noveu 08.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam wszystkich Proszę Was o różne pomysły na aranżacje poddasza (salon-sypialnia) . Nie mogę się głownie zdecydować na kolorki ścian. Myślałam coś o szarościach, błękitach albo zupełnie inaczej złoto, czekolada, wanilia. Dołączam taki ręcznie wykonany plan. Ściany boczne są skośne. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc. http://images47.fotosik.pl/236/a178337e12dda35emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 09.12.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 o gustach się nie dyskutuje- każdy kolor ma swoje za i przeciw- radzę poczytać o oddziaływaniu koloru na psychikę i po tej lekturze zdecydować na jakieś konkretne, a potem radzę posłużyć się kolorami ze wzornika (im grubszy tym lepszy), nie podstawowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 09.12.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 PS nie wiem na ile dokładny jest ten rysunek, ale mam wrażenie że wokół łóżka jest zbyt ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts