Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wrocław - architekt z "jajami" poszukiwany ;)

Recommended Posts

Szukamy architekta do projektu indywidualnego.

Warunki:

1. rozsądne ceny oczywiście 8)

2. portfolio (choć do ogólnej wizji też mogą być poczatkujący - wtedy konieczna kooperacja z dobrym doświadczonym konstruktorem!)

3. w miarę ekonomiczna w budowie i używaniu konstrukcja - po to sie przecież też robi projekty indywidualne.

Nasze zachcianki to dom w literę L, z pełnym piętrem bez skosów:

1. Dom o powierzchni około 150m2 + garaż (dwu lub jedno stanowiskowy z dodatkową wiatą - obojetne)

2. Program.

Parter: salon z widokiem na ogród, kuchnia, jadalnia, łazienka dolna z prysznicem, wygodne schody, pomieszczenie gospodarcze na gaz, wygodny wiatrołap, garaż, patio/taras w załamaniu L skierowany na zachód i północ, miejsce na drewno, ewentualny gabinet koło łazienki.

Pietro: sypialnia główna (okolo 16m2), pokój kąpielowy, garderoba, pralnia (mała), 2 sypialnie (po około 10/12m2).

Ogrodzenie.

Działka to 22m na 60m, wjazd od 100% południa po krótszym boku. Wymogi planu zagospodarowania, to kalenicowy układ dachów względem drogi, dachy skośne 30-60st, dachówka.

My lubimy ciepłą nowoczesność, płaskie dachy i modernizm.

Czekam na kontakt.

Witam.

Młody, acz doświadczony, z uprawnieniami, "z jajami", w dobrej cenie. Zapraszam do współpracy. Mogę wysłać kilka wizualizacji (niestety większość Inwestorów lubuje się w domkach "gargamelach- jak gotowce z interentu- w przypadku indywidualnego projektu zapewniam indywidualne podejście i nietuzinkowe rozwiązania).

"Wymogi planu zagospodarowania, to kalenicowy układ dachów względem drogi, dachy skośne 30-60st, dachówka. My lubimy ciepłą nowoczesność, płaskie dachy i modernizm."

Ja też lubię płaskie dachy... Niestety przy tym zapisie w Decyzji o Warunkach Zabudowy nie ma możliwości wykonania płaskiego dachu. Pozdrawiam. Czekam na kontakt.

mgr inż. arch. MARCIN ZIELIŃSKI

adres: 50-077 Wrocław, ul. Kazimierza Wielkiego 9, pok. 403

tel kom: 663-501-998

e-mail: [email protected]

gg: 4143158

http://www.skalaprojekt.pl

witam

oferuje swoje usługi. moje zalety:

1 Przyjezdzam w tą sobote do Państwa, omawiamy temat, dowiaduje sie co Państwo potrzebują, jakie maja potrzeby, jakie preferencji, upodobania etc.

2. W tydzien opracowuje wstępną koncepcję

3. W nastepny tydzień dokoknuje poprawek w koncepcji, przygotowuje wizualizacje, rozwiązania materiałowe

4. W miesiąc jest gotowy projekt (łącznie z instalacjami wewnętrznimi)

5. Cena do ustalenia z zapewnieniem ze nie bedzie to "cena wrocławska" tylko atrakcyjna cena "jak na prowincji"

6. Jestem młodym architektem szkoły gliwickiej (mam 26 lat) od 3 lat pracuje jako architekt

kontakt [email protected]

witam

oferuje swoje usługi. moje zalety:

1 Przyjezdzam w tą sobote do Państwa, omawiamy temat, dowiaduje sie co Państwo potrzebują, jakie maja potrzeby, jakie preferencji, upodobania etc.

2. W tydzien opracowuje wstępną koncepcję

3. W nastepny tydzień dokoknuje poprawek w koncepcji, przygotowuje wizualizacje, rozwiązania materiałowe

4. W miesiąc jest gotowy projekt (łącznie z instalacjami wewnętrznimi)

5. Cena do ustalenia z zapewnieniem ze nie bedzie to "cena wrocławska" tylko atrakcyjna cena "jak na prowincji"

6. Jestem młodym architektem szkoły gliwickiej (mam 26 lat) od 3 lat pracuje jako architekt

kontakt [email protected]

jakie są ceny wrocławskie, a jakie na prowincji :), chętnie się dowiem

• 2 weeks później...

Witam,

Z chęcią podejmę się zadania, mam kilkuletnie doświadczenie w projektowaniu domów (uwielbiam modernistyczne) oraz wnętrz.

Zapraszam na strone int:

essa-architektura.pl

http://www.yellowpages.pl/architekt/essa-architektura.html

Zapraszam do współpracy