LoOkas 08.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam! Oto kontynuacja remontu naszego budynku. W tym temacie remont pięterka, mojego i mojej jeszcze narzeczonej ale tylko do sierpnia:) potem już żonki. Poprzedni temat był tu:http://forum.muratordom.pl/remont-kuchnia-lazienka-salon-prosze-o-porady,t123496.htm Wracając do piętra wiec zostanie całkowicie przebudowane, projekty na ukończeniu, to się pochwalimy. Na obecną chwilę wszystko co było zostało usunięte. Całe piętro przechodzi rewolucje:- instalacja wod-kan wymieniona na nową - instalacja elektryczna, tv, sat, internet wymieniona na nową- okna nowe - ogrzewanie łazienka, kuchnia, korytarzyk podłogówka, reszta nowe grzejniki i wszystko w miedzi. - ściany tynki stare zostały usunięte i będą nowe. To tak po krótce co się będzie działo miejmy nadzieje że od lutego 2010. Niestety żeby ukończyć projekt wciąż mamy problem, poszukujemy materiału do obicia naszej softy w salonie!! O tego zależy kolorystyka salonu a co za tym idzie kolorystyka sypialni. Zwracam się z prośba może ktoś wie gdzie kupić materiał tapicerski na sofy w kolorze fioletowym, (czy jak mówią inni bakłażanowym,ciemnym wrzosowym):konkretnie interesuje nas kolor taki jak zdjęciach: http://bi.gazeta.pl/im/3/7191/z7191453X.jpg Problemu by nie było ale sofa jest nie typowa i musimy kupić materiał na nią. A tapicerzy w okolicy nie bardzo jacyś chętni żeby poszukać. To najprawdopodobniej jest plusz gnieciony. No i drugi temat, to nie bardzo mamy pomysł na sypialnię chodzi nam o styl kolory itp. może jakieś sugestie nam podsuniecie.? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingga 29.03.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witaj! Udało Ci się znaleźć jakąś inspirację odnośnie sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 29.03.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam! Powiem tak no czas rozbiórek starych ścian i przerobienie wejścia, drzwi itp mam za sobą. Projekt sypialni, łazienki, salonu, kuchni, mam już gotowe. Będę mógł pokazać wszystko dopiero w maju. Na obecną chwilę mam czas tylko na sprawy związane z weselem. Zamówiłem już okna, ocieplenie i podwieszane sufity czekają na przykręcenie płyt gipsowych. To dopiero aż położymy tynki. Wszystkie stare zostały usunięte. Na to pójdzie tradycyjny tynk cementowo wapienny. Potem już tylko wylewki, wcześniej jednak przyłącza wodno kanalizacyjne i na części kuchni, łazienki, pomieszczenia gospodarczego oraz korytarzu małym ułożone zostanie ogrzewanie podłogowe. Jeśli szukasz kogoś kto zajmuje się aranżacją i projektowaniem mebli na wymiar to chętnie mogę polecić firmę która tym się zajmuje. To moi znajomi i jestem w stanie załatwić z polecenia jakieś rabaty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts