kulca 08.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jaki u licha ma sens ta mastyka??? Przecież ona uszczelnia piece a nie izolacje! Jest uszczelnieniem dla ognia a nie temperatury. Co za absurd... słabo mi jak to widzę. Ale zaoszczędzone 5 groszy. a co byś dał zamiast tego żeby uszczelnić pewne niedociągnięcia w ułożeniu? Silikon wysokotemperaturowy ostatnio komuś śmierdział fakt że jak to kupowałem to myślałem że to jak zwykły silikon jest a na czym zaoszczędzone? zapłaciłem za nią 35 zeta (2szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 09.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Poza tym płyta pracuje, jest oczywiście sztywna ale swój zakres sprężystości ma. Natomiast mastyka jest krucha jak cholera, twarda, ale krucha. Są takie zasady w budownictwie jak np: nie spawa się konstrukcji nitowanych i np: nie łączy się mastyką izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 09.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 biorę na klatę człowiek się uczy całe życie czyli lepiej ją wykruszyć? Rzeczywiście popękała jak wysychała, a czy mogę te szczeliny zagipsować klejem do tych płyt, takim z włóknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 09.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Brawo. Na stojąco brawo biję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 09.03.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Brawo. Na stojąco brawo biję. w stopce masz co innego napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 12.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a ja kupilem płyty super isol klej i inne cuda i będę kleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotaz 22.03.2010 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 czytam, czytam, potem czytam jeszcze raz... i nie wierzę. Jak można coś takiego robić... robić można a nie śmiać się z ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 23.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Co oznacza twój nick??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 23.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Co oznacza twój nick??? a co to wnosi do tematu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 24.03.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 a ja będę robić klejem i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek33 31.03.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Była tu poruszona sprawa rewizji w kolanach . Moze mi ktos wyjasni jak wt to czyscicie jak wiekszośc kominków jest szczelnie zabudowabych karton gipsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 01.04.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam.Bo te, które są tak zabudowane, są robione bez wyobraźni czyli - źle.Kratki konwekcyjne w kominku powinny być tak wykonane i umieszczone, by gwarantowały swobodny dostęp np. do rewizji na kolanach, czy też innych rzeczy, do których dostęp powinien być (np. zawory i czujniki przy płaszczach wodnych).Czasami kominki mają dobrze umieszczone otwory wylotowe oraz wlotowe, ale tego po prostu nie widać na zdjęciach (są np. z boków, a zdjęcie pokazuje front)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klos85 28.11.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 ja także proszę zdjęcia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts