zrbjw 11.01.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Nasza firma zajmuje się profesjonalnym wykonawstwem podłoży pod posadzki .Posiadamy niezbędny sprzet do wykonywania tego typu prac.Wykonujemy prace z materiałów własnych i powierzonych.Prace wykonujemy na terenie Warszawy i okolic.Posiadamy referencje największych warszawskich firm- Warbud SA, Hydrobudowa JW Cocstruction, Udzielamy gwarancji na wykonane roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.01.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Mam do wykonania podłogę na gruncie projekt z Muratora D53, łącznie z fundamentem. Zapraszam do złożenie oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 21.01.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Czy szlichta to jest to co leży na piasku czy to co leży na styropianie?Jak to drugie to chcę to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 22.01.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Wysłałem wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rw12 23.01.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Ja tez poprosze o oferte na [email protected] . Interesuje mnie zrobienie wylewki na styropianie i na juz istniejacym stropie. Lokalizacja lodz, termin prac ok. kwiecien - maj 2004. Wylewka pod panele i wykladzine podlogowa. Powierzchnia ok. 80 m2. Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.01.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Kochani budowlani zrbjw czy macie zamiar składać oferty???Dwa tygodnie czekam, jeszcze do lutego i odpuszczam.Inni forumowicze tez pewnie nie chcieli by czekać zbyt długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts