Larod 07.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam! Mam pytanie - w jaki sposób - zgodny z prawem - zrobić sobie ogrzewanie w blokowym garażu? Pytam - bo zima i zimno się robi, a w garażu lubię sobie siedzieć Ogrzewanie elektryczne odpada z racji kosztów, gazowe chyba też, bo przy spalaniu gazu mnóstwo wilgoci się uwalnia a w samym garażu i tak mokrawo jest :/ Myślałem nad klasyczną kozą? Ale czy możliwe jest zainstalowanie takowej? W jaki sposób puścić wtedy komin? Nie wyrzucę go przez okno przecież? Byłbym wdzięczny za informacje Larod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 07.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Powiem tylko jedno, oszalałeś.Żadne przepisy nie pozwolą na instalowanie pieca w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Larod 07.12.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 OK - to może inaczej - w jaki sposób zrobić ogrzewanie, ażby nie wydarło mnie kosztowo z butów i było legalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 07.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 tak to tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Larod 07.12.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czyli co? Nie da się? No dobra... To jeszcze inaczej - jakie są możliwości ogrzania garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts