Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do noxilowego marudnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 205
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdjęć nie chwaliłam... co będę łechtać "ego", przecie wie, że dobry jest :roll: .

Tak mi właśnie te foty zalatywały jakąś profesjonalką :roll: , nooooo ... ja tak nie potrafię :D .

Nie wiem czy już fotosik wypluł moje zdjęcia, ale ze "wschodu słońca" na moich wewłościach jestem dumna, dobrze mi wyszedł :D .

Ale takich skulkowanych pomieszczeń robić nie umiem :-? , wyższa szkoła jazdy :roll:

Ps. mamy szanse na jeszcze jeden odcineczek w starym roku, czy marneee szanseee :roll:

....mamy szanse na jeszcze jeden odcineczek w starym roku...

Mamy szanse : się siedzi ,się poci i się pracuje nad wpisem :D .

Ps fotografia jest tylko moim hobby . Zawodowo to jestem serwisantem komputerowym. Jak komuś przepadą ważne dane, np skasuje zdjęcia z karty w aparacie to do mnie jak w dym, zawsze doradzę albo pomogę.

Wielkie dzieki i

Też życzę wszystkim forumowym znajomym :

Oby ten rok 2010 był szczęśliwy dla Was . Zeby by patrzac w lustro widzieć szczęśliwych ludzi i ich szczęśliwych bliskich.Zdrowia i zadowolenia z wszystkiego co was spotka.

http://www.bbc.co.uk/liverpool/content/images/2007/10/08/southport_musical_fireworks_1_470x356.jpg

piszesz ,ze masz dosc cienka warstwe ziemi.Nie myslaes moze o wylozeniu darni z miejsc bardzo naslonecznionych?W mojej okolicy rosnie troche rollsinnosci nieomal pustynnej tzn takie rozne roslinki rosnace na piaskach i praktycznie nie potrzebujace wody.Chodzi mi po glowie zeby czesc ogrodka zrobic z niej ,bo potem zero roboty przy utrzymaniu tych skalniakow (nie trzeba podlewac kosic ect),a dosc ciekawie to wyglada.Pzdr p.s w watku o wnetrzach zamkowych zapodalem troche zdjec mojej chalupu