Erol 1 04.01.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Starszy - zadowolony, chociaż mówi, że lepiej spało mu się w starym mieszkaniu, na wygniecionym łózku ale z mamusią a teraz musi spać sam. Młodszy (7 miesięcy) nie zauważyłem różnicy . Dalej śpi w naszej sypialni w łóżeczku ze względu na nocne jedzenie. Dzisiaj pierwszy raz będę wracał z pracy w inne miejsce, żebym tylko nie zapomniał gdzie skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 04.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Eh,rozmarzyłam się... Gratulacje i kopniak na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 26.02.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzięki.Nie mam w domu jeszcze internetu więc sporadycznie pojawiam się na forum.Ale od soboty to powinno się zmienić.Fajnie się mieszka.Ostatnio dokupiłem kinkiety do łazienek i dodatkowe lustro.Już czekam na wiosnę, żeby coś obok domu zrobić bo błoto takie, że nie da się chodzić a i samochodem coraz gorzej się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 26.02.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gratuluję :) A u ciebie jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gratuluję :) A u ciebie jak? Dziś demolka w sypialni (nieszczelność rury podniosła świeżo położoną podłogę), i ściana do pomalowanie - czyli skończyłam budowę - zaczynam remont :) U mnie cudownie. W ogóle najchętnej bym z domu nie wychodziła. JAk przyjdzie lato, to chyba zwolnię się z pracy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts