robertmm 06.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mam pytanie w moich tujach które posadziłem w maju, czerwcu opadają, uginają się strasznie gałęzie i są strasznie wiotkie. Co to może być? Podejrzewam kreta który przez całe lato rył pod tymi tujami, czy to możliwe ze to on naruszył korzenie i to jest powodem takich wiotkich gałęzi. Oprócz tego tuje strasznie zbrązowiały na końcach, ale nie wszystkie. http://foto.onet.pl/or691,cp3ok4bcw8ks,lxbpy,u.html#lxbpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 06.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A ja podejrzewam, że zostały przenawożone .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Jak wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertmm 06.12.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Jest to możliwe bo podsypywałem je w Sierpniu. A jeżeli są przenawożone to czy odżyją na wiosnę i jak im można pomóc przed zimą? Dziękuje za pomoc!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A po co?W sierpniu akurat skończyło rosnąć.Zostaw w spokoju, co teraz zrobisz. Związać lekko na zimę przed śniegiem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts