DPS 10.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Fascynująca opowieść. Na pewno będę wierną czytelniczką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 10.01.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Zbliża się kolejny odcinek . Jutro około 16 będzie chyba gotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Noxili witam się w końcu dziennik już przeczytałam i jestem pod wielkim wrażeniem - historia nadająca się na scenariusz filmowy, ubrana na dodatek ciekawym językiem - do tego klimatyczne piękne zdjęcia z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Czy mnie się wydaje... czy już jest "jutro"... duuuuużo po 16 Tutaj lepiej czeki bez pokrycia wystawiać... niż obietnice Wiem... widziałam "chyba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 11.01.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Niestety tydzień zaczął sie dla mnie wizytą W Bardzo Waznym Urzędzie u Bardzo Kompetentnej i Profesjonalnej Pani Urzędniczki i dodatkowo w Banku więc dobre samopoczucie diabli wzieli. Naprawdę trudno pisać coś fajnego gdy człowiek zastanawia sie ile kosztuje uzywany miotacz płomieni albo tona trotylu.Czasem zastanawiam sie czy tylko dla nas tak styczeń "dopieszcza" czy to juz taka powszechna "nowa ,świecka tradycja".Postaram sie jutro , zamyknę sie w biurze z ambicja napisania wreszcie końcówki o duchach która niestety rozrosła sie w mojej łepetynie strasznie. Przypomniały sie dodatkowe wątki.Będzie dość dziwnie, dość osobiście(jak zawsze gdy człowiek gdy chce napisać o czyś co go poruszyło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Noxili nie daj się prosić !!!!!! Co było dalej???? ........kurcze, ale adrenalina!!!! miało być jeszcze dzisiaj...!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 12.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Łał, ale się dzieje ! Czekam co będzie dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no ładnie......nie dosyć, że dom z duszą, to jeszcze z duchem super, ale i troche straszno dobrze, że to piesek a nie jakaś biała dama Zwierzęta wyczują dobrych ludzi, więc lgną do nich. Pewnie i ta ciepła i pełna miłości, suka wiedziała, do kogo się przymilić. Odwiedziła was jeszcze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 12.01.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ???? Ups co ? Podobało sie?? Nie podobało się??? Postaram sie bardziej następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No baaaa.... Już bardziej się starać nie musisz....... tylko częściej Pewno, że się podobało... sama znam duchową opowieść... nie moją... ale z prawdziwym duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 12.01.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Zwierzęta wyczują dobrych ludzi, więc lgną do nich. Jakoś wszystkie zwierzaki mnie tolerują , tu na nowym domu aż sam sie dziwie. http://img13.imageshack.us/img13/7411/bild3158.jpg http://img46.imageshack.us/img46/3592/bild2482.jpg Pewnie i ta ciepła i pełna miłości, suka wiedziała, do kogo się przymilić. Odwiedziła was jeszcze ??? W pewnym sensie tak . Jakiś czas potem(rok) zjawiła sie u nas taka biedna suka której nikt nie chciał, z wygladu by sie nawet zgadzała . I potem nagle i niewytłumaczalnie znikła. Mam szczeniaka po niej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ojej, strasznie się robi Nie przepadam za historiami z duchami w roli jakiejkolwiek, ale u ciebie dobre te duchy są, więc się nie boję i czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Noxili - już Cię bardzo lubię. Wychodzi mi, że jesteś Facetem z Naszego Świata, gdzie myszki są ładne, stare domy mają duszę, a duchy też się czasem zdarzą. I gdzie nie lubi się zadęcia. Uśmiałam się dzisiaj i - trudno Ci odmówić talentu literackiego!!! Dziękuję Ci za tę chwilę uśmiechu, była mi właśnie dzisiaj potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 12.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 O duchu psa to jeszcze nie słyszałam. Dobre by to było na powieść. Duch wiernej suki, który nie chce opuścić domu, bo czeka na swego pana - tego, co to pod Grunwald czy Legnicę wyruszył... nie, coś pochrzaniłam, gdzie ten Benko poległ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa_bercik 12.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wiedziałam,że coś niewutłumaczalnego musi się wydarzyć! To nieprawda,że duchy przychodzą tylko w nocy i są straszne. Nie przestraszyłeś się, bo inaczej nigdy byś go nie poczuł. A że był ciepły i przyjacielski to dobry znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 12.01.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 O duchu psa to jeszcze nie słyszałam. Dobre by to było na powieść. Duch wiernej suki, który nie chce opuścić domu, bo czeka na swego pana - tego, co to pod Grunwald czy Legnicę wyruszył... nie, coś pochrzaniłam, gdzie ten Benko poległ? Podeprę się portalem historycznym, to było tam ,....7 grudnia 1428 r. stoczona została bardzo ważna bitwa, w której wojska husyckie rozgromiły oddziały śląskie pod wodzą księcia Jana ziębickiego. Sam książę zginął, a 350 jego żołnierzy zostało pochowanych właśnie w Szalejowie Dolnym. Czyli Benko jednak nie jest raczej w tej krypcie pochowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Przeczytałam, zdjęcia zobaczyłam, serce mi łomotało... i co i znowu zostawiasz nas w niepewności - duch suki z przyszłości Zdjęcia wspaniałe robisz, i talent pisarski też, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 zapowiada się bardzo klimatyczny dziennik - z przyjemnościa będę tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.01.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jakiś czas potem(rok) zjawiła sie u nas taka biedna suka której nikt nie chciał, z wygladu by sie nawet zgadzała . I potem nagle i niewytłumaczalnie znikła. Mam szczeniaka po niej . To w takim razie, był to znak dla ciebie !!!! że pojawi się w przyszłości i sprawdziła cię, czy ją przyjmiesz czy nie. Twój odruch, dał jej do zrozumienia, że to dobry wybór A i po zdjęciach zwierzaczków widać, jaki dobry !!!!!! Nie każde dzikie stworzonko, pozwoli na taką poufałość. A z innej beczki - okolicę waszego domku, to tylko pozazdrościć. Pełna niespodzianek, historii i tajemnic. Czekam oczywiście na ciąg dalszy!!!!! Z niecierpliwością ~!!~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts