Edyta M 30.11.2011 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dziennik przeczytalam , komenty tez ....... lubie zdolnych pracowitych ludzi ktorzy swoj domek temi rencami buduja , widze ze nie ma Ciebie u siebie bo jestes u mnie . Pozdrawiam bede zagladala ...... wiecej fot prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2011 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://img405.imageshack.us/img405/5268/swietax.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2012 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://img88.imageshack.us/img88/2429/wielkanoc20122.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Radosnych Świąthttp://img.national-geographic.pl/images/1003/pics/shutterstock_wielkanoc_37d63d5b92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 26.10.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam, jedno zdjęcie po tak długiej niebytności na forum? więcej by się przydało - dookoła i ze środka poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 30.11.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Hej Mila, co u Ciebie, dawno mnie tu nie było, ale od dziś będę nadrabiała zaległości. Boziu jak się wszystkim domy pozmieniały.Mieszkacie już???U nas jeszcze chwilkę, myślę ze na koniec przyszłego roku się wprowadzimy.Idę uśpić Lenkę.Pozdrawiam serdecznie Ania:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 17.01.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam Przejrzałam dziennik, widzę, że budujemy (choć u mnie to raczej jeszcze etap planowania niż samego budowania) w sąsiedztwie Na jakim etapie teraz jesteście? Może wrzucisz jakieś aktualne fotki? Dziękuję za namiary na KZ na Forum Grupy łódzkiej, na pewno się skontaktuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 18.01.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Cześć, To w sąsiedztwie:) będziemy mieć kolejną forumowiczkę. Jak na razie Yuka z forum mieszka dość blisko nas.My, jak widać po fotkach jeszcze w trakcie budowy, budujemy dość wolno bo od czerwca 2010.Na ten rok są wielkie plany zamieszkania na swoim:), ale przed nami jeszcze bardzo dużo prac. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 18.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Cześć, To w sąsiedztwie:) będziemy mieć kolejną forumowiczkę. Jak na razie Yuka z forum mieszka dość blisko nas. My, jak widać po fotkach jeszcze w trakcie budowy, budujemy dość wolno bo od czerwca 2010. Na ten rok są wielkie plany zamieszkania na swoim:), ale przed nami jeszcze bardzo dużo prac. Pozdrawiamy O, jak fajnie, że jest nas więcej ze zgierskich okolic My chcielibyśmy do końca tego roku osiągnąć stan surowy zamknięty, to jest plan optimum A wprowadzki do nowego domu jakoś nie mogę sobie jeszcze wyobrazić, to takie odległe.... Będę Cię na pewno często podpytywać o jakieś ekipy lub polecane sklepy więc miej do mnie cierpliwość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts