milek1719500956 22.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://img705.imageshack.us/img705/6429/3059.gif Radosnych, spokojnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i51.tinypic.com/2r6d2lh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 24.02.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dziś urodziła nam się córeczka:))) !!!2450g, 51cm - jest śliczniutka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 WOW!!!!!GRATULACJE!!!Czekamy na zdjęcie;) Jak czuje się mama?http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSky-p-1UcoON916EqbbHcF4nvbbzZBeKfkTVaLgXyifv_V5uqA&t=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 25.02.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 SUPER NOWINA!!! GRATULUJĘ!!! Pozdrowienia i całusy dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i55.tinypic.com/2hn6dyv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 24.04.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 wesołych świąt i mokrego dyngusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 11.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Co tam u was? Ostatni wpis pół roku temu! pozdro (samorobni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 11.08.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Strzała BasH! U nas prace idą bardzo powoli, kończę rozkładanie SSWiN, CCTV, LAN, SAT-TV, a troche mało czasu zostało, bo po weekendzie tynkarze mają wejść. Ja nie jestem taki samorób ja Ty, NetBet, TomRaider czy inni. Szkoda że nie zobaczyłem waszych dzienników wcześniej. Myślę że wtedy więcej bym sam zrobił. To co mogę(powiedzmy że raczej nie schrzanię) robię sam. Wydaje mi się że będzie wtedy lepiej zrobione niż przez tzw "fachowców"( przynajmniej taką mam nadzieję No i oczywiście nie tracę nerw na wykonawców( bo tu coś nie tak, tam coś nie tak, itd). Dziś w pracy udało mi się przeczytać twój dzienniki i komenty, ale nie zdążyłem już napisać że podziwiam Was, zresztą tak samo jak innych samorobów:) Wasze dzienniki to prawdziwe poradniki dla budujących:) Pozdrawiam i uciekam spać bo jutro znowu rano na 8 do pracy a później druga zmiana(budowa:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.08.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Strzała BasH! U nas prace idą bardzo powoli, kończę rozkładanie SSWiN, CCTV, LAN, SAT-TV, a troche mało czasu zostało, bo po weekendzie tynkarze mają wejść. No działaj działaj - mi na kabelki też zeszło pare ładnych dni, tym bardziej że chciałem je puszczać w bruzdach w suporku. Na szczęście w rolę ryjącego bruzdy ofiarnie wcielił się teść, więc najbardziej upierdliwa robota spoczęła na nim. Ale samo rozciąganie instalacji też trochę zajmuje. Spieszyłem się przed tynkarzami, a okazało się, że mieli poślizg i można było spokojnie działać bez nerwów. No ale gra. Wrzuć jakieś fotki z prac instalacyjnych. Nie zapomnij zrobić podejścia z elektryką pod miejsce, gdzie założysz kiedyś puchy do sterowania bram (prąd, ewentualne kable sygnałowe do spięcia z alarmem, sterowanie z przycisku na ścianie garażu przy drzwiach do domu itp...) pozdrawiam i powodzenia!!! aha... ... TomRaider czy inni. Szkoda że nie zobaczyłem waszych dzienników wcześniej. ... Ten dziennik to sam chciałbym zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 12.08.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 tak mi się wydaje że pomyślałem o wszystkim, a o tym co zapomniałem wyjdzie w życiu:). Już na tym etapie budując drugi zmienił bym kilka rzeczy:)Szkoda że Tom nie prowadzi dziennika:)trzym sie i powodzenia w pracach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 10.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam,cieszę się bardzo, że właściciel Dziennika pojawił się - czy istnieje możliwość dalszych wpisów w dzienniku ? Bardzo o to proszę - sam buduję taki dom - no może nie dokładnie taki sam bo wersję z podwójnym garażem i chętnie podpatrzę jak to wygląda kilka kroków na przód.W chwili obecnej mam kończony dach - chyba już w tym roku z oknami nie zdążę - pewnie zabiję je deskami. pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na dalsze wpisy w dziennikulootek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 10.11.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Postaram się więcej pisać w dzienniku i wklejać foto. Na początku żona się tym zajmowała ale później brakło jej czasu:). Chęci są ogromne do pisania dziennika tylko z tym czasem jest krucho:)Pytaj o co chcesz, jak będę w stanie to odpowiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 10.11.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No to mam pytanie - co z otworem nad oknem przy klatce schodowej ?U mnie zabili mi je deskami tak aby licowała się z murem - a później pójdzie tam ocieplenie i tynk.A jak u Ciebie ? Pozdrowienialootek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 10.11.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ten trójkąt jest zabity OSB, a dalej będzie tak jak u ciebie, styro i tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 10.11.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 dzięki - to kolejne pytanie: co z ociepleniem i zaizolowaniem przeciwwilgociowym balkoniku nad kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 10.11.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 od dołu:tynk-zelbet-folia -styro-folia-wylewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 10.11.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 nie będę Cię męczył dalej, ale...........jaka grubość styro w tym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 23.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam się również i ja:) Domek bardzo ładny, widze, że już na wykończeniu. Materiał chyba najlepszy jaki mogliście kupić na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts