Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szablony do nawiercen

kamila_meble

Recommended Posts

znasz wszystkich zawodowców? Bo ja znam kilku, którzy wykorzystują ta listwę. Jeśli ty jesteś zawodowcem i profesjonalista, a nie używasz takiego narzędzia to nie znaczy, że pozostali nie mogą. Jak się wypowiadam w jakiejś kwestii to tylko wtedy gdy jestem pewny a nie, że mi się wydaje.

To forum jest dla majsterkowiczów i amatorów i profesjonaliści i zawodowcy nie zaglądaj tu żeby uzyskać poradę.

Gość ANSEXXX
faktycznie a ja cały czas myślalaem ze ja nie jeste4m nawet amatorem czyli mam prawo wejśc Tu na forum > czyli jak ja nie korzystam z Porad to Kim jestem ? A odnośnie używania narzędzi to przytocz mi fragment mojej wypowiedzi gdzie użyłem nie mogą!!!!!!!!!!!

dyskusja zaczyna być nie na temat i wcale nie chciałem cie urazić moją wypowiedzią jeśli tak zrobiłem to przepraszam.

Gwoli wyjaśnienia powiedziałeś że "kolego zawodowcy nie robią takimi listwami" a ja uważam że używają bo znam takich. Nieważne.

Listwa ta jest bardzo pomocna przy montażu mebli.

nadaje się do wiercenia otworów pod kołki drewniane, a także pod szereg nawierceń w odległościach 32mm. Nie wiem jak mam ci to wytłumaczyć jaśniej. Z samego opisu nie da się wywnioskować czy urządzenie jest dobre czy nie. Opieram twierdzenie że jest przydatne i precyzyjne na podstawie opinii znajomych i nie tylko którzy jej używają.

Na tej stronie jest zakładka z filmem.

Czyli listwa spełnia wymagania autora wątku. przynajmniej część tych wymagań.