kamila_meble 06.12.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ma moze ktoś namiary na punkty w ktorych mozna zaopatrzyc sie w szablony do nawiercen (system 32; puszki, zawiasy, prowadnice, laczenie wiencow i bokow....)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 06.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Kamilo jak już opisałem w wcześniejszym poście uczyń to co powinnaś a odnośnie szablonu jak już też wcześniej napisałem także jest na ten temat odpowiedz Hettich koszt 7.99 OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 06.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 potwierdzam - widziałem w OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 06.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 kurcze a ja nawet mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 06.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ja też mam..... ale nie potwierdzę przecież, że widziałem u siebie w skrzynce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila_meble 07.12.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ślicznie dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cutty44 07.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jest jeszcze coś takiego:http://www.hub30.com/katalog/3277,12,Wolfcraft_ABC-Polaczen-w-Drewniekosztuje trochę ale oprócz nawierceń 32mm przydaje się do precyzyjnego nawiercania pod kołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 07.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jak sie nie mylę to koszt jest około 50 zika takze jest w obi ale to jest przyrząd dla amatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cutty44 07.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ta listwa co jest w linku to ok200zł i jest na tyle precyzyjna ze zawodowcy tez z niej korzystają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 07.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kolego zawodowcy nie robią takimi przyrządami a po drugie nie na takie połączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 07.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kolego zawodowcy nie robią takimi listwami ale sorki nie ten przyrząd zobaczyłem możliwe ze koszt jest 200zika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cutty44 07.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 znasz wszystkich zawodowców? Bo ja znam kilku, którzy wykorzystują ta listwę. Jeśli ty jesteś zawodowcem i profesjonalista, a nie używasz takiego narzędzia to nie znaczy, że pozostali nie mogą. Jak się wypowiadam w jakiejś kwestii to tylko wtedy gdy jestem pewny a nie, że mi się wydaje.To forum jest dla majsterkowiczów i amatorów i profesjonaliści i zawodowcy nie zaglądaj tu żeby uzyskać poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 08.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 faktycznie a ja cały czas myślalaem ze ja nie jeste4m nawet amatorem czyli mam prawo wejśc Tu na forum > czyli jak ja nie korzystam z Porad to Kim jestem ? A odnośnie używania narzędzi to przytocz mi fragment mojej wypowiedzi gdzie użyłem nie mogą!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cutty44 08.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dyskusja zaczyna być nie na temat i wcale nie chciałem cie urazić moją wypowiedzią jeśli tak zrobiłem to przepraszam.Gwoli wyjaśnienia powiedziałeś że "kolego zawodowcy nie robią takimi listwami" a ja uważam że używają bo znam takich. Nieważne. Listwa ta jest bardzo pomocna przy montażu mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 08.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jeżąeli mozesz wytłumaczyć a jakich kwestiach to chetnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cutty44 08.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 teraz nie rozumiem o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 08.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jeżeli twierdzisz ze ten przyrząd jest przydatny w montowaniu mebli to przytocz jakie posiada zalety czyli co nim można wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cutty44 08.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nadaje się do wiercenia otworów pod kołki drewniane, a także pod szereg nawierceń w odległościach 32mm. Nie wiem jak mam ci to wytłumaczyć jaśniej. Z samego opisu nie da się wywnioskować czy urządzenie jest dobre czy nie. Opieram twierdzenie że jest przydatne i precyzyjne na podstawie opinii znajomych i nie tylko którzy jej używają. Na tej stronie jest zakładka z filmem. Czyli listwa spełnia wymagania autora wątku. przynajmniej część tych wymagań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 09.12.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a no jezeli opierasz się na opini znajomych to rozumiem dowiedz się o systemie łączników domino i : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts