kordzina 09.02.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no to proszę o zakończenie wątku.. dziękuję wszystkim, kt. w dniu w którym dowiedziałam sie o likwidacji sklepu byli tu ze mną i mnie pocieszyli bo potrzebowałam tego bardzo tym którzy właśnie stracili pracę:życzę by po 3 dniach płaczu i masakry mózgowej, usiedli z herbata przy komputerze napisali ładne cv i liścik i wysłali...jak mogę coś doradzić..wysyłajcie nie wszędzie tylko tam gdzie Wam zależy...bo ja 3 dni była w firmie gdzie nie chciałam być...i tak pracować to dopiero tragedia... na rozmowie byłam totalnie szczera...aż za bardzo..beż ściemniania..-opłaciło się..na pytanie czy będę żyła pracą-opowiedziałam że nie..mam dom i rodzinę i tym żyję...na pytanie dlaczego pracuję odpowiedziałam, że nie chcę być w domu i potrzebuję pieniędzy...i to nie była zła odpowiedź... życzę powodzeniu każdemu na zakręcie, by szybko wyszedł na prostą...i by pomyślał ze może za tym zakrętem jest droga o wiele szersza i lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Cześć Kordzinko!! Fajnie, że Ci się wszystko zaczęło układać. A to, że padasz na twarz po pracy to chyba niestety standard juz taki nam nastał . Najważniejsze, że żyjesz i że jestes zadowlona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ... tym którzy właśnie stracili pracę:życzę by po 3 dniach płaczu i masakry mózgowej, usiedli z herbata przy komputerze .... albo wybrali się na porządną imprezę... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts