naberia 05.12.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam. Planuję okna i drzwi wewnętrzne w kolorze orzech. Podłogi (płytki) i ściany jasne ale w ciepłych odcieniach (krem, beż, ecru). Jak uważacie - czy do całości będą pasować meble w kolorze wenge? Może macie jakieś zdjęcia? bo jakoś trudno mi to sobie wyobrazić zestawienia tych podobnych a jednak innych odcieni brązu. Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 05.12.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 wenge, wenge nie równe tak jako jak orzech orzechowi nie równy... każda firma ma inne odcienie tych kolorów. Listwy do paneli w kolorze wenge maja identyczny kolor jak drzwi w kolorze orzech z invado Dla mnie punktem odniesienia były panele. Jeździłam z kawałkiem i dopasowywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts