olika 06.12.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Bardzo prosze o podawanie producentow mebli mlodziezowych oprocz ikei i brw, najlepiej w nowoczesnym stylu. Mam wielki problem co kupic synowi do pokoju...mowiac szczerze ja na nic fajnego nie trafilam ale moze ktos ma jakies typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 zerknij na http://www.meblik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 06.12.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Karollinka dzieki, obejrzalam ale one takie jednak zbyt dzieciece....moj syn ma 14 lat i wlasnie podobnych chcemy sie pozbyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 06.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 a widziałaś te?http://www.fiorentino.pl/nowoczesne.meble.mlodziezowe.i.dzieciece.fiorentino.dla.chlopca-produkty-34.htmPozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 06.12.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 assiak dzieki nie widzialam tylko te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 06.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ceny powalające , długo biłam sie z myślami, ale odkąd je zobaczyłam, żadne inne mi sie juz nie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 07.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 zobacz tu:http://www.meble.vox.pl/pokoje/pokoj-mlodziezowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 07.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ceny powalające , długo biłam sie z myślami, ale odkąd je zobaczyłam, żadne inne mi sie juz nie podobaja Skoro i tak wyda się na takie meble sporo pieniędzy, to równie dobrze można rozważyć zlecenie ich wykonania, bo wtedy można wybrać kolory, materiały, wymiary np szaf. Z pewnością wygląda to oryginalniej niż gotowe produkty, a prawdę powiedziawszy, to raczej dodatki decydują o "młodzieżowym" charakterze wnętrza. Poza tym przykładowe sypialnie mają się często nijak do naszych własnych, więc to co ładnie wygląda na ilustracji może się w naszym pokoju nie zmieścić. Co innego, kiedy się projektuje do wybranego wnętrza - wszystko jest dopasowane i zwykle można zobaczyć wizualizacje, które projektant zrobi np w CAD'zie . Nawet jeśli kupuje się gotowe meble dobrze sprawdzić możliwe ustawienia w darmowych programach (pamiętając, aby testowane wnętrze miało wymiary rzeczywistego pokoju) i czy da się wszystko funkcjonalnie ustawić (demówka Pro100, program vox'a, power net+ itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts