Piczman 07.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://trendz.pl/foto/?id=8546&nr=0 Widzieliście Wy kiedyś takie cuda? Sorry, ale Ja wolę swojego Ratlerka delikatnie i mydełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 08.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nasz terier pod prysznicem, ma swój szampon, stosowany raczej na boki i podwozie, bez wcierania w grzbiet, co do pralki, to mnie się marzy coś takiego dla mnie wchodzę, rozkładam ramiona, 2 min. i jestem czysty, suchy i pachnący bez kiwnięcia palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 mój czarny bez to by z miejsca na zawał zszedł chyba a pomysł jacekp71 żeby dla ludzi - REWELACJA !!!!!! sama chętnie bym se taką prysznico-pralkę kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.12.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ten pomysł jest chory. Wyobrażam sobie, jaka traumę musi przejść pies zamknięty w czymś takim Dla ludziów to co innego, chociaż...Daga, wolałabyś w automacie? Zamiast delikatnego masowania gąbeczką przez swojego Supermana ? Przy świecach i z kieliszeczkiem szampana w dłoni? A Wy tu zaraz...srrruu...już w 40 stopniach bez nawilżania...tfu...namaczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Chyba by mi serce pękło, jakbym zobaczyła swojego sierścia z taką rozpaczliwą "miną". Jeśli chodzi o siebie, to marzę o podobnym sprzęcie dla ludzi, ale bez zamykania (mam klaustrofobię). Raczej coś w rodzaju myjni samochodowej by mi odpowiadało Masaż z myciem szczotami, potem suszenie, namaszczanie jakim balsamem i gotowe No i z przodu obrotowa szczoteczka do zębów, aby nie tracić czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Amalfi! Piknie se to wymyśliłaś I z tymi zębami... przemyślana sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 W zyciu bym moich zwierzakow nie wlozyla do takiej pralki ! Moj sznaucer zawalu by dostal zamkniety w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.12.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A pozostało mi takie coś po budowie i nadaje się znakomicie http://www.betoniarki.eu/images/beton2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dla psów czy człowieków ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.12.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ludzia trzaby poćwiartować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to ja się sama umyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 12.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 generalnie wyczuwam niszę rynkową .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.12.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 generalnie wyczuwam niszę rynkową .... Nawet o tym nie myśl Osobiście będę protestować przed Twoją firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A pozostało mi takie coś po budowie i nadaje się znakomicie http://www.betoniarki.eu/images/beton2.jpg no niestety nie moze być, przeciez mówią, ze się nie wiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.12.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kwestia zwiększenia prędkości obrotowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A pozostało mi takie coś po budowie i nadaje się znakomicie http://www.betoniarki.eu/images/beton2.jpg no niestety nie moze być, przeciez mówią, ze się nie wiruje Przy takich małych obrotach, to najwyżej się zrzyga, ale mu nic nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 14.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zrzyga się na pewno, ale po jakimś czasie może się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.12.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja moją psicę piorę w wannie-ręcznie-z lekkim namaczaniem Średnio (niestety ) raz w miesiącu-muszę bo rozwydrzona zaraza śpi w łóżku ps. Ta psia pralka, to barbarzyństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja moją psicę piorę w wannie-ręcznie-z lekkim namaczaniem Średnio (niestety ) raz w miesiącu-muszę bo rozwydrzona zaraza śpi w łóżku ps. Ta psia pralka, to barbarzyństwo... Joola! No i czemu się ? Moja sucz zdecydowanie większa od Twojej, nie śpi w łóżku a i tak kąpię (pod prysznicem w kabinie) ją raz w miesiącu. PS. Odkąd Nadia urosła jęczę, że mogliśmy sobie fundnąć brodzik i kabinę setkę a nie 90-tkę , bo sucz nie może stać prosto tylko się w rogala wywija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Normalnie horror dla psów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts