Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kubulowy domek - komentarze

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Blachodachówka tańsza a i tak poddasze nieużytkowe więc szkoda kasiorki było. Przydała się na inne rzeczy. A budujemy się 10 km od Kwiatkowic w malutkiej wioseczce.... Ale na forum nazwy nie zdradzę, bo czytałam że niektórzy brzydcy ludzie mają taki ochydny zwyczaj okradania ludzi, którym dzienniki czytali. Nie kcem coby jakiś przeczytał i potem mnie odwiedził. Nawet polcjanci się pytali tych okradzionych czy na forum pisali dziennik bo to się nagminnie w niektórych rejonach zdarza. cóż forum jest wspaniałe ale różni mogą z niego korzystać nie tylko szczęśliwcy budujący domki niestety.

Blachodachówka tańsza a i tak poddasze nieużytkowe więc szkoda kasiorki było. Przydała się na inne rzeczy. A budujemy się 10 km od Kwiatkowic w malutkiej wioseczce.... Ale na forum nazwy nie zdradzę, bo czytałam że niektórzy brzydcy ludzie mają taki ochydny zwyczaj okradania ludzi, którym dzienniki czytali. Nie kcem coby jakiś przeczytał i potem mnie odwiedził. Nawet polcjanci się pytali tych okradzionych czy na forum pisali dziennik bo to się nagminnie w niektórych rejonach zdarza. cóż forum jest wspaniałe ale różni mogą z niego korzystać nie tylko szczęśliwcy budujący domki niestety.

No to fakt, roznie ludzie potrafia informacje wykorzystac:) Miejmy nadzieje ze nikt z nas na takich nie trafi.

Pozdrowionka

• 1 month później...
:hug:Sąsiedzi, co u Was słychać:???: (po za tym, że szukacie programu do wizualizacji?;))

No witaj Yuka, a nic ciekawego, siedzimy jak na igłach prawie spakowani, myślimy czy wulkan pozwoli nam przyfrunąć do PL czy nie :(

No a poza tym obliczał Krzysiek jak wysoko mamy zrobić górkę na której ma stanąć nasz Kubulowy domek i szukamy czegoś albo kogoś kto nam zmieni stylizacje na nowoczesna.

Znaleźliśmy jedna fajna, co sadzisz??? http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-miskantach/m4a07de36806bf

a tak w ogóle to co z Wasza budowa? Co z murami? Krzysiek się nie może doczekać aż w końcu wrzucisz jakieś nowe fotki, bo cyt.'' kwiatki to mnie nie interesują''.

Pozdrowionka

Ania

No witaj Yuka, a nic ciekawego, siedzimy jak na igłach prawie spakowani, myślimy czy wulkan pozwoli nam przyfrunąć do PL czy nie :(

To kiedy planujecie wrócić? Jakoś na dniach już, nie? Pisałaś mi kiedyś, początek czerwca:oops:?

Bardzo mi się podoba

a tak w ogóle to co z Wasza budowa? Co z murami? Krzysiek się nie może doczekać aż w końcu wrzucisz jakieś nowe fotki, bo cyt.'' kwiatki to mnie nie interesują''.

Pozdrowionka

Ania

:mad::PTo dla Krzyśka;)

No z murami niestety czekamy na P.M.-ów naszych, myślę, że ze 2 m-ce jeszcze:bash: Ale jak pogoda pozwoli gruszce wjechać na działkę, to może uda nam się upragnione "0" osiągnąć w tym tygodniu, to wtedy będzie beton dla Krzyśka sfotografowany;)

Pozdrówka z deszczowej Polski:)

:mad::PTo dla Krzyśka;)

No z murami niestety czekamy na P.M.-ów naszych, myślę, że ze 2 m-ce jeszcze:bash: Ale jak pogoda pozwoli gruszce wjechać na działkę, to może uda nam się upragnione "0" osiągnąć w tym tygodniu, to wtedy będzie beton dla Krzyśka sfotografowany;)

No to jesli sie uda i przylecimy w terminie do PL 29maja, to za 2 miesiące będziemy na etapie stropu, jeśli pogoda pozwoli i Bozia da.

Bardzo chętnie, spotkamy się, porozmawiamy, jakieś piffko, może grilla. A co z dachowcami? Wybraliście jakaś ekipę? Jeszcze mam pytanko co do trawy? Bardzo pieknie wam rosnie, piękny kolor ma. Co to za rodzaj, gdzie ja kupiliscie????? Tesciu moj dzis mowił ze u nas na dzialce rosnie wszystko, trawa do kolan, chwasty itd...a w listopadzie 09 zostawilismy zdjety humus w miejscu na dom :(