katyus 09.12.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 w marcu przyjedzie na świat nasz synek, zastanawiam się nad kupnem mebelków do pokoju niemowlęcego w ikei. mają tam słodkie białe mebelki z serii HENSVIK - łóżeczko, przewijak, regalik. czy macie jakieś doświadczenia z niemowlęcymi mebelkami ikei? chodzi mi przede wszystkim o jakość wykonania i funkcjonalność. czy maluchowi będzie w takim ikeowym łóżeczku bezpiecznie i wygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasix25 09.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Według mnie jest dużo innych ładnych mebelków dla dzieci niż w Ikei. No i te meble z Ikei nie są aż takie tanie a maja jednolity kolor. ja zdecydowanie mogę polecić te mebelki: http://www.allegro.pl/item833178646_komplet_safari_klups_poznan_meble_nowosc.html są prześliczne i nie drogie i sama mam zamiar takie zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 09.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 wg mnie lepiej kupić zwyczajne łózeczko bez akcesoriów w komplecie - przewijak mozesz kupić taki który mozesz postawić na łózeczko jak bedzie trzeba - z przewijaka korzystasz max. do roku czasu, aja korzystałam duzo krócej, zamiast komody z przewijakiem wybrałąbym inne mebelkiW łózeczku maluch bedzie spał do ok. 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frjo 09.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 z przewijaka korzystasz max. do roku czasu, a ja się z tym nie zgodzę. Uważam zakup komody z przewijakiem za jedno z lepszych rozwiązań. Moj synek ma 15 miesięcy i dalej korzystamy z przewijaka. I jak sadze jeszcze długo będziemy korzystać. Co innego przewijak kładziony na łóżeczko- w takim przypadku dziecko bardzo szybko z niego '' wyrasta''. Sama mam łóżeczko z Ikei i żałuje tylko tego ze nie ma możliwości przebudowania. Ja polecam A poza tym witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja mam łózeczko z Ikea, najzwyklejsze i jestem bardzo zadowolona. Co do przewijaka, to uważam, że te na łóżeczko to porażka. Ja kupiłam duży, solidny przewijak , firmy nie pamiętam.Mam go w łazience, mój syn ma prawie 21 miesięcy i nie wyobrazam sobie życia bez przewijaka. Uważam że to najpozyteczniejszy mebel dla rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 09.12.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Jakiekolwiek mebelki zakupicie, trzeba to zrobić dużo wcześniej i rozpakować, gdyż większość z nich przez pierwszy miesiąc śmierdzi farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 10.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Według mnie jest dużo innych ładnych mebelków dla dzieci niż w Ikei. No i te meble z Ikei nie są aż takie tanie a maja jednolity kolor. ja zdecydowanie mogę polecić te mebelki: http://www.allegro.pl/item833178646_komplet_safari_klups_poznan_meble_nowosc.html są prześliczne i nie drogie i sama mam zamiar takie zakupić faktycznie cena bardzo w porządku, ciekawe jak jakość. Ja kupiłam łóżeczko z szufladą firmy chyba drewex ale wymiar 140/70 zamieniany na tapczan później. Polecam takie rozwiązanie jak ktoś ma miejsce, jakoś mi się wydaje, że mój syn ma jakoś tak swobodniej niż w mniejszym łóżeczku. tylko nie wiem, czy polecać tą firmę - bo szuflada jakoś mi co chwila wypada z tych prowadniczek.. ale może to tylko u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katyus 10.12.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Według mnie jest dużo innych ładnych mebelków dla dzieci niż w Ikei. No i te meble z Ikei nie są aż takie tanie a maja jednolity kolor. a ja właśnie wymyśliłam sobie białe, proste mebelki do pokoju synka zamierzam ozdobić je samoprzylepnymi aplikacjami z tej strony: http://www.beautifulhome.pl/index1.php?page=shop&run=list&kat1=12&shop=kids dobranymi do borderu. fajne białe łóżeczko i komodę z przewijakiem ma też drewex (seria hippo), ale znalazłam skrajnie różne opinie na temat jakości ich produktów. ikea wygląda fajnie w internecie, ale z doświadczenia wiem, że na żywo różnie to bywa. małżonek nienawidzi jeździć do Janek i nie przebiera w słowach powszechnie uznanych za obelżywe kiedy stoimy w gigakorkach próbując się tam dostać w soboty jak już go tam zawlokę, to MUSIMY wyjechać z ikei z mebelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasix25 11.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Zobaczcie jakie tu sa śliczne mebelki:) http://www.amko.com.pl/meble-sauthon-2010-cat-825.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts