Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy dzieci w rodzinie są równo traktowane?

jorg

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Martino - nie dyskutujemy tutaj o Nefer, tylko o naszych poglądach.

Akurat w temacie wątku nie zgadzam się z Nefer, ale znam ją i wiem, że nie wolno nawet sugerować, że na kimkolwiek żeruje, bo tak z całą pewnością nie jest. To raczej ona wielu osobom pomaga, w tym swoim teściom i innym członkom rodziny. Rozwodzić się nie będę, opisała to u siebie w dzienniku i komentach.

Chcę powiedzieć, że niegodziwością jest sugerowanie, że ktokolwiek ma nieczyste sumienie i uważanie, że to będzie świetny argument w dyskusji. Powinnaś się wstydzić, bo takie postępowanie jest niskie i dowodzi braku argumentów dla obrony swojego stanowiska.

Moje STANOWISKO JEST JASNE I PRECYZYJNE ...nie ma 2 wykluczających się prawd....

Nie sugeruję ,że żeruje ...na kimkolwiek .Tylko ,że sobie przeczy ..

A dopisywanie cd.,lub posądzenia o niegodziwość TO DOPIERO POWÓD DO WSTYDU ....dla sugerującego .

I nie uwzględniłam okoliczności żadnych (właśnie po to by nie szukać wymówek- które jak widać są w zanadrzu ...)

Są w życiu tylko trzy prawdy:

święta prawda, tysz prawda i gówno prawda.

. :lol: :lol:

ks. Józef Tischner

Martina, poczytaj na spokojnie Nefer i dopiero wtedy oceniaj. Wszystko jest na forum. Ona akurat jest wyjątkowo konsekwentna.

Formułując wnioski na podstawie wyrwanych zdań jesteś po prostu niesprawiedliwa.

Rozumiem, że się z nią nie zgadzasz. Masz prawo. Ale nie tak może, plizzzz :)

pozdrawiam

Ani ja się nie zamierzam tłumaczyć, ani nie musicie mnie tłumaczyć Dziewczyny (choć doceniam i dziękuję ) - nic się nie poradzi jak ktoś sobie stworzył teorię to sie na to nic nie poradzi.

(wykasowano sprawy osobiste)

ALe oczywiście Ty wiesz lepiej, kto, co gdzie i jak zarobił i jakie są jego plany.

Baw się dalej dobrze - pamiętaj tylko , że wszystko do człowieka wraca ( i to dobre i to złe). I tylko tego Ci życzę :):)

I po co TO piszesz ?

By się usprawiedliwić ? NIE - piszesz po to by MI dowalić ,by łatwiej mógł ktoś się określić po TWOJEJ STRONIE ...

CELOWO zawęziłam sprawę tylko do tego porównania powyżej - by NIE MIESZAĆ ...nic więcej

A jeśli już to nie pomagasz mi -TYLKO SOBIE ..... :roll:

I wszystko byłoby dobrze gdyby nie to,że 2 strony IDEOLOGIA / RZECZYWISTOŚĆ nie są kompatybilne ....a głoszenie pustych haseł = specjalność....

Mam wrażenie, że masz problem z rozumieniem słowa pisanego.

Ni diabła CI nie idzie - przecież piszę, że MASZ RACJE I ZŁAPAŁAŚ MNIE NA GORĄCYM UCZYNKU.

I nawet dobrze Ci życzę :):) Więc próbuj dalej udowodnić wytwory Twojego chorego rozumki - bo na razie kiepska ta historyjka ...

Twoja historyjka lepsza.....

- PRAWDZIWY PR......

Królowo lansu ............

Nie wchodzę w personalne wycieczki. Wybacz, ale to poniżej pewnego poziomu - więc nie uda CI się mnie sprowokować. Ale zdecydowanie mnie rozczarowujesz...

I po co TO piszesz ?

By się usprawiedliwić ? NIE - piszesz po to by MI dowalić ,by łatwiej mógł ktoś się określić po TWOJEJ STRONIE ...

CELOWO zawęziłam sprawę tylko do tego porównania powyżej - by NIE MIESZAĆ ...nic więcej

Nie ekscytuj się tak, bo Ci się coś w nocy przyśni, albo Ci się berecik przekrzywi.

I nie krzycz już. Nie masz powodów. No chyba, że ze strachu, to co innego. Na szczęście lęki i paranoje można leczyć.

Jak nie wchodzisz w personalne wycieczki ?

Z tego co wiem ww. motyw rodzinny był już wykorzystywany - nie wpadłabym tylko na to ,że przez Ciebie ...

bo nie przeze mnie z pewnością ....

Przypomnij sobie może od czego się zaczęło - nigdy bym nie wpadła na takie deklaracje - przy takiej rzeczywistości ..... i takiej swojej, nawet przypadkowej sytuacji ....

A apele poskutkowały- pomożecie -pomożemy ... 8)