Redakcja 19.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 75 zł za Darth Vader'a - przekracza tysiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Coś tu cichutko...a przecież i ta licytacja sie kończy.. No to szczęśliwą siódemkę za 24 zł i ładnie wyszło nam 1330 zl No, no kto jeszcze zalicytuje...zapraszam...bo młotek stygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 To 40 za Blondie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 To jeszcze kartkę nr 12 za 20 zł. Taka samotna jedna się ostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 w ostatniej sekundzie dojechałam przepraszam ,że tak póżno - drogi są zasypane ..... Mikołaj-Ręce Opadają 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 monia przykro mi , ale Frosch przyłożył mi spluwę do głowy i krzyczał : WYSYŁAJ TEGO POSTA !!!!! MIKOŁAJ -RĘCE-OPADAJĄ MUSI BYĆ MÓJ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 I tym sposobem uzbieraliście dla Ogniska Marymot 1370 zł BRAWO !!!! Dziękujemy serdecznie wszystkim licytującym Forumowiczom za wsparcie wychowanków Ogniska "Marymont", jak również anonimowym Darczyńcom, którzy poza samą aukcją dokonali i dokonają wpłat na konto Ogniska. Dziękujemy Wylicytowane kwoty prosimy wpłacać na konto: Zespół Ognisk Wychowawczych im. K. Lisieckiego "Dziadka" ul. Stara 4 ,00-231 Warszawa 26 1030 1508 0000 0005 5007 3021 koniecznie z dopiskiem: "Darowizna dla Ogniska Marymont" dodatkowa informacja >> http://forum.muratordom.pl/dziekujemy,t176599.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 monia przykro mi , ale Frosch przyłożył mi spluwę do głowy i krzyczał : WYSYŁAJ TEGO POSTA !!!!! MIKOŁAJ -RĘCE-OPADAJĄ MUSI BYĆ MÓJ !!!!! zajęłam się nieodrobionymi lekcjami mojej córy i dooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 moniś Froschek mówi ,że możecie się nim opiekować jak będziemy wyjeżdżać na urlopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 moniś Froschek mówi ,że możecie się nim opiekować jak będziemy wyjeżdżać na urlopy jesteście kochani mam 3 piękne karteczki i jest ok. buziaki dla Froschka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 20.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 poszło, dziękuję Radosnych Świąt i wspaniałych ferii życzę dzieciakom . Twórcy Paris gratuluję ogromnego talentu, Paris jest taka stylowa ; już się zastanawiam gdzie ją postawić w naszym domku. pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pieniądze poszły - dzięki za możliwość licytowania pięknych prac dzieci :) Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 I my właśnie pieniądze przelaliśmy. Piękna Blondi będzie stała obok Imago A kartki już na przyszły rok będą czekały:) Dziękujemy i życzymy spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A oto list z Ogniska Marymont: Kochani,Jak zawsze stanęliście na wysokości zadania. Bardzo dziękujemy za Wasze zaangażowanie w nasze sprawy. Dziękujemy wszystkim uczestnikom aukcji. Szczególne podziękowania dla prowadzących aukcję - Edzi, Ponurego69, Maksia i całej redakcji Muratora. Dzięki Waszej ofiarności podczas ferii będziemy mogli „poszaleć”. Relację z ferii będziecie mogli obejrzeć na naszej stronie http://www.zow.pl.Pozdrawiamy. PS. Jeszcze życzenia. Niechaj ten świąteczny czas przypomina nam,ile w nas dobra, ciepła i miłości,którymi pragniemy obdarować innych.Ile jest piękna w liściach i kwiatach, które maluje mróz. W iskrzącym śniegu.I wśród nocnej ciszy….. Z najlepszymi życzeniami świątecznymii Noworocznymi Kadra , Wychowankowie Ogniska „Marymont”orazMarta Dąbrowska ***Informacja dla biiorących udział w licytacji: Kartki i ceramika zostaną wysłane po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka. Kartki są przepiękne! Już się ciesze na wysyłanie ich bliskim z życzeniami w przyszłym roku Figurki też cudne - ładniejsze nież na zdjęciach! Serdecznie dziękuję Mam tylko jedno pytanie, ponieważ obie figurki niestety uszkodziły sie w trakcie transportu, czy jest tu ktoś plastycznie obeznany, kto mi podpowie czym je skleić? Ja się na tym kompletnie nie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 05.01.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dobry wieczór , dotarła do mnie Paris, jest piękna, podoba się wszystkim. Szczególnie mojej córci, która mówi, że to aniołek. Bardzo dziękuję za przesyłkę i pozdrawiam serdecznie, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dziękuję bardzo za figurki : mikołaja-rece -opadają i Kleoopatry ponoć są cudne (jeszcze nie widziałam ) dziekuję równięz za mozliwośc brania udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ja tez juz dostałam swojego aniołka- bardzo oryginalny ale naprawde piękny Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Karteczki dotarły - są piękne serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 do mnie tez karteczki dziś dotarły .... śliczne są .... bardzo dziekuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts