Noxili 09.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Test wpisu. PS Ponieważ pod identycznym nikiem noxili piszę na kilku innych hobbystycznych forach gdzie wszyscy zwracaja się do mnie Nox albo Noxi więc prosze nie łamac sobie klawiatury i pisać krótsza wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hej!!! Przeczytałam zapowiedź... i nie przegonisz mnie już... Baaaaa.... nawet wystraszyć się nie dam Tylko proszę, nie za tydzień ... JUŻ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 09.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 No no! Wejście Smoka! Jak długo trzeba będzie czekać na kolejny odcinek? pozdrowionka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Noooooo, zapowiada się ciekawie !!!! Mnie też nie przestraszysz, więc bedę tu cały czas. JESTEŚ ŚLEDZONY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 17.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja Cię proszę, Nox, tylko nie przestawaj pisać! Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 17.12.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Cieszę się że nasze przypadki się tak Wam spodobały. Postaram sie następną część pt Przeprowadzka sprokurować w sobotęPozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ojej, już tylu miłośników (miłośniczek?) ma twój dziennik Też jestem zachwycona historią, no i świetnie piszesz. Mam nadzieję, że na następne odcinki nie będziemy tyle czekać I zdjęcia prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.12.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Lubię chałupy z duszą kiedy pisałeś w wątku o przeprowadzkach do "wybrakowanych" domów, przez moment myślałam że moje 3/4 postanowiło się zalogować i opisać naszą chatę Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.12.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!! http://www.megawypas.pl/images/news/swieta.gif życzy meg60 z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/dd751b39af2e1678.gif W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi,niech Wam jak najlepiej w życiu się powodzi,zaś w Nowym Roku o każdej godzinie,niechaj nic co dobre Was nie minie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 22.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Odcinek "Przeprowadzka" przeczytany. Suuuuper! Czekam na kolejny Żal mi tylko tego krzewu różanego... A Chrumpelek ma dobre wyczucie chwili, trzeba przyznać No i Wesołych Świąt http://img51.imageshack.us/img51/5968/piesr.jpg czyli Saskja i jej stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Też przeczytałam "przeprowadzkę"... a przy fotce oczy mi się spociły , nic na to nie poradzę, tak już mam . I chociaż nocowaliśmy już "u nas" w namiocie, to najbardziej na świecie pragnę dnia, w którym będę mogła zostać... na zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dzien dobry ładny dom , ładne wyzwanie, ładny dziennik i ładne zdjęcia Czy ten piękny kamienny płot na ostatnim zdjęciu tez należy do Was ? Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 28.12.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Niestety nie Właśnie na naszej posiadłości sie kończy .Ale zamierzam pociagnąć go właśnie wzdłuż naszego brzegu do działki sąsiada u którego znowu sie zaczyna taki płotek.Co ciekawe na długim odcinku jest murowany zaprawą glinianą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 hej! Byłeś, a gdzie kolejny odcinek, siem zapytowywuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 28.12.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Jak sie zawezmę i napisze . Jutro??Po świętach człek strasznie leniwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A miałam zapytać.... Ty to wszystko tak z pamięci lecisz, czy na jakiś wspomagaczach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 28.12.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Tak z pamieci . Niektóre zdarzenia które tutaj opisałem jako dość śmieszne niekoniecznie takie były w tedy na zywo . Powiem szcerze ze niektóre zwyryły się tak mocno w pamieci ze niektóre akcje będą się mi sniły w koszmarach. Zresztą pocztkowe 2 lata remontu zakończyły sie totalnym wycieńczeniem tak psychicznym jak i fizycznym .Odchorowałem tą konieczność ciągłego zamartwiania co i jak zrobić oraz konieczność ciągłej gotowości do startu na wysokie obroty bez rozbiegu. Zeszły sezon zimowy spedziłem na bardzo wolnych obrotach walcząc z depresja.Z domu wychodziłem tylko jak musiałem. .Gdyby nie Noxilinka to chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 To zapewne jest już duuuuużo lepiej, bo mega optymizm bije z tego co piszesz.... A tak swoją drogą... dobra pamięć , chyba muszę "bilobil" se sprezentować , dwa lata .... to właśnie obecny dom kończyliśmy.... nic nie pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 28.12.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Smieszna rzecz ta pamieć : te dwa lata pamietam tak jak by trwały z 10 lat a zeszły rok tak jakoś zleciał dla odmiany szybciutko .Najpierw dom bardzo cieszył. Potem miałem go dość . A dzisiaj znowu cieszy i uwielbiam w nim siedzieć. Wyluzowałm .Mamy własny rytm remontów , taki zeby się wiecej nie "zarzynać" Troche szkoda zycia.No ale tym tempem dom zakończymy za 6-10 lat.Na szczęście dom składa się z dwu osobnych skrzydeł . To mniejsze ,starsze właśnie przebuduwujemy z poziomu który określamy "da sie mieszkać lepiej niz w igloo" do poziomu "jest fajnie". Drugie wieksze czeka na nas . W 2010 rozpoczynamy grzebaninę w tym wiekszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts