Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam serdecznie. Mam pytanie co uważacie na temat spiżarni umieszczonej na strychu. Dlaczego tam, otóż remontuje poddasze, a po ułożeniu sufitu powstanie tam niewielka przestrzeń np na spiżarnie. Jednak czy przetwory które tam się będą znajdować nie będą miały za gorąco? i czy lepiej jest poszukać innego lokum dla spiżarni? Oto przekrój poddasza:

http://farm3.static.flickr.com/2598/4165328081_b28be526aa_o.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

no nie.

tam może być miejsce na resztę boazerii, ponton, stare narty czy nieużywane ciuchy, których nie chcesz jeszcze wyrzucić albo chowasz je sezonowo (kożuch). Chodzenie po słoik kompotu czy paczkę ryżu pod dach albo pakowanie zgrzewek wody po drabiniastych schodkach moim zdaniem odpada.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...