Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kubulowy domek - komentarze

Recommended Posts

Dziennik przeczytalam :yes: , komenty tez ....... lubie zdolnych pracowitych ludzi ktorzy swoj domek temi rencami buduja , widze ze nie ma Ciebie u siebie bo jestes u mnie :lol2:.

Pozdrawiam :bye: bede zagladala ...... wiecej fot prosze :p

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
  • 6 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

Witam :) Przejrzałam dziennik, widzę, że budujemy (choć u mnie to raczej jeszcze etap planowania niż samego budowania) w sąsiedztwie :) Na jakim etapie teraz jesteście? Może wrzucisz jakieś aktualne fotki?

Dziękuję za namiary na KZ na Forum Grupy łódzkiej, na pewno się skontaktuję :)

Pozdrawiam :)

Cześć,

To w sąsiedztwie:) będziemy mieć kolejną forumowiczkę. Jak na razie Yuka z forum mieszka dość blisko nas.

My, jak widać po fotkach jeszcze w trakcie budowy, budujemy dość wolno bo od czerwca 2010.

Na ten rok są wielkie plany zamieszkania na swoim:), ale przed nami jeszcze bardzo dużo prac.

Pozdrawiamy

Cześć,

To w sąsiedztwie:) będziemy mieć kolejną forumowiczkę. Jak na razie Yuka z forum mieszka dość blisko nas.

My, jak widać po fotkach jeszcze w trakcie budowy, budujemy dość wolno bo od czerwca 2010.

Na ten rok są wielkie plany zamieszkania na swoim:), ale przed nami jeszcze bardzo dużo prac.

Pozdrawiamy

O, jak fajnie, że jest nas więcej ze zgierskich okolic :) My chcielibyśmy do końca tego roku osiągnąć stan surowy zamknięty, to jest plan optimum :) A wprowadzki do nowego domu jakoś nie mogę sobie jeszcze wyobrazić, to takie odległe.... :)

Będę Cię na pewno często podpytywać o jakieś ekipy lub polecane sklepy więc miej do mnie cierpliwość :)

Pozdrawiam