aLien01 08.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam Czy ktoś posiada ten kominek, jeśli tak proszę o opinie. Poproszę też o zdjęcia jak wygląda w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 08.12.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja mam ten kominek ale na razie polecic go niestety nie mogę, bo mam problem z dymem przy otwieraniu drzwiczek. Wykonawca rekalmował wkład w Lechmie i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 08.12.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja mam ten kominek ale na razie polecic go niestety nie mogę, bo mam problem z dymem przy otwieraniu drzwiczek. Wykonawca rekalmował wkład w Lechmie i czekam na odpowiedź No właśnie widziałam twój post i trochę mnie to zmartwiło. Osobiście nigdy nie używałem kominka ale rozmawiałem ze znajomymi to każdy twierdzi, że potrafi się dymić jak się otworzy kominek. Czy możesz udostępnić jakieś fotki tego kominka? Zabudowałeś go już może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 09.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Fotki mogę przesłać na maila. Kominek jest już zabudowany. Dzisiaj dowiedziałam się, że Lechma pozytywnie rozpatrzyła moją reklamację i mają wymienić część wkładu. podobno wtedy nie będzie się dymiło. Czekam na kontakt od producenta. Jak tylko wszystko będzie załatwione to podzielę się na forum doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopez 18.05.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Fotki mogę przesłać na maila. Kominek jest już zabudowany. Dzisiaj dowiedziałam się, że Lechma pozytywnie rozpatrzyła moją reklamację i mają wymienić część wkładu. podobno wtedy nie będzie się dymiło. Czekam na kontakt od producenta. Jak tylko wszystko będzie załatwione to podzielę się na forum doświadczeniem Z chęcią dowiedziałbym się jak zakończyła się sprawa reklamacji - jeśli można to proszę o informacje. Zdjęcia też poproszę - [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 18.05.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja również mam kominek lechma co prawda nie ten model o którym piszesz, chyba lechma standard czy jakos tak - 24 kw, używany od konca 2009 czyli w zasadzie jeden sezon, ale palone non stop ogrzewa 230 m2 i podgrzewa wodę. Generalnie działa ok, niestety po 2 miesiacach uzywania powyginał się ruszt i to dość porządnie. Poza tym chyba nie mam zastrzeżeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 25.11.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) Trochę czasu już minęło. Lechma latem załatwiła sprawę reklamacji. Dostałam nowy wkład i Lechma pokryła wszystkie koszty związane z rozbieraniem obudowy i następnie budowaniem od nowa. Duża w tym zasługa firmy Centrum Komina przez która kupiłam wkład i która robiła u mnie obudowę. Tak naprawdę to Panowie się wszystkim zajęli i mnie ta impreza nic nie kosztowała. Wkład po wymianie jest super. okazało się, że Lechma "wypuściła" na rynek kilkanaście (chyba ) sztuk wkładów ulepszonych, które niestety okazały się bublami. Gdyby tak zawsze wyglądały reklamację ech... Edytowane 25 Listopada 2010 przez Bożena030100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts