Pagin 23.03.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam,Basia i Adam - zmiany w projekcie robil przyszly kierownik budowy w ramach adaptacji projektu do warunkow lokalnych i procesu uzyskania pozwolenia na budowe. Zmiany byly dokonywane po wczesniejszym uzyskaniu z Archi Projekt pisemnej zgody na ich dokonanie. Zgode na zmiany najlepiej uzyskac (lub uzgodnic) przed zakupem projektu. U mnie nie bylo zadnych problemow z uzyskaniem zgod. Kontakt z klientem w Archi Projekt prowadzi mily gosc - Adam Krzowski. Pozniej w trakcie budowy przyslal mi dodatkowe rysunki, ktorych nie ma w projekcie opisujace wymiary, ktore z projektu nie jest latwo uzyskac (rysunki dotyczyly poddasza). A stracha poczulem gdy nastepnego dnia miala wejsc ekipa na budowePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaromir 11.12.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wszyskich. Zwracam się do Pagina. Wyczytałem, że jesteś pszyszłym mieszkańcem Połchowa.Osobiście zamierzam ruszyć z budową od wiosny 2006 i jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę.Poszukuję osoby do adaptacji mojego projektu i pomocy w załatwieniu wszystkich dokumentów.Czy mógłbyś mi kogoś polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda6 10.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam wszystkich forumowiczów. Pilnie poszukuję fotek z realizacji APS 115 archi projektu. Zastanawiam sie właśnie nad tym projektem. Bardzo proszę o kontakt wszystkich, którzy wybudowali ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda6 30.11.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kto wybudował APS 115... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz777 05.02.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 TEN DOMEK JEST BARDZIO FAJNY, czy nikt nie zdecydował sie na projekt z Archiprojektu z Lublina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz777 07.02.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Proszę o szybki kontakt osoby które zamierzaja bądź budują lub już mieszkaja w takim domku.Może ktoś też jest jeszcze niezdecydowany w wyborze projektu, proszę spojrzeć na stronę archi-projekt.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APS 105 07.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Braliśmy go pod uwagę. Ostatecznie kupiliśmy APS 105P z powodu:pomieszczenia przy wiatrołapie i ukłau pokoi na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondi150 14.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Bardzo się cieszę wże w końcu znalazłam kogoś kto buduje ten dom Ja będę budować się w Chotomowie koło Warszawy jeżeli możecie odezwijcie się bardzo Wszyscy znaomi starszą mnie że to będzie drogi dom w budowie czy możecie wypowiedzieć się na ten temat Pozdrawiam Jeżeli możecie podajcie jakiś kontakt do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda6 05.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam. Buduję właśnie ten dom. Jestem na etapie zalewania stropów. Służę radami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka708 08.12.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Proszę o kontakt osoby, które rozpoczęły budowę domu APS 115 Będę wdzięczna za informacje o kosztach budowy i zdjęcia z realizacji. Dziekuje i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz4 19.12.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Czy ktos buduje domek APS 115 ,poszukuje zdjec z realizacji tego projektu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1268 05.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mam zamiar budować dom według projektu APS 115. Chętnie wymienię się spostrzeżeniami. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1268 05.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam. Mam zamiar na wiosnę rozpocząć budowę domu według projektu APS 115. Chętnie wymienię się spostrzeżeniami związanymi z aranżacją wnętrza i budową tego domku. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PITEREK49 09.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja wybudowałem aps 115 fajna chatka polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boguslaw37 18.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich!My też mocno zastanaiwamy się na dprojektem APS 115Rozkładowo parter dla nas jest idealny, natomiast na górze brakuje trochę dla nas miejsca (potrzebujemy 4 w miarę duże pokoje)Mam pytania do Pietrka49 :1. Czy podwyższał ściankę kolankową?2. Czy jest szansa obejrzenia gotowego domu APS 115?PozdrawiamBogusław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 19.07.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam my również ruszamy z tym projektem chodź zmiany sa dość duże garaż na całą długość budynku (na przelot 2 bramy) zlikwidowana spiżarnia przeniesione kominy piwnica nad częścią mieszkalną strych nad garażem na poddaszu, okna na strychu, 1 pokoju oraz łazience dachowe zmieniony poziom między częścią mieszkalną a garażem przeniesione drzwi z pokoju gościnnego do jadali ściany z max-a 3w i chyba tyle Jak ktoś buduje proszę o kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts