ewazych 07.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam serdecznie. Mam pytanie co uważacie na temat spiżarni umieszczonej na strychu. Dlaczego tam, otóż remontuje poddasze, a po ułożeniu sufitu powstanie tam niewielka przestrzeń np na spiżarnie. Jednak czy przetwory które tam się będą znajdować nie będą miały za gorąco? i czy lepiej jest poszukać innego lokum dla spiżarni? Oto przekrój poddasza:http://farm3.static.flickr.com/2598/4165328081_b28be526aa_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grizzli 07.12.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no nie. tam może być miejsce na resztę boazerii, ponton, stare narty czy nieużywane ciuchy, których nie chcesz jeszcze wyrzucić albo chowasz je sezonowo (kożuch). Chodzenie po słoik kompotu czy paczkę ryżu pod dach albo pakowanie zgrzewek wody po drabiniastych schodkach moim zdaniem odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.12.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Latem może być tam za ciepło a zimą za zimno.Jak rozwiązesz problem dojścia na ten stryszek? za każdym razem będziesz opuszczał schodki.No i jak będziesz tam składował rzeczy? W najbliższej okolicy wejścia, czy po słoki dalej umieszczone będziesz się czołgał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.