sergris 07.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam! Podpisałam na początku maja umowę z wykonawcą na budowę domu stan surowy otwarty ale nie zaznaczyłam terminu zakończenia prac !!!Wszystko miało zakończyć się "na gebe" na początku września. Jest koniec grudnia a ja mam zaczętą dachówkę na dachu. Jakie mam prawo jeśli teraz zerwę umowę ponieważ znowu tydzień ich nie ma. Czy nie mając w umowie terminu zakończenia mogą sobie budować kiedy chcą ? Idzie śnieg materiał na budowie nie jest zabezpieczony, dachówka trochę na dachu. Jakie mam prawa bo jestem zdeterminowana.('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 01.01.2010 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 po prostu im nie zapłać tyle co chcieli,zobaczysz jak zaczną tańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts