myszonik 27.07.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Błagam o ciąg dalszy historii o Cosiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.07.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 WWWRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie kończenie odcinków to w "Modzie na Sukces" stosują, tu, wśród poważnych ludzi i szanujących się czytelników, to nie uchodzi. I powinno być karalne! PROSZĘ MI NATYCHMIAST NAPISAĆ, CO BYŁO W TEJ STUDNI!!!! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 27.07.2010 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Proszę bardzo! Zakończenie(?) powieści jest juz w Marudniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.07.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No właśnie czy to aby jest zakończenie? Bo wygląda raczej na początek historii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.07.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Proszę bardzo! Zakończenie(?) powieści jest juz w Marudniku. No! Swoją drogą... poszukaj może jakiegoś hobbysty - grotołaza, może ta studnia/niestudnia ma jakiś ciąg dalszy? A co do tej drugiej, wewnątrz domu umieszczonej... zaraz po wykonaniu przed naszym domem szamba chodził mi po głowie pomysł wykonania pochylni spod okolic wiatrołapu wprost do tegoż szamba prowadzącej (i mniejsza o to, do czego owa pochylnia miałaby służyć, dodam tylko, że zapadka zwalniająca miała być podpięta do centralki alarmowej), pomysł jednak upadł w obliczu niemożności uszczelnienia takiego wynalazku J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 27.07.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Wiesz zawsze można ekstra wyciszona piwniczke do przetrzymania gości zbudować i zpiąć z zapadka wpietą pod alarm.W sumie ja coś nawet takiego wykutego w skale pod domem to juz mam Dorobić tylko właz z zapadnią i I loszek -pieszczoszek (kto grał w Dungeon Kepeera to wie co to jest)jak znalazł. po 10 dniach u o samej wodzie włamywacz zaczołby sie zastanawiać która noge sobie zjeść sobie najpierw. http://img265.imageshack.us/img265/4370/piwnicas.jpgA tak na powaznie to w tej studni chcę z czasem dorobić taka winde kosz na łańcuchu i skazywać na dożywocie tam co "ślachetniejsze trunki". I u góry dorobić stalowa klapę ,potężny kołowrót z zębatkami i voila piwniczka na wino.A co do Cośia poczekam aż w polsce Unia wymusi takie prawo jak w Anglii Jak znajdziesz coś wartościowego to nalezy ci sie prawnie odstępne w cywilizowanej wysokości .Ostatnio facet za znalezienie trzech pozłacanych mieczy z przed 1200 lat dostał na spółkę z właścicielem gruntu 1000 000 funciaków. Poczatkowo miał dostać 10 razy mniej ale wysądził tyle.Warto poczekać bo jak teraz w Polsce znajdziesz coś wartościowego to tylko po komisariatach będa cię ciagać czy nie zachomikowałeś czegoś na czarna godzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 20.09.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Z uwagą czytam "Noxilowy marudnik" - świetnie piszesz. Czekam na ciąg dalszy. Teraz moje trzy grosze co do drugiej studni. W moim rodzinnym domu, który wybudowali dziadkowie, studnia także jest w piwnicy. Dlaczego? bardzo prosto mi to babcia wytłumaczyła. Dom powstał, gdy o bieżącej wodzie z kranu można było śnić. Dziadek nie chciał, aby babcia nosiła w zimie wodę ze studni na dworze. I tak jak robiła pranie w pralni obok to do studni miała dwa kroki. Może w przypadku Twojej drugiej studni było tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 01.10.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Zleceń w firmie trochę mniej.Sezon remontowy powoli zbliża się do finału. więc będzie jakiś ciąg dalszy powieści. Co do studni to bardzo możliwe że też takie miała zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.10.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Przebóg odezwał się Noxili dobrze, że w końcu trochę czasu pozwoli Ci pisać dalej ... z niecierpliwością czekam... i z pewnością nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 15.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 2 tygodnie minęły, a cd nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hypnose 23.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Czekamy na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Toś nas uraczył... i właściwie nie dziwię się, że mając za sobą takie przeżycia jesteś tak wrażliwym człowiekiem W przeciwieństwie do Ciebie wierzę w te rzeczy a sam jesteś kolejnym przykładem na istnienie innego bytu.... choć neurolodzy mówią o psikusach mózgu. Ale nie mózg wytrącił Ci wiertarkę z ręki Mam nadzieję, że już bardziej uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 26.10.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Podziękował. Czyta się to jak najlepszą książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.10.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ale !!!!!! Warto było czekać ! Jeśli masz tak aktywnego ANIOŁA STRÓŻA - to już nic złego ci sie nie stanie !!!! Ale i tak UWAŻAJ NA SIEBIE..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Tym razem to miałam ciarki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.10.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Taka lektura przed snem....A już miałam zamykać komputer.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.10.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 No w końcu coś napisałeś ... Dziękuję ...A tym Cosiem, to archeologów nie póbowałeś zainteresować ?Pisz, pisz ... mam takie same odczucia co do niektórych spraw jakie tu opisujesz ... pozdrowienia dla Was, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Krótko napiszę, bo jestem dopiero na etapie Alexa wciskającego się w uchylone okno, ale już wiem: uwielbiam Twój Dziennik, żeby nie napisać - właścicieli http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Confus/xrougi3.gif Rzuciłam jeszcze okiem na ostatnie komentarze i już wiem, od czego zacznę jutrzejszą lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 03.11.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Z wypiekami na twarzy przyjęłam całą opowieść za jednym posiedzeniem. Po prostu trudno się oderwać!Świetna akcja okraszona pięknymi zdjęciami i to napięcie. Gratuluję! Czekam na więcej! Odkryj co w Cosiu piszczy.! Ciekawam jak cholera.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.11.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 może taka lampa cię zainteresuje...... http://miviena.pl/gfx/big/1279026302.2759.jpg http://miviena.pl/gfx/big/1279026002.8582.jpg http://miviena.pl/gfx/big/1279026601.7167.jpg http://miviena.pl/gfx/big/1279024201.4207.jpg http://miviena.pl/gfx/big/1279024201.8847.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts