revalidon 09.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/item840445777_karcher_ddc_50_pochlaniacz_pylu_odsysacz_odciag.html Jak w tytule... Dobrze ciągnie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 09.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dobrze ciągnie..? ba.... widziałem to ustrojstwo w akcji-działa, jest czysto. natomiast do amatorskich dziurek wystarczy kawałek papieru, woreczek foliowy, taśma przylepna i efekt ten sam. Podklejasz "zbieraczkę" pod planowany otwór i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 09.12.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nie mam takiej wiedzy, ale może ktoś mi to wyłoży. Co ma wspólnego Karcher z Einchelem? Mają wspólny serwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.12.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 maja tego samego sprzedawcę na allegro któremu porządnego, aktualnego opisu nie chce się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts