Zołza 05.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 hm , na wesoło ale mojemu synkowi piłeczka wpadła pod kominek i prosto do rury doprowadzającej powietrze do kominka nieprawdopodobne a jednak jest to magnetyczna piłka macie pomysł jak ją wyciagnąć? odkurzaczem nie dało rady, żadnym prętem nie dało rady rękę też mam za krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 05.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a kijem od szczotki od ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Synek na sznurku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Może kota tam wpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 05.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Znaczy z Twojego opisu że rura jest otwarta przy kominku.Wiaderko z wodą i lej aż piłka wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 05.12.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 tylko z tą wodą ? wypompować później hm kombinuję zorganizować sprężarką i tę piłkę wydmuchać niby głupota ale mnie to dręczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 05.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 skoro magnetyczna piłeczka to może magnesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 05.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 tylko z tą wodą ? wypompować później hm kombinuję zorganizować sprężarką i tę piłkę wydmuchać niby głupota ale mnie to dręczy Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie woda wylała by się na zewnątrz czyli na trawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 05.12.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 u mnie ta rura zaczyna się pod kominkiem potem ciągnie sie pod posadzką i wychodzi w scianie zewnętrznej zaczyna się i kończy kolankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts