kordzina 09.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no to ja podsyłam swój wątek: http://forum.muratordom.pl/bez-czego-sie-przeprowadzaliscie-czego-nie-bylo,t165632.htm ale zastrzegam że wolałabym się przeprowadzać tak jak to Nefer palnuje czyli na błysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ale zastrzegam że wolałabym się przeprowadzać tak jak to Nefer palnuje czyli na błysk... a ja nie strasznie nie lubię czekać na nowe zabawki. Jak mam coś dostać od życia, to tu i teraz a nie za 5 lat A że nie skończone? Skończy się... we właściwym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 11.12.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ja chyba zrobię zamach. Się szykuję. Nie wiem co z tego wyjdzie. Nefer - i co, zamachnęłaś się? Erol - przeprowadzka w toku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 11.12.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dzisiaj przewoże TV, wieszam karnisze, firanki u krawcowej się obszywają i za choinką się rozglądam.Jutro muszę sprawdzić wentylację, zamontować bramkę na schody, może coś jeszcze przewiozę. Postanowiliśmy, że święta w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 13.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I bardzo dobrze! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 13.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Brawo, Erol! Nie ma na co czekać, święta tuż, tuż. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 14.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Erol daj znać, jak Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 14.12.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Część rzeczy zostało przewiezionych. TV podłączony, antena ustawiona. Do końca tygodnia czekają nas drobne poprawki i sprzątanie. W sobotę przewozimy resztę rzeczy i planujemy pierwszą noc. W niedziele uroczyste pierwsze śniadanie i obiad. Jeszcze nie mam stołu i krzeseł w jadalni ale w tym tygodniu dojadą - już zamówione. Będę informował co się dzieje na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia777 14.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja również trzymam kciuki Będzie super bo w Waszym własnym domku Co tam brak jakichś pierdół- ważne , że razem - na swoim!! Ps. My też mieszkamy bez mebli , kuchnia będzie dopiero za jakiś czas ale co tam - jest SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ja chyba zrobię zamach. Się szykuję. Nie wiem co z tego wyjdzie. Nefer - i co, zamachnęłaś się? Erol - przeprowadzka w toku? Się maluje. W środę blat do kuchni. W tym tygodniu drzwi wewnętrzne. raczej nie zdążę z balustradą. ALe Wigilia na nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 15.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nefer?????? czyżbyś nagięła leciutko swoja obietnicę...??? ale święta w nowym ...cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.12.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No i się nie uda. Nie zdążę na święta z przeprowadzką...!! Zaczynając budowę 2 lata temu obiecałem żonie i dzieciom, że święta 2009 spędzimy w naszym domu. eeeeeeeeeee tam............... Mój poslizg - 3 lata Champion i tak jestes......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 17.12.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wczoraj kupiłem choinkę. Jeszcze czeka przed domem w doniczce. Zstawka (zabezpieczenie schodów) już założone. Pościel już czeka... Dom się nagrzewa. Byle do soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 17.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Erol 1 napisał: No i się nie uda. Nie zdążę na święta z przeprowadzką...!! Zaczynając budowę 2 lata temu obiecałem żonie i dzieciom, że święta 2009 spędzimy w naszym domu. Gratuluję Erol! A jednak daliście radę i święta będą w Waszym domku. Świetnie. MY mieszkamy już 4 miesiące i też będą to PIERWSZE ŚWIĘTA NA SWOIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nefer?????? czyżbyś nagięła leciutko swoja obietnicę...??? ale święta w nowym ...cudnie... Ehhh ... człowiek orze jak może :) Drzwi sie montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No to pozostaje życzyć wszystkiego najlepszego "na nowych śmieciach", Zeby dobrze się Wam mieszkało w nowych domach i żeby pierwsze święta były niezapomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.01.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I co, Erol, zdążyłeś? Pachniało choinką i uszkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 04.01.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nie zdążyłem z kilkoma szczegółami (schody, umywalka w dolnej łazience, brama wjazdowa, chodnik ) ale się przeprowadziliśmy w sobotę przed świętami. Temperatura była niezbyt korzystna (-10stC) ale się udało. Wigilia w swoim domu. Zaprosiliśmy rodzinkę i pachniało i choinką i uszkami i kominkiem i w ogóle było fajnie. I jest. Teraz kilka wrażeń: - do tej pory w nocy nie mogę się wyspać - nadsłuchuję co sie dzieje, co skrzypi, co puka co się porusza, poza tym starszy syn (prawie 3 lata) po raz pierwszy spał w swoim pokoju sam, więc wstawałem w nocy i sprawdzałem czy nie odkryty, czy temperatura nie za niska, czy z okna nie wieje.... - zdałem sobie sprawę, że taraz na mnie ciąży odpowiedzialność za całokształt związany z instytucja "mój własny dom" czyli niedokręcona woda, gaz itp. Poza tym jest OK. Nie mam jeszcze internetu i nie mogłem pisać wcześniej. Teraz juz emocje trochę opadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 04.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Erol 1gratuluje przeprowadzki .Boże ale te Święta musiały byc piekne :)ja też chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to świetnie, Erol, gratuluję! A jak dzieci się odnalazły w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts