankiety dlatego też chciałam się z wami nim podzielić Poza tym jestem właśnie w trakcie poszukiwania mebli do salonu i szukam czegoś innego niż tradycyjna meblościanka lub nowoczesne niskie meble.. i przyznam jest ciężko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 08.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jestem właśnie w trakcie poszukiwania mebli do salonu i szukam czegoś innego niż tradycyjna meblościanka lub nowoczesne niskie meble.. i przyznam jest ciężko! W takim wypadku najczęściej pozostają meble robione na wymiar. Ta opcja jest bardzo atrakcyjna atrakcyjna; może poza ceną, bo takie meble wymagają więcej pracy i wkładu. Są też meble systemowe. Nie jestem ich wielką fanką, zwłaszcza tych z Ikei, ale VOX'a może bym już coś sobie wybrała, bo oferują kilka wyraźnie zróżnicowanych stylem zestawów. Poza tym mają to, co lubię najbardziej - darmowy program do projektowania pokoju i aplikację do sprawdzania koloru ścian pod konkretne meble. Jestem zwolenniczką takich ułatwień dla klientów i do momentu, kiedy nie miałam programów CAD Decor i Kuchnie, to wypróbowałam kilka bezpłatnych wersji jak Light Decor Paradyż, Power Net+, Sweet Home 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariolka1719505394 10.12.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ale ten Light Decor Paradyż to tylko do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 14.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W light decor paradyż można zrobić różne wnętrza - kuchnie, łazienki, salony etc. Ten programik jest zrobiony na bazie power net+, więc ma sporo podobnych elementów wyposażenia, a ponieważ że jest dostosowany pod firmę Paradyż ma naprawdę duże bazy płytek paradyżowych, przeznaczonych do różnych rodzajów wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Co by mi nie wyszlo w tym tescie to i tak musze kupic meble Komandor... Beznadzieja. To chyba reklama I to lipna. Sześć pytań i to ma być psychotest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 14.12.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 "Idealnym rozwiązaniem dla Ciebie będą lekkie meble z otwartymi półkami, które proponuje firma Komandor." Hmm. Może i racja. Z tym, że nie cierpię wszelakiego autoramentu kurzołapek, więc na te półki to chyba tylko książki poustawiam. Zabawny test. Ostatnio ubawiłam się tak przy teście dla mężczyzn na temat tego, jak pomagają w prowadzeniu domu. Czy za ułożenie testu-psycho tego typu ktoś płaci biletami NBP? Jeśli tak, to skłonna jestem zająć się dorywczo taką działalnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wynik mojego psychotestu : 2xA 2xB 2xC buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wynik mojego psychotestu : 2xA 2xB 2xC buuuuuuuuuuuu Oj, na to chyba lekarza trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nieeeeeeeee wystarczy zrobić nieparzystą liczbę pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Pani Nefer, wyjdź Pani z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariolka1719505394 14.12.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jesli tak x2 to może jakiś multimebel z rozsuwanymi drzwiami, odsłoniętymi półkami, trochę szuflad, trochę wieszaków i rozkładany mały stolik a no i na zamówienie bo takich to chyba nigdzie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 15.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nieeeeeeeee wystarczy zrobić nieparzystą liczbę pytań Co prawda, to prawda. Bo potem taka biedna osoba jest "zmuszona", aby kupić po dwa meble z każdego zestawu. To się dopiero nazywa styl eklektyczny Może kiedyś celowo zrobię taki eksperyment w projekcie - jestem pewna, że efekt będzie... niecodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No, ja też muszę zamontować w salonie "lekkie meble z otwartymi półkami" A kto mi to potem będzie sprzątał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Skoro Ci tak wyszło, to widać nieszczerze odpowiadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariolka1719505394 16.12.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 może jeszcze nie wiesz, że lubisz ścierać kurz?;> Ale jest dużo zalet otwartych półek - od razu widać gdzie co jest a sprzątać i tak trzeba i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jesli tak x2 to może jakiś multimebel z rozsuwanymi drzwiami, odsłoniętymi półkami, trochę szuflad, trochę wieszaków i rozkładany mały stolik a no i na zamówienie bo takich to chyba nigdzie nie ma I wyjdzie eklektyzm z degrengoladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariolka1719505394 17.12.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Oj od razu takie mocne słowa Ale już tak całkiem szczerze to przecież są meble - z otwartymi półkami, rozsuwanymi drzwiczkami + szuflady. Tak mi się wydaje, że są i wcale nie muszą źle wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts