yuka 14.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witaj wiosennie Mam nadzieję, ze pogoda pozwoli nam szybko ruszyć Możesz podać namier na swojego dekarza?? Robi też więźbę czy tylko samą dachówkę układa?? Bo nam fachowcy jakoś tak strasznie dużo śpiewają za robociznę dachu Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.03.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://i41.tinypic.com/2zxxhe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.04.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Super domek będę trzymała kciuki żeby ekipy tanio brały i dobrze robotę wykonywały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 06.04.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć! Pozdrawiam wiosennie! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 06.04.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć! Pozdrawiam wiosennie! Co słychać? Witamy, u nas pada i pada i wieje i pada, jakos jesiennie raczej jest. Czekamy na wiosne i powrot do kraju...ciekawe czy sie bardzo roczarujemy... Jak tam postepy w przygotowaniu placu boju?Jak papierki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 06.04.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Właśnie ugrzęzłam w papierkach... aktualnie męczę projekty przyłączy - potrzebuję do pnb mieć wszystko razem. Sama załatwiam, bo branżyści od mojego architekta się wypięli - pewnie wspominałam już coś-niecoś. Skrobnę na priv w wolnej chwili, żeby tu nie śmiecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 06.04.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Super domek będę trzymała kciuki żeby ekipy tanio brały i dobrze robotę wykonywały .... Dzieki bardzo, nam tez sie podoba. Wasz domek rowniez fajniusi, tylko czemy jednak blachodachowke wybraliscie?? Gdzie sie budujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Blachodachówka tańsza a i tak poddasze nieużytkowe więc szkoda kasiorki było. Przydała się na inne rzeczy. A budujemy się 10 km od Kwiatkowic w malutkiej wioseczce.... Ale na forum nazwy nie zdradzę, bo czytałam że niektórzy brzydcy ludzie mają taki ochydny zwyczaj okradania ludzi, którym dzienniki czytali. Nie kcem coby jakiś przeczytał i potem mnie odwiedził. Nawet polcjanci się pytali tych okradzionych czy na forum pisali dziennik bo to się nagminnie w niektórych rejonach zdarza. cóż forum jest wspaniałe ale różni mogą z niego korzystać nie tylko szczęśliwcy budujący domki niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 i do Was przyszłam sobie zaznaczyć teren:cool: Wracajcie szybko bo domek budować się chce:yes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 11.04.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Blachodachówka tańsza a i tak poddasze nieużytkowe więc szkoda kasiorki było. Przydała się na inne rzeczy. A budujemy się 10 km od Kwiatkowic w malutkiej wioseczce.... Ale na forum nazwy nie zdradzę, bo czytałam że niektórzy brzydcy ludzie mają taki ochydny zwyczaj okradania ludzi, którym dzienniki czytali. Nie kcem coby jakiś przeczytał i potem mnie odwiedził. Nawet polcjanci się pytali tych okradzionych czy na forum pisali dziennik bo to się nagminnie w niektórych rejonach zdarza. cóż forum jest wspaniałe ale różni mogą z niego korzystać nie tylko szczęśliwcy budujący domki niestety. No to fakt, roznie ludzie potrafia informacje wykorzystac:) Miejmy nadzieje ze nikt z nas na takich nie trafi. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 :hug:Sąsiedzi, co u Was słychać (po za tym, że szukacie programu do wizualizacji?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 16.05.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 :hug:Sąsiedzi, co u Was słychać (po za tym, że szukacie programu do wizualizacji?) No witaj Yuka, a nic ciekawego, siedzimy jak na igłach prawie spakowani, myślimy czy wulkan pozwoli nam przyfrunąć do PL czy nie No a poza tym obliczał Krzysiek jak wysoko mamy zrobić górkę na której ma stanąć nasz Kubulowy domek i szukamy czegoś albo kogoś kto nam zmieni stylizacje na nowoczesna. Znaleźliśmy jedna fajna, co sadzisz??? http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-miskantach/m4a07de36806bf a tak w ogóle to co z Wasza budowa? Co z murami? Krzysiek się nie może doczekać aż w końcu wrzucisz jakieś nowe fotki, bo cyt.'' kwiatki to mnie nie interesują''. Pozdrowionka Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 No witaj Yuka, a nic ciekawego, siedzimy jak na igłach prawie spakowani, myślimy czy wulkan pozwoli nam przyfrunąć do PL czy nie To kiedy planujecie wrócić? Jakoś na dniach już, nie? Pisałaś mi kiedyś, początek czerwca:oops:? Znaleźliśmy jedna fajna, co sadzisz??? http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-miskantach/m4a07de36806bf Bardzo mi się podoba a tak w ogóle to co z Wasza budowa? Co z murami? Krzysiek się nie może doczekać aż w końcu wrzucisz jakieś nowe fotki, bo cyt.'' kwiatki to mnie nie interesują''. Pozdrowionka Ania :PTo dla Krzyśka;) No z murami niestety czekamy na P.M.-ów naszych, myślę, że ze 2 m-ce jeszcze:bash: Ale jak pogoda pozwoli gruszce wjechać na działkę, to może uda nam się upragnione "0" osiągnąć w tym tygodniu, to wtedy będzie beton dla Krzyśka sfotografowany;) Pozdrówka z deszczowej Polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 16.05.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 :PTo dla Krzyśka;) No z murami niestety czekamy na P.M.-ów naszych, myślę, że ze 2 m-ce jeszcze:bash: Ale jak pogoda pozwoli gruszce wjechać na działkę, to może uda nam się upragnione "0" osiągnąć w tym tygodniu, to wtedy będzie beton dla Krzyśka sfotografowany;) No to jesli sie uda i przylecimy w terminie do PL 29maja, to za 2 miesiące będziemy na etapie stropu, jeśli pogoda pozwoli i Bozia da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 To w takim razie trzymam kciuki za pomyślność Waszych planów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 16.05.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dziéki Yuka, wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 I koniecznie jak już będziecie, to poznac się musimy osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 16.05.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Bardzo chętnie, spotkamy się, porozmawiamy, jakieś piffko, może grilla. A co z dachowcami? Wybraliście jakaś ekipę? Jeszcze mam pytanko co do trawy? Bardzo pieknie wam rosnie, piękny kolor ma. Co to za rodzaj, gdzie ja kupiliscie????? Tesciu moj dzis mowił ze u nas na dzialce rosnie wszystko, trawa do kolan, chwasty itd...a w listopadzie 09 zostawilismy zdjety humus w miejscu na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Z dachowcami stanęliśmy:( na razie A trawka to Herkules firmy AgroLand pisałam w komentach u siebie, bo sipatka też pytała. Kupowaliśmy u Tracza. Ale wiesz kochana, w taką pogodę, to myślę, że każda pięknie rośnie (i nie tylko trawa, wszelkie chwaściory też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 16.05.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Tak, wiem ze wszystko rośnie, aczkolwiek Twoja trawka jest taka drobniutka,śliczna. Nie znacie kogos kto ma ziemie z wykopow do oddania? A może u Was jest za dużo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts