claris 06.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ile płaciliście za robociznę murarki z silki? Dostałam wycenę 44 zł netto za 1m kw ściany parteru oraz 54 zł netto za 1 m kw ściany poddasza (kolankowe, szczytowe, lukarny). Przy ilości jaką mam do wymurowania wychodzą dość znaczne koszty robocizny. Można taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
you-ra 08.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 to dośc dużo, jeśli chcesz to mogę podesłać Ci namiary na sprawdzoną i solidną firmę z Wrocławia która u mnie budowała i jest zdecydowanie tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 09.12.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to dośc dużo, jeśli chcesz to mogę podesłać Ci namiary na sprawdzoną i solidną firmę z Wrocławia która u mnie budowała i jest zdecydowanie tańsza To ja też bym poprosił o namiar. Przymierzam się do budowy domu ... i muszę sobie podliczyć koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 09.12.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A ja bym prosiła, żeby ekipy sie same nie polecały i nie pisały tutaj ani na privie. Interesują mnie doświadczenia budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nado 09.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A ja bym prosiła, żeby ekipy sie same nie polecały i nie pisały tutaj ani na privie. Interesują mnie doświadczenia budujących to jak prosisz o radę to sprawdz najpierw jak ktoś Ci radzi, nie zawsze musi każdy mieć złe intencje..a jak nie chcesz to po co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasznowydom 31.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Za stan surowy otwarty (fundamenty z bloczków, mury z Silki 18, 24, a działowe parteru z 12) zapłaciłem ok. 27 tys. Ścian parteru i poddasza tam było chyba ok. 270m2. Więc około 100zł/m2. Ale to wyjątkowa ekipa, naprawdę miałem szczęście, bo są tani i solidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts