Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do noxilowego marudnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 205
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Tak z pamieci . Niektóre zdarzenia które tutaj opisałem jako dość śmieszne niekoniecznie takie były w tedy na zywo . Powiem szcerze ze niektóre zwyryły się tak mocno w pamieci ze niektóre akcje będą się mi sniły w koszmarach. Zresztą pocztkowe 2 lata remontu zakończyły sie totalnym wycieńczeniem tak psychicznym jak i fizycznym .Odchorowałem tą konieczność ciągłego zamartwiania co i jak zrobić oraz konieczność ciągłej gotowości do startu na wysokie obroty bez rozbiegu. Zeszły sezon zimowy spedziłem na bardzo wolnych obrotach walcząc z depresja.Z domu wychodziłem tylko jak musiałem. .Gdyby nie Noxilinka to chyba ...

Smieszna rzecz ta pamieć : te dwa lata pamietam tak jak by trwały z 10 lat a zeszły rok tak jakoś zleciał dla odmiany szybciutko .Najpierw dom bardzo cieszył.

Potem miałem go dość . A dzisiaj znowu cieszy i uwielbiam w nim siedzieć. Wyluzowałm :D .Mamy własny rytm remontów , taki zeby się wiecej nie "zarzynać" Troche szkoda zycia.No ale tym tempem dom zakończymy za 6-10 lat.Na szczęście dom składa się z dwu osobnych skrzydeł . To mniejsze ,starsze właśnie przebuduwujemy z poziomu który określamy "da sie mieszkać lepiej niz w igloo" do poziomu "jest fajnie". Drugie wieksze czeka na nas . W 2010 rozpoczynamy grzebaninę w tym wiekszym.