Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A Wy ? Jak "pierzecie" swoje Psy ?

Piczman

Recommended Posts

Ten pomysł jest chory. Wyobrażam sobie, jaka traumę musi przejść pies zamknięty w czymś takim :evil:

Dla ludziów to co innego, chociaż...Daga, wolałabyś w automacie? Zamiast delikatnego masowania gąbeczką przez swojego Supermana ? Przy świecach i z kieliszeczkiem szampana w dłoni?

A Wy tu zaraz...srrruu...już w 40 stopniach bez nawilżania...tfu...namaczania... :roll:

Chyba by mi serce pękło, jakbym zobaczyła swojego sierścia z taką rozpaczliwą "miną".

Jeśli chodzi o siebie, to marzę o podobnym sprzęcie dla ludzi, ale bez zamykania (mam klaustrofobię). Raczej coś w rodzaju myjni samochodowej by mi odpowiadało 8) Masaż z myciem szczotami, potem suszenie, namaszczanie jakim balsamem i gotowe :wink: No i z przodu obrotowa szczoteczka do zębów, aby nie tracić czasu :lol:

A pozostało mi takie coś po budowie i nadaje się znakomicie

http://www.betoniarki.eu/images/beton2.jpg

no niestety nie moze być, przeciez mówią, ze się nie wiruje :-?

Przy takich małych obrotach, to najwyżej się zrzyga, ale mu nic nie bedzie.

Ja moją psicę piorę w wannie-ręcznie-z lekkim namaczaniem :wink: Średnio (niestety :oops: ) raz w miesiącu-muszę bo rozwydrzona zaraza śpi w łóżku :roll:

ps. Ta psia pralka, to barbarzyństwo...

Joola!

No i czemu się :oops:? Moja sucz zdecydowanie większa od Twojej, nie śpi w łóżku a i tak kąpię (pod prysznicem w kabinie) ją raz w miesiącu.

PS. Odkąd Nadia urosła jęczę, że mogliśmy sobie fundnąć brodzik i kabinę setkę a nie 90-tkę :lol:, bo sucz nie może stać prosto tylko się w rogala wywija.