Nefer 13.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To nie jest manipulacja z mojej strony ... ani wyrwanie z kontekstu ........ .Dorabianie na siłę ideologii też nie pasuje ... .......RZECZYWISTOŚĆ KONTRA IDEOLOGIA..... (dumnie głoszona ) Doczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Martino - nie dyskutujemy tutaj o Nefer, tylko o naszych poglądach.Akurat w temacie wątku nie zgadzam się z Nefer, ale znam ją i wiem, że nie wolno nawet sugerować, że na kimkolwiek żeruje, bo tak z całą pewnością nie jest. To raczej ona wielu osobom pomaga, w tym swoim teściom i innym członkom rodziny. Rozwodzić się nie będę, opisała to u siebie w dzienniku i komentach. Chcę powiedzieć, że niegodziwością jest sugerowanie, że ktokolwiek ma nieczyste sumienie i uważanie, że to będzie świetny argument w dyskusji. Powinnaś się wstydzić, bo takie postępowanie jest niskie i dowodzi braku argumentów dla obrony swojego stanowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Moje STANOWISKO JEST JASNE I PRECYZYJNE ...nie ma 2 wykluczających się prawd....Nie sugeruję ,że żeruje ...na kimkolwiek .Tylko ,że sobie przeczy ..A dopisywanie cd.,lub posądzenia o niegodziwość TO DOPIERO POWÓD DO WSTYDU ....dla sugerującego . I nie uwzględniłam okoliczności żadnych (właśnie po to by nie szukać wymówek- które jak widać są w zanadrzu ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Są w życiu tylko trzy prawdy: święta prawda, tysz prawda i gówno prawda. . ks. Józef Tischner Martina, poczytaj na spokojnie Nefer i dopiero wtedy oceniaj. Wszystko jest na forum. Ona akurat jest wyjątkowo konsekwentna. Formułując wnioski na podstawie wyrwanych zdań jesteś po prostu niesprawiedliwa. Rozumiem, że się z nią nie zgadzasz. Masz prawo. Ale nie tak może, plizzzz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ani ja się nie zamierzam tłumaczyć, ani nie musicie mnie tłumaczyć Dziewczyny (choć doceniam i dziękuję ) - nic się nie poradzi jak ktoś sobie stworzył teorię to sie na to nic nie poradzi. (wykasowano sprawy osobiste) ALe oczywiście Ty wiesz lepiej, kto, co gdzie i jak zarobił i jakie są jego plany. Baw się dalej dobrze - pamiętaj tylko , że wszystko do człowieka wraca ( i to dobre i to złe). I tylko tego Ci życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I po co TO piszesz ? By się usprawiedliwić ? NIE - piszesz po to by MI dowalić ,by łatwiej mógł ktoś się określić po TWOJEJ STRONIE ... CELOWO zawęziłam sprawę tylko do tego porównania powyżej - by NIE MIESZAĆ ...nic więcej A jeśli już to nie pomagasz mi -TYLKO SOBIE ..... I wszystko byłoby dobrze gdyby nie to,że 2 strony IDEOLOGIA / RZECZYWISTOŚĆ nie są kompatybilne ....a głoszenie pustych haseł = specjalność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Mam wrażenie, że masz problem z rozumieniem słowa pisanego. Ni diabła CI nie idzie - przecież piszę, że MASZ RACJE I ZŁAPAŁAŚ MNIE NA GORĄCYM UCZYNKU. I nawet dobrze Ci życzę :) Więc próbuj dalej udowodnić wytwory Twojego chorego rozumki - bo na razie kiepska ta historyjka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Twoja historyjka lepsza..... - PRAWDZIWY PR...... Królowo lansu ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Twoja historyjka lepsza..... - PRAWDZIWY PR...... Królowo lansu ............ Nie wchodzę w personalne wycieczki. Wybacz, ale to poniżej pewnego poziomu - więc nie uda CI się mnie sprowokować. Ale zdecydowanie mnie rozczarowujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 sorry Martina , ale bredzisz.Jak ci 3 osoby mówią, że jesteś pijana - to pora iść spać.dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I po co TO piszesz ? By się usprawiedliwić ? NIE - piszesz po to by MI dowalić ,by łatwiej mógł ktoś się określić po TWOJEJ STRONIE ... CELOWO zawęziłam sprawę tylko do tego porównania powyżej - by NIE MIESZAĆ ...nic więcej Nie ekscytuj się tak, bo Ci się coś w nocy przyśni, albo Ci się berecik przekrzywi. I nie krzycz już. Nie masz powodów. No chyba, że ze strachu, to co innego. Na szczęście lęki i paranoje można leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jak nie wchodzisz w personalne wycieczki ? Z tego co wiem ww. motyw rodzinny był już wykorzystywany - nie wpadłabym tylko na to ,że przez Ciebie ... bo nie przeze mnie z pewnością .... Przypomnij sobie może od czego się zaczęło - nigdy bym nie wpadła na takie deklaracje - przy takiej rzeczywistości ..... i takiej swojej, nawet przypadkowej sytuacji .... A apele poskutkowały- pomożecie -pomożemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts