karolaartur 07.12.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam, mam pewien problem i pytanie: otóż mój teściu, wynalazł z jakiejś likwidowanej stacji paliw zbiornik na paliwo 11 m3. podobno zakonserwowany i zbrojony że można po nim jeździć nawet samochodami ciężarowymi ale jakoś mnie to nie przekonuje nie wiem czy taki zbiornik nadaje się na szambo? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 07.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 11 tyś m3 Albo Ci się jednostki pomyliły albo teść całkiem spore jeziorko buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 07.12.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 11m3 tak lepiej? Ale ja tu o pomoc proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 07.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a to szambo to dla całej gminy ? jeśli 8m3 to sześcian 2x2x2 to 11 000 m 3 to.... wiecej niż20x20x20... gdzie chcesz to zakopać i jak przede wszystkim przywieźć ? część powyzej niektualna other łapa zbiornik jest szczelny - nie wiem tylko jak bedzie reagował z proszkiem do prania, siuśkami, ogórkami i kupą... To chyba bardziej agresywne środowisko niż paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 07.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wsadz w ziemię i oblej betonem nie zapominając o zbrojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts