Wito2008 08.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czy montował ktoś w szafce wysokiej zamiast lodówkozamrażarki np 177cm osobno zamrażarkę i lodówkę, czy jest to dobre rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 09.12.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 My tak będziemy mieć - montaz w ten piątek. Zdecydowalismy się na takie rozwiązanie ze względu na otwieranie szafeki - nie ma uchwytów tylko podcięcie 9 m x 9 m na dole drzwi lodówki i 9x9 na górze drzwi zamrazarki. Nie moglibyśmy miec takiego otwierania, gdyby była chłodziarko-zamrażarka. Myslę, że to dobre rozwiązanie i że nie ma żadnej znaczącej różnicy w uzytkowaniu. Jedynie trzeba pamiętac o odpowiedniej ilości gniazdek za wysoką zabudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakgk 10.12.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Podbijam temat, jak takie rozwiązanie sprawdza się w praktyce? Czy dzięki temu uzyskaliście większą objętość lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 10.12.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ja mam osobno lodówkę i zamrażarkę do zabudowy, co prawda nie są jeszcze zabudowane, bo kuchni jeszcze nie mam, ale użytkujemy takie rozwiązanie prawie dwa lata i super się sprawdza.Mamy duża lodówkę - bo 1,77 m sama lodówka i normalną 3 szufladową zamrażarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Lodówko zamrażalka w kuchni. Zamrażalka w pom. gosp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.12.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 ja tez szukam dwóch osobnych sprzętóe, chłodziarko-zamrażarka a do tegfo osobna zamrażarka (4-szufladowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 19.12.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 My również zdecydowalismy się na lodówkę z małym zamrażalnikiem MPO34SHC a niedużą zamrażalkę kupimy osobno i wstawimy do pomieszczenia gospodarczego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts