akswał 07.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Szukamy architekta do projektu indywidualnego. Warunki: 1. rozsądne ceny oczywiście 2. portfolio (choć do ogólnej wizji też mogą być poczatkujący - wtedy konieczna kooperacja z dobrym doświadczonym konstruktorem!) 3. w miarę ekonomiczna w budowie i używaniu konstrukcja - po to sie przecież też robi projekty indywidualne. Nasze zachcianki to dom w literę L, z pełnym piętrem bez skosów: 1. Dom o powierzchni około 150m2 + garaż (dwu lub jedno stanowiskowy z dodatkową wiatą - obojetne) 2. Program. Parter: salon z widokiem na ogród, kuchnia, jadalnia, łazienka dolna z prysznicem, wygodne schody, pomieszczenie gospodarcze na gaz, wygodny wiatrołap, garaż, patio/taras w załamaniu L skierowany na zachód i północ, miejsce na drewno, ewentualny gabinet koło łazienki. Pietro: sypialnia główna (okolo 16m2), pokój kąpielowy, garderoba, pralnia (mała), 2 sypialnie (po około 10/12m2). Ogrodzenie. Działka to 22m na 60m, wjazd od 100% południa po krótszym boku. Wymogi planu zagospodarowania, to kalenicowy układ dachów względem drogi, dachy skośne 30-60st, dachówka. My lubimy ciepłą nowoczesność, płaskie dachy i modernizm. Czekam na kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arch_marcin 07.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam. Młody, acz doświadczony, z uprawnieniami, "z jajami", w dobrej cenie. Zapraszam do współpracy. Mogę wysłać kilka wizualizacji (niestety większość Inwestorów lubuje się w domkach "gargamelach- jak gotowce z interentu- w przypadku indywidualnego projektu zapewniam indywidualne podejście i nietuzinkowe rozwiązania). "Wymogi planu zagospodarowania, to kalenicowy układ dachów względem drogi, dachy skośne 30-60st, dachówka. My lubimy ciepłą nowoczesność, płaskie dachy i modernizm." Ja też lubię płaskie dachy... Niestety przy tym zapisie w Decyzji o Warunkach Zabudowy nie ma możliwości wykonania płaskiego dachu. Pozdrawiam. Czekam na kontakt. mgr inż. arch. MARCIN ZIELIŃSKIadres: 50-077 Wrocław, ul. Kazimierza Wielkiego 9, pok. 403tel kom: 663-501-998 e-mail: [email protected]gg: 4143158http://www.skalaprojekt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlak_82 07.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam! Również młode i również doświadczone architektki zapraszają na swoją stronę http://www.k2design.pl. Przykładowe projekty domów indywidualnych mogę przesłać na skrzynkę. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubhendzel 07.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 witamoferuje swoje usługi. moje zalety:1 Przyjezdzam w tą sobote do Państwa, omawiamy temat, dowiaduje sie co Państwo potrzebują, jakie maja potrzeby, jakie preferencji, upodobania etc.2. W tydzien opracowuje wstępną koncepcję3. W nastepny tydzień dokoknuje poprawek w koncepcji, przygotowuje wizualizacje, rozwiązania materiałowe4. W miesiąc jest gotowy projekt (łącznie z instalacjami wewnętrznimi)5. Cena do ustalenia z zapewnieniem ze nie bedzie to "cena wrocławska" tylko atrakcyjna cena "jak na prowincji"6. Jestem młodym architektem szkoły gliwickiej (mam 26 lat) od 3 lat pracuje jako architekt kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 08.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witam oferuje swoje usługi. moje zalety: 1 Przyjezdzam w tą sobote do Państwa, omawiamy temat, dowiaduje sie co Państwo potrzebują, jakie maja potrzeby, jakie preferencji, upodobania etc. 2. W tydzien opracowuje wstępną koncepcję 3. W nastepny tydzień dokoknuje poprawek w koncepcji, przygotowuje wizualizacje, rozwiązania materiałowe 4. W miesiąc jest gotowy projekt (łącznie z instalacjami wewnętrznimi) 5. Cena do ustalenia z zapewnieniem ze nie bedzie to "cena wrocławska" tylko atrakcyjna cena "jak na prowincji" 6. Jestem młodym architektem szkoły gliwickiej (mam 26 lat) od 3 lat pracuje jako architekt kontakt [email protected] jakie są ceny wrocławskie, a jakie na prowincji , chętnie się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jefim 08.12.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Pragnę zaoferować usługi A group A architekci.Jesteśmy biurem ewidentnie pasującym do Państwa oczekiwań.Proszę o kontakt w celu przedstawienia naszego dorobku. [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 12.12.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
essxxxxx 21.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam, Z chęcią podejmę się zadania, mam kilkuletnie doświadczenie w projektowaniu domów (uwielbiam modernistyczne) oraz wnętrz. Zapraszam na strone int: essa-architektura.plhttp://www.yellowpages.pl/architekt/essa-architektura.html Zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medelski 21.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Budujemy właśnie dom w literę "L", a numer do architekt, która go zaprojektowała to 609-146-525Poniżej wizualizacjaPozdrawiam Tak będzie wyglądał parter: Obrazek a tak poddasze Obrazek i jeszcze widok od ogroduObrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPKZ 23.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Witam! Mogę zaproponować ofertę Pracowni Projektowej Katarzyna Zając http://www.kasizajac.pl "tuzin jaj dorzucam gratis do projektu" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts